Arama sonuçlarınız

1. vwcaravelle

Tucson

Ynt: Tucson Tesekkurler hocam verdiginiz bilgiler icin.

2. vwcaravelle

Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) bilen yokmudur
  3. vwcaravelle

İhalede Satılacak Ducato Karavan

Ynt: İhalede Satılacak Ducato Karavan içini çok merak ettik gerçekten süper olur resim olursa

4. vwcaravelle

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal) Bu ustanın yaptığı örnek işler varmı ? sızdırmazlık vs gibi durumlara karşı garantisi varmı
  5. vwcaravelle

2008 santa fe hakkında

Ynt: 2008 santa fe hakkında en azından arazi kalibiyeti DACİA dusterdan aşağı değildir

6. vwcaravelle

Tucson

Ynt: Tucson bu araçlar diff lock harici patinaja düştüğünde 4x4 oluyormu 4 motion haldex ler gibi ?

7. vwcaravelle

2008 santa fe hakkında

Ynt: 2008 santa fe hakkında benimde bu aralar ilgilimi çekiyor.40-45 bine donanımlı çok gösterişli bir araba.30 km hıza kadar orta difransiyel kilitlenebiliyor böyle 4x4 özelliği kazanıyor. merak ettiğim konu 30 km üstünde 4x2 mi oluyor yoksa patinaja düştüğünde 4x4 mü oluyor ?
  8. vwcaravelle

Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) hocam el freni olmayıp ayak freni olan araclarada yapılabiliyormu ? her marka araca olurmu
  9. vwcaravelle

Cadillac Escalade- Hummer- Porche Cayanne- Mercedes g tercihinde yardim...

Ynt: Cadillac Escalade- Hummer- Porche Cayanne- Mercedes g tercihinde yardim... 1-2 yıl içinde satacaksanız mercedes g serisi daha mantıklı.

10. vwcaravelle

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de www.sahibinden.com daki ilanlarda bu şekilde çok boş bu aracı alıcağıma ix35-sportage alırım

11. vwcaravelle

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal) sıkıntı çıkmaz çünkü seikel gibi firmalar tse belgesi vs tüm yasal belgelere sahip .
  12. vwcaravelle

Satılık G.vitara 2006

Ynt: Satılık G.vitara 2006 hocam araçta asr traction control varmıdır

13. vwcaravelle

VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI " araçta birçok kişinin olduğu gibi benim de gözüm vardı nasip sizeymiş. güle güle kullanın
  14. vwcaravelle

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) kolay gelsin
  15. vwcaravelle

Honda Crv 1999 150 hp

Ynt: Honda Crv 1999 150 hp hocam merhaba konu baya eski olmasına rağmen bi kaç sorum olucak. bu ilk nesil crvle hafif offroadda başarılımıdır asr-elekt.diff.lock mevcutmudur ? hepsinde fiyatlarına göre güzel araçlara benziyor.

16. vwcaravelle

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım aynen öyle şuan bütcem uygun olsa kacırmazdım. içide gayet sade ve orjinal
  17. vwcaravelle

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım orjinal westfalia çok temiz gözüküyor fiyatıda makul gibi birde karavan kompetanlarının görüşünü alalım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-1993-model-volksvogen-lt-31-florido-karavan-78096673/detay/
  18. vwcaravelle

Kısa Şasi VW T4 Syncro Kamper İç Dizayn Planları

Ynt: Kısa Şasi VW T4 Syncro Kamper İç Dizayn Planları malesef istedigim tarz arac bulamadim biraz ara verdim.syncro bulmak biraz sikintili bir is.4 motion transporterler daha mantikli gelmeye basladi almanyada seikel.firmasi t5lere karsi daha ilgili parca bulmak bi nebze daha daha...

19. vwcaravelle

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) takip
  20. vwcaravelle

2006 ve üstü modeller nasıldır?

Ynt: 2006 ve üstü modeller nasıldır? 2006 modellerde esp yok traction control varmı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR