Arama sonuçlarınız

1. tolgameltem

Araçlarımızdaki ve evlerimizdeki CBleri sürekli açık tutalım.

Ynt: Araçlarımızdaki ve evlerimizdeki CBleri sürekli açık tutalım. Hocam bu frekanslar benim telsizde hangi kanala tekabül eder.40 kanallı bir cb var bende sürekli açık tutacağım. Teşekkürler.

2. tolgameltem

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011) Şimdi tek tek yazdıklarınızı inceleyelim. siz beni anlamadınız sanırım.sıkıntı var........ - Eğer yazdıklarınızı okuyan herkes aynı tepkiyi veriyor ve sinirleri bozuyorsanız,sıkıntı sizden kaynaklanıyor. benim bayraktan yana...
  3. tolgameltem

Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011) Özgür bey bu harika organizasyonu düzenlediğiniz için size çok teşekkür ederiz.Her şey çok profesyonelce organize olmuştu,yani yaklaşık 15-18 kadar aracı bir arada kazasız belasız bütün Ankara'yı gezdirdiniz.Umarım offroad...

4. tolgameltem

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ya arkadaşlar cahilliğime verin ama merak ettiğim bir konu var.Yani sadece şasi ve 4 teker üzerine rollbar atıp etrafını da peynir tenekesi ile kaplayınca yarış arabası mı oluyor? Ya bu arabaların ne markası, ne rengi, ne de karakteri belli.Bu işin...
  5. tolgameltem

Sema Show 4x4 Araçları

Ynt: Sema Show 4x4 Araçları Ulen bizde 3 inç yükselttik,çamur lastiğinden 5 cm yükselttik,diye 3'ün 5'in hesabını yapıp seviniyoruz :-\ Çok moralim bozuldu :'( Sayın moderatör bu kışkırtıcı ve tahrik edici resimlerin kaldırılmasını rica ediyorum ;D ;D ;D

6. tolgameltem

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Ben maalesef katılamıyorum. :(

7. tolgameltem

VX100 Jant ve Kumho Lastik

Ynt: VX100 Jant ve Kumho Lastik Alanada satana da hayırlı olsun :D
  8. tolgameltem

Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında Tolga' da bunu çoooooookkk beğendi.Çok doğru söylediniz.
  9. tolgameltem

5X139.7/ 16 JANT ARIYORUM.

G.Vitara için 5.139.7/16 ebatlarında 4 adet jant arıyorum.

10. tolgameltem

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Beni Erkan abi yıkamadı ya kimse yıkamaz 8) 8) 8)

11. tolgameltem

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Neyseki Erkan abi yok tek başıma seninle mücadele edebilirim ;D ;D ;D
  12. tolgameltem

Suziki Grand Vitara Off Road Modifiye [Bolu]

Ynt: Suziki Grand Vitara Off Road Modifiye [Bolu] Çamurunuz bol olsun güzel oluyor :)

13. tolgameltem

vitrara cj samurai niva atc offroad 15 139.7 5 bijon jant

Ynt: vitrara cj samurai niva atc offroad 15 139.7 5 bijon jant Jantların hepsiresimde görüldüğü temizlikte midir? Herhangi bir eğrilik,çizik var mıdır? Hangi ildesiniz? Teşekkürler.
  14. tolgameltem

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Aslında Umut Toyota buluşmasına gelseydin kına gecesi yapardık ;D :D ;)
  15. tolgameltem

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) En güzel Toyota arkadaşının Toyotasıdır ;D ;D ;D

16. tolgameltem

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) 1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde 2- redline mucahit hdj 80 3- altay 41 -altan altay hdj 80 4- fissek Recep hdj 80 5- bakkan Burak...
  17. tolgameltem

Yeni aracım vx100

Ynt: Yeni aracım vx100 Özgür bey aracınızın çamurlu resimlerini bizden esirgemezsin umarım ;)
  18. tolgameltem

Yeni aracım vx100

Ynt: Yeni aracım vx100 Çok güzel olmuş özgür bey,iyi günlerde kullanmanızı dilerim. :)

19. tolgameltem

Suzuki Vitara 3 Kapı Dodik

Ynt: Suzuki Vitara 3 Kapı Dodik Bunlar g.vitaraya da uyar mı? Birde çamurlukta kesilme oluyor mu? Teşekkürler.
  20. tolgameltem

Satılık - 90 Model Lada Niva 1,6 ( Lpg'li - 80.000 Km.)

Ynt: Satılık - 90 Model Lada Niva 1,6 ( Lpg'li - 80.000 Km.) Piyasadaki nadir temizlikteki Nivalardan alan şanslı bence,hayırlı olsun :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR