Arama sonuçlarınız

1. T

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Banyo perdesinden yapılabilirmi acaba ?

2. T

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın Su borusundan tüp yapmışsınız yaratıcılık mükemmel. eminim pratik deneyler arttıkca yeni ve çok daha kullanışlı tasarımlar bulunacakdır.
  3. T

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Bayıldım.

4. T

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER) Muhteşemler DEVAMINI BEKLİYORUZ.
  5. T

Nasuh Mahruki'nin "Vatan Lafla Değil Eylemle Sevilir" Kitabı PDF Formatında

Ynt: Nasuh Mahruki'nin "Vatan Lafla Değil Eylemle Sevilir" Kitabı PDF Formatında O bizim Bill Tilmanımız gurur duyuyoruz senle.

6. T

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Hafif klostrofobim olduğundan resimlere bakarkan bile heyecanlandım teşekkürler.

7. T

Dağın Tepesinde Ne Var?

Ynt: Dağın Tepesinde Ne Var? Ben de hep merak etmişimdir bu adamların zoru ne diye şimdi hak vermeye başlıyorum onlara ;D
  8. T

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.? yaş oldu 30 bayanlarda olacak ortalama günde 25 km yi baz alayım ben en iyisi lojisdik konusunda filanda müşküle düşmemiş olurum. yinede bana bol bol dalış imkanı kalacak sanırım. sağolun arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.
  9. T

Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Keşke kitaplaşsa şu güzargahlar,anılar,tecrübelerde bizde okusak.

10. T

Vücuttan Isı Kaybını Engelleme

Ynt: Vücuttan Isı Kaybını Engelleme yürüyüş esnasında terlemeyi önlemenin tek yolu kıyafetlerimizi vicut ısımıza göre seçmek ve terli içliğimizi yedeği ile değiştirmek yoksa kurutmakdır. baş ve boyun kısmı çok önemli ayrıca vicudumuz savunma amaçlı önce uzuvlarımızı feda eder ve donma el ve...

11. T

Gece Ateş Başında Anlatılacak Hikayeler (Kızılderili Hikayeleri)

Ynt: Gece Ateş Başında Anlatılacak Hikayeler (Kızılderili Hikayeleri) ders çıkartılacak çok iyi hikayeler tabi amaç ders çıkarmak olmalı ;) 80 li yıllarda çocukken başımdan geçen bir olayı anlatacağım . felsefe yüklü bir hikaye değil gerçi... kamp alanına geldik dağlar arasında gölün kenarına...
  12. T

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Bazıları işi paronaya ya kadar götürmüş gibi geldi bana. Gereksiz korunuz yüzünden karşınızdakinede zarar verebilirsiniz korku duyan arkadaşlar daha güvenli yerlerde grup halinde kamp yapmalı. Korkmayanlarında başına birşey gelmez zaten.

13. T

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Yanınıza düdük de almanızı öneririm.
  14. T

Bir tıkla 87 Kenti Gezebilirsiniz

Ynt: Bir tıkla 87 Kenti Gezebilirsiniz Ctrl ye basılı tutup mausun tekerleğiyle sayfayı yakınlaştırarak çözdüm.
  15. T

Bir tıkla 87 Kenti Gezebilirsiniz

Ynt: Bir tıkla 87 Kenti Gezebilirsiniz youtube sayfasına geçmeden acaba tam ekran nasıl izliyebiliriz bilgi sahibi olan varmı ?

16. T

Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.? Arkadaşlar nette araştırdım bu konuyla ilgili pek bir bilgiye ulaşamadım. matamatiksel hesaplar genelde yapılmış ilgili konularda tecrübelilerin bilgilerini payşlaşması gereken bir konu bu bence hesap kitapla olacak iş değil. bu konu.. araştıranlar için...
  17. T

Selam arkadaşlar. Ortalama zorluktaki parkurda uygun hava koşullarında yüklü,yüksüz kaç kilometre yürüyebiliriz ? ayrıca tecrübeli arkadaşlar 10 günde alınabilecek ortalama yoluda söylerlerse sevinirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR