Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 Kasım 2012 Tarihinde TOSFED in genel seçimleri yapılacak.Seçimlere şu ana kadar adaylığını koyan tek isim Satvet Çiftçi. Sn.Satvet Çiftçi nin seçilmesi halinde uygalamayı düşündüğü yeni bir yönetim sistemi var planlarında. Planında olan bu BÜYÜK TOSVED hareketinde TOSVED i bölümlere ayırıp...
2012 Türkiye Off Road Şampiyonası 4.Yarışı kulübümüz tarafından 29-30 Eylül tarihlerinde Kızılcahamam da organize edilecektir. Ayrıntılı bilgi için www.andoff.net veya facebook ANDOFF....
Ynt: Şampiyonun Doğuşu
Uzun süre 2.sırada götürdükleri yarışta aracın otomatik olmasından dolayı kaynaklanan hararet sorunundan dolayı 3.sıraya gerileyip 3.sırada tamamladılar yarışı.
Ynt: Şampiyonun Doğuşu
Yunus abinin yarış için alıp hazırladığı araç TRANSANATOLİA rallisinde 3.lüğü elde etti. Tebrikler Yunus Ayhan & Ali Aktaş ikilisi.....
Panayırın 3.günü Gerede Off Road Tutkunları Gerede de Off road şenliği düzenliyor. Etkinlik 23.Eylül Pazar günü yapılacaktır. Meraklılarına duyurulur :)
Ynt: Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım
Başlığı ben mi yanlış okudum yoksa uzun araştırmalar Sonrasımı yazıyor ?
Kusura bakma ben kimseyi rencide etmek heves kırmak peşinde değilim fakat pek uzun araştırmadığınız kanaatindeyim.
Yinede kazasız belasız mutlu gunler de kullanmanız dileği...
Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri
Şaşmaz oto sanayiinde Aktaşoğulları döşeme, Altıntaşlara sorarsan ana cadde üzerinde gösterirler. Bulamazsanız mesaj atın ama şu an ulaşamazsınız Trananatolia Rallisine katıldılar
Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri
İşte son bombalarım : Ön Far - Arka Stop
ebay dan aldım Amerikadan geldiler toplam maliyetleri 1.000 Tl civarını buldu,
Beğenilerinize saygılarımla :)
Ynt: Nevşehir - Göreme için Tenteli Pick - UP (Fıstık Yeşili)
Her Renge boyadık bi fıstığın yeşili kaldıydı :)
Güzel olmuş araç , heralde sıfırdan yapılsa bundan kolay olurdu.
Hayırlı işler.