Arama sonuçlarınız

1. alonewolf

İlk Muhtar Amatör

Ynt: İlk Muhtar Amatör 439 150 ye gel, 73

2. alonewolf

İlk Muhtar Amatör

Ynt: İlk Muhtar Amatör ama biz konumuza dönelim bir telsiz aldık 145 500 de bekliyoz ne arayan var ne soran bir heybelide oturan abimizin sesiniduyardım şimdilerde oda yok, ,73 TB2NEB
  3. alonewolf

İlk Muhtar Amatör

Ynt: İlk Muhtar Amatör ya aslında muhtar deytip gecmemek lazım, şehirlerde sadec ilmuhaber ve ikanegah belgesi vermekle yetiniyorlar ama kırsal bölgelerde adamlar vali yetkilerinden fazla yetkileri var arsa tarla satış belgesi verir, istediğini askere aldırır istediğini aldırmaz, otomatik...

4. alonewolf

İlk Muhtar Amatör

Ynt: İlk Muhtar Amatör havet ben bi tshirt buldum hemen aldım onunde 73 yazıyo boylece telsizci arkadaslarla karşılaşınca ben agzımı acmadan selamlaşmış oluyoruz oldumu ibo
  5. alonewolf

İlk Muhtar Amatör

Ynt: İlk Muhtar Amatör bak acele yazınca oran yanlış olmuş %25.3 alüminyum ve %74.7 demir oksitten olacaktı formulü de Fe2O3 + 2Al → Al2O3 + 2Fe; ΔH = -851.5kJ/Mol yani yaklaşık 2500 derece sıcaklık vs bunlar sizi sıkar

6. alonewolf

İlk Muhtar Amatör

Ynt: İlk Muhtar Amatör benim bol yazılar sizi sıkar şimdi ben başlarım işığın hava içindeki kırılma indisinden sonra sodyumun yanmasından ortaya cıkan alevin sarı renginin dalga boyundan, aluminyum tozlarının demiroksit tozları içinde 2333/725 oranında iken magnezyum cubukla tutuşturulup tren...

7. alonewolf

İlk Muhtar Amatör

Ynt: İlk Muhtar Amatör ya vita ben niye anakamptayım millet kamp 3 kamp dört giidyo yaz bana bir zirve yap bi torpil
  8. alonewolf

İlk Muhtar Amatör

Ynt: İlk Muhtar Amatör vay uyanıklar ama benim son muhtarlık seçiminde terzi abimizi muhtar seçrtirmek için çalıştığımı bilmiyorsunuz. mekanik,elektrik işlerde nasılsa bir çözüm buluyoruz, telsiz işinde de umut sağ olsun ee ne kalıyor geriye, bizim gibi çapaçulcunun söküğünü dikecek, yırtık...
  9. alonewolf

Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir sular çekilmiş olsa bile everest gene en yüksek dağ olma özelliğini korur, dedim ya iki şeyi mukayese etmek için uygun bir birim kullanmak ve eşit bir başlangı. noktası tutmak lazım. bu durumda sular çekilip havai deki yükselti tam ortaya cıktığında...

10. alonewolf

2008 Yılı Çanakkale Ağaçlandırma Çalışmalarımızdan Görüntüler

Ynt: 2008 Yılı Çanakkale Ağaçlandırma Çalışmalarımızdan Görüntüler ayrıca biz izcilik faaliyetlerimizde de çamkese böceği toplama işinide yapıyorduk hele kastamonu küre dağlarındaki kampımızda. www.tif.org.tr de ve istanbul izci grubunun sitesinde ayrıntılı vardır. vita nerdesin?nerde kamp...

11. alonewolf

2008 Yılı Çanakkale Ağaçlandırma Çalışmalarımızdan Görüntüler

Ynt: 2008 Yılı Çanakkale Ağaçlandırma Çalışmalarımızdan Görüntüler valla boyle bir faaliyetten hic haberim olmadı, yoksa gelmezmiyim, benim ahdim var zaten bin(1000) çam fidanı dikmeden olmeyeceğim. birdaha boyle bir aktivite yaparsanız lutfen haber verin. gecen ay bir arkadaş çanakkale...
  12. alonewolf

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz bende aşagı kalmıyayım benimde dogum günüm 30 agustos 1954 başak burcuyum, başak burcunun tüm özelliklerini taşıdığımı soylerler bu işle ilgilenenler. cok tedbirliyimdir tek tabanca dolaşamam, bir pikniğe yanımda 20 kişilik erzak la gittiğim vakidir her kampta sırtcantamad...

13. alonewolf

Amatör Telsiz Sınavı

Ynt: Amatör Telsiz Sınavı hay aksi bu forumu nasıl kacırmışım ben, halbuki iceman ve vita ile aramızda iyidir ahni pek beni arayıp hal hatır sormazlar ama yinede kalplerinde yerim vardır diye düşünüyorum. valla türkiyeye gelince arıcam hepinizi. 73, TB2NEB, dubaiden sevilerimle,
  14. alonewolf

Dünyanın En Yüksek Şelalesi - Angel Falls

Ynt: Dünyanın En Yüksek Şelalesi - Angel Falls her halde daha önceleride o taraflara gitmişsinizdir. ispanyolca bilmiyorsanız tur operatorlerinin eline bakarsınız. bende dubaiye gelmeden 1 hafta once ecuador dan bir iş teklifi almıştım. ancak bu taraf soz verdiğimden gidemedim pişmanım. benim...
  15. alonewolf

Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir hadi yaa kazdagli, bizde orada kamp yapardık, gebze sporun kampı vardı orda geldinmi? hatırlıyor musun? biz içlerindeki en haşarı grup tuk aramızda zenci bir cocuk ta vardı (allah rahmet eylesin) hadi önümüzdeki cumartesi buluşalım orda

16. alonewolf

Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz?

Ynt: Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz? tamam çok memnun aldım başka arkadaşlardan yardım almanıza bu sitenin amacı paylaşım zaten, hatta ilerde boş bekleyen caravanlarımızı bir havuzda toplayıp yabancı turistlere kiralayacak bir sistem bile...
  17. alonewolf

Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz?

Ynt: Iveco Daily Panelvan Aracın Karavana Dönüşümü için Yardım ve Önerileriniz? http://www.caravan-salon.de/ adresinde dusseldorf alamnyada düzenlenen caravan fuarı ile ilgili bilgiler var http://www.mdna.com/shows/caravan.html adresinden de ulaşabilirsiniz,ayni almanlar pek teknoloji sırrı...
  18. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri buda bir fayadalanma yöntemi, kır bitkilerinden ben küçükken dedemlerde kalırdım. dedemle birlikte kah üzüm bağına kah eskihisar sırtlarındaki zeytinliğe giderdik. yolda gidip gelirken hiçbir çiçeği koparmama izin vemezdi dedem yani ne olursa olsun bitkilere zararvermemi...

19. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri ısırgan otunuda bilirim. ancak bizim buralarada biraz bostan filan o yüzden mancarlı pazılı , pırasalı bçreklerde bizde çok meşhurdu. zaten son bir senedir diyet yaptığımdan ancak 90 kiloya indim. aile bu konuda ünlüdür. 5 dakikalık elk. kesintiisinde rahmetli amcam...
  20. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri banada anlatırsanız copy paste nasıl yapıcaz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR