Arama sonuçlarınız

1. diablo2barbar

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri .

2. diablo2barbar

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Hacettepe Üniversitesi + Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi
  3. diablo2barbar

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Beyler Kızılcahamam daki yarışı kaçırmayın üzülürsünüz :P

4. diablo2barbar

Büyük TOSFED

10 Kasım 2012 Tarihinde TOSFED in genel seçimleri yapılacak.Seçimlere şu ana kadar adaylığını koyan tek isim Satvet Çiftçi. Sn.Satvet Çiftçi nin seçilmesi halinde uygalamayı düşündüğü yeni bir yönetim sistemi var planlarında. Planında olan bu BÜYÜK TOSVED hareketinde TOSVED i bölümlere ayırıp...
  5. diablo2barbar

Türkiye Off Road Şampiyonası 4.Yarışı

2012 Türkiye Off Road Şampiyonası 4.Yarışı kulübümüz tarafından 29-30 Eylül tarihlerinde Kızılcahamam da organize edilecektir. Ayrıntılı bilgi için www.andoff.net veya facebook ANDOFF....

6. diablo2barbar

Gerede Off Road Şenliği

Ynt: Gerede Off Road Şenliği Gerede Panayırının 3.günü gerede panayır alanında

7. diablo2barbar

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu .
  8. diablo2barbar

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu Uzun süre 2.sırada götürdükleri yarışta aracın otomatik olmasından dolayı kaynaklanan hararet sorunundan dolayı 3.sıraya gerileyip 3.sırada tamamladılar yarışı.
  9. diablo2barbar

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu Yunus abinin yarış için alıp hazırladığı araç TRANSANATOLİA rallisinde 3.lüğü elde etti. Tebrikler Yunus Ayhan & Ali Aktaş ikilisi.....

10. diablo2barbar

Gerede Off Road Şenliği

Panayırın 3.günü Gerede Off Road Tutkunları Gerede de Off road şenliği düzenliyor. Etkinlik 23.Eylül Pazar günü yapılacaktır. Meraklılarına duyurulur :)

11. diablo2barbar

off-road için pickap mı jeep mi ?

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? Murat L200 ü satacan ellaamm :]]] Beygirine kadar verdiğine göre :P
  12. diablo2barbar

Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım

Ynt: Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım Başlığı ben mi yanlış okudum yoksa uzun araştırmalar Sonrasımı yazıyor ? Kusura bakma ben kimseyi rencide etmek heves kırmak peşinde değilim fakat pek uzun araştırmadığınız kanaatindeyim. Yinede kazasız belasız mutlu gunler de kullanmanız dileği...

13. diablo2barbar

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Valla benim ki hiç yakmıyor kapının önünde yatıyor çünkü :P
  14. diablo2barbar

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri Evet Akgün ustanın Arka sokağında
  15. diablo2barbar

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri Şaşmaz oto sanayiinde Aktaşoğulları döşeme, Altıntaşlara sorarsan ana cadde üzerinde gösterirler. Bulamazsanız mesaj atın ama şu an ulaşamazsınız Trananatolia Rallisine katıldılar

16. diablo2barbar

off-road için pickap mı jeep mi ?

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? 96-97 5,2 veya 98 5,9 cheroke tabikide :)
  17. diablo2barbar

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri .
  18. diablo2barbar

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri İşte son bombalarım : Ön Far - Arka Stop ebay dan aldım Amerikadan geldiler toplam maliyetleri 1.000 Tl civarını buldu, Beğenilerinize saygılarımla :)

19. diablo2barbar

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Yapalım İnşallah
  20. diablo2barbar

Nevşehir - Göreme için Tenteli Pick - UP (Fıstık Yeşili)

Ynt: Nevşehir - Göreme için Tenteli Pick - UP (Fıstık Yeşili) Her Renge boyadık bi fıstığın yeşili kaldıydı :) Güzel olmuş araç , heralde sıfırdan yapılsa bundan kolay olurdu. Hayırlı işler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.