Arama sonuçlarınız

1. tolgameltem

Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? Valla konuyu dağıtmıycaksam bnde tecrübeli arkadaşlara birkaç soru sormak isterim - Haftasonları eşimle beraber 50-100km şehir dışına çıkıp gezmek amaçlı - Motor kullanabiliyorum,yani ehliyetim var,2 kişi tecrübemde var,vitesli...

2. tolgameltem

SATILIK G.VİTARA

Ynt: SATILIK G.VİTARA Güncel :)
  3. tolgameltem

SATILIK G.VİTARA

Ynt: SATILIK G.VİTARA Güncel :)

4. tolgameltem

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) Peki ne diycez eniştesiz olmazzz,seviyoruz enişteyi :D
  5. tolgameltem

SATILIK G.VİTARA

Ynt: SATILIK G.VİTARA Güncel...

6. tolgameltem

SATILIK G.VİTARA

Ynt: SATILIK G.VİTARA Burada daha detaylı bilgiler var :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-70-000-km-de-hatasiz-43091112/detay

7. tolgameltem

SATILIK G.VİTARA

Ynt: SATILIK G.VİTARA Teşekkür ederim,başka projeler var,bakalım hayırlısı :)
  8. tolgameltem

SATILIK G.VİTARA

Ynt: SATILIK G.VİTARA Aracım 2004 model 75.000km'dedir - Aracın alt bölümü komple ses ve çürümeye karşı izalasyon kaplıdır. - 2 inç get ile yükseltilmiştir - Teleflex lpg sıralı sistem vardır.100 km'de 10-12 litre lpg harcamaktadır. - Triger kayışı,buji,filtreler vs. hertürlü bakımları...
  9. tolgameltem

SATILIK G.VİTARA

Arkadaşlar aracım temiz ve bakımları özenle yapılmıştır.

10. tolgameltem

Satılık Tavan Sepeti

Ynt: Satılık Tavan Sepeti Sepet bir arkadaşa verilmiştir.İlan silinebilir. Teşekkürler.

11. tolgameltem

Arkadaşımız Zerrin'in (ceranus) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Zerrin'in (ceranus) Doğum Günü Kutlu Olsun Nice mutlu,sağlıklı ve şanslı yıllar dileriz :)
  12. tolgameltem

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker Mümkün değil ;D Bir kere temelde fikir aynı ;D Telif hakkı için tekliflere hazırım ;D Mesela kaportayı yırtan bir pençe izi olabilir ;)

13. tolgameltem

2004-2005 Grand Vitara 1.6 tavsiye

Ynt: 2004-2005 Grand Vitara 1.6 tavsiye Hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah.Bence lastik olarak AT alın.Ne kadar offroad yapmam dersenizde şeytan mutlaka dürtecektir ;).Ben BF kullanıyorum karda,asfaltta,çamurda beni üzmemiştir.lastik konusunda cdm-subaru nickli erkan...
  14. tolgameltem

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker Turhan bey Turhan bey isim hakkımı isterim ;D ;D ;D Not:Bakınız imza ;)
  15. tolgameltem

Ynt: 2004-2005 Grand Vitara 1.6 tavsiye Arka koltuk fena değil yani çok rahat da değil ama rahatsız da değil.Yani benim boyum 1.85 ben oturabiliyorum.Biraz sallantı oluyor ama iki kişi arada bir misafir gelecekse sorun olmaz diye düşünüyorum.Ayrıca arka koltuğun sırt bölgesi geriye doğru...

16. tolgameltem

Ynt: 2004-2005 Grand Vitara 1.6 tavsiye Bende 2004 3 kapı 1.6 G.Vitara var.Sırasıyla cevaplamaya çalışayım. 1) Suzukilerin karakteristik özelliği Az yakar az kaçar ;) Eğer bagaj ihtiyacınız yoksa yada tepeye sepet yaparım diyorsanız bence 2.0 gereksiz,yakıt ve vergi açısından. 2) Arazi...
  17. tolgameltem

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tamam bakarım bu bahane ile kıbrısa da gideriz artık ;D Çok teşekkür ederim.
  18. tolgameltem

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yavuz abi siteyi buldumda amerikadaymış.avrupada satan var mıdır acaba onuaraştırıyorum teşkkürler

19. tolgameltem

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mücahit abi valla bu dedem hep ters köşeye yatırıyor ya :'(
  20. tolgameltem

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Abi bende aynı soruyu sana soracaktım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz