Arama sonuçlarınız

1. T

Atıcılık

Ynt: Atıcılık atıcılık la ilgili bilgileri federasyonumuzun sitesindende edinebilirsiniz arkadaşlar.. tam adresi hatırlayamıyorum ama taf deyince çıkıyor.

2. T

Atıcılık

Ynt: Atıcılık arkadaşlar ben 5 yıllık lisanslı sporcuyum. havalı silahlar tabanca dalında. bazı illerde bulunan poligonlar var. oralara gidip bilgi edinebilrsiniz. çok güzel bir spor gerçekten. bazı klüplerde yaş sınırları var. ben sakaryalıyım bizim klubümzded yaş sınırı var mesela. ateşli...
  3. T

Atıcılık

[b][/bukadar azmı yaygın bu spor? havalı silahlar trap veya ateşli silahlar sporcuları yokmu hiç?

4. T

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? hayvancağızları öldürmenin nesi spor ki fotoğraflarını çekmek daha mantıklı bence.. ben atıcıyım 4 yıldır havalı silahlar ve lisanlı sporcuyum ama hiçbir şekilde bi canlıya zarar vermiyoruz. silah kullanmak istiyorsanız poligonlar var.. doğa derseniz ülkemiz yeterince...
  5. T

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu mrb ben feyza fotoğraf çekmek çok keyifli bir iş. bende amatörüm ama doğa fotoğrafları çekmeye bayılıyorum özellikle akşam güneşi bence tam vakti..

6. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm.. ben geldim:D çok güzel bir site. ilgili konularda kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum. umarım yanılmam..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR