Arama sonuçlarınız

1. ykamas

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Benim aracımda motor taşıyıcı var. Ruhsat işlemleri yapılırken sordum. "Çeki demiri ile çekilen" olmadığı için gerek yok dendi. ruhsata işletmeden 6-7 bin km gezdim polis kontrollerinden sorunsuz geçtim. ama yasal dayanağı nedir bilmiyorum. ısrarla ruhsat bölümünde...

2. ykamas

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
  3. ykamas

Aytaç Sunman'ın Vefat Haberi

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Karavan camiasının başı sağolsun

4. ykamas

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) yusufun eli değdiyse tamamdır. gerisini merak etme sen.
  5. ykamas

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Sayın yayiyayayu yaşar onaran Hayırlı olsun Yusufun eli de değince tamamdır artık Bize iyi tatiller demek düşüyor. Kolay gelsin yusuf kardeş

6. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent Kardeşim, Ben de tek havalandırma yeter dedim.Yazın gölgede bile arka kapıyı açıp yattım. Yatağın üstüne de taktıracağım aynı 40X50 camlı ilk fırsatta .

7. ykamas

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent kardeşim, Havalandırman hem önde hemde arkada (yatağın üstünde de)olmalı. Yazın sıcakta arabada yatamazsın. Klima takarım deme her kamp yapacağın yerde enerji olmayabiliyor Bursada 40X40 camlı havalandırma 125 veya 150 tl...
  8. ykamas

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yücel Bey , Söylediklerinizin altına ben de imzamı atarım. Bir farkla. Türban gene öne çıktı sizde de. çeşitlilik örneği olarak söyledim. yoksa seviye göstergesi değil. Seviye deyince kişinin bakış açısı,eğitimi,bulunduğu sosyal çevre giriyor...
  9. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sayın enverdede, Başımın üstünde yerin var ilk fırsatta gel buraya benim misafirim olarak. siz istemezseniz demiyeceğim istersiniz çünki biliyorum böyle eğlence yerlerine de gideriz (ulema duymadan) kayseri mantısı da yeriz. Selam sevgi dileklermle.

10. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sevgili kardeşim, Şu söylediklerine katılmayacak aklı başında kimse yoktur sanırım. Zevk ve renk meselesi. Benim dünürürüm hacı ben ona hiç şarap ikram etmedim,etmem. o da bana camiye gidelim demez. ama biribirimizi sayarız severiz. ben balıkçı...

11. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İyi niyetinden emin olduğum sevgili kardeşim, Ben de hiç girmek istemediğim bu sıkıcı konuyu kapatıyorum. İyi niyetli uyarın için teşekkür ederim.
  12. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf kardeşim, Aslında aramızdaki hoş sohbeti herkes doğru anladı ve bizimle şakaya iştirak ederek tatlı sohbet ediyorduk. Eğlenceyi sanatla karıştıran arakadaşımız tahrik unsuru oldu ve anlama güçlüğü çeken bir kişi kendince modöratöre şirin...

13. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sevgili kardeşim bülent, Hiç yorma kendini Herkes doğru anladı,çünki niyeti doğru, Yaş,eğitim,çevre insan gelişiminin önemli öğeleridir. Anlayışta buna göre değişir. Bir çuvaldaki ceviz misali. Yusuf (yaybek) bir şaka yaptı. kimi eğlenceyi...
  14. ykamas

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Güle güle kullan levent kardeşim
  15. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Kardeşim, Yerin altını ortada bir daire(oyun yeri) olacak şekilde oymuşlar oyun yerine açık kısma bakan tarafkömür madeni girişi gibi oyulmuş taş bölümler Burada oturma yerleri ve iki cılız lambayla ışıklandırılmış. Birkaçyüz yabancı...

16. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sayın orsaalabanda , Seviyenin olmadığı yere türbanlı aileler,suriyeli aileler,en başta ben eşimle gitmem zaten. Türk gecesi" adı altında %99 yabancı misafirlere yönelik eğlence proğramları ticari kaygı nedeniyle kaliteli ve ciddi olmak zorundalar...
  17. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sonunda. Kamuoyu mu desem mahalle baskısı mı desem Yusuf ta hizaya geldi
  18. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) OH BE! Beni anlayan bir kazak erkek Sağol enverdede

19. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sayın kyaz75 Kamp II Türk gecelerine katılmışsındır umarım. Şu dansöz işini yusufa (yaybek) anlat da ben kurtulayım gülüşünden.
  20. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Kardeşim, Yerin altını ortada bir daire(oyun yeri) olacak şekilde oymuşlar oyun yerine açık kısma bakan tarafkömür madeni girişi gibi oyulmuş taş bölümler Burada oturma yerleri ve iki cılız lambayla ışıklandırılmış. Birkaçyüz yabancı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR