Arama sonuçlarınız

1. vwcaravelle

Satılık 2006 model SUZUKI GRAND VITARA

Ynt: Satılık 2006 model SUZUKI GRAND VITARA 2006 model gv lerde esp olmadığını biliyorum asr mevcutmu bu araçlarda

2. vwcaravelle

2006 Grand Vitara 2.0 jlx-al ASR varmı ?

2006 Grand Vitara 2.0 jlx-al ESP olmadığını biliyorum ancak ASR varmıdır bu araçlarda
  3. vwcaravelle

Tavanına kadar Orjinal CALİFORNİA T5 komple içi 8.999 euro

kafama yattı türkiyede içini yaptırmaya kalksak kalitesiz malzemeyle bile bu fiyatı aşar . Türkiyeye nasıl sokabileceğimiz hakkında bilgisi olan varmı ...

4. vwcaravelle

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) takip
  5. vwcaravelle

Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri

Ynt: Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri takipteyiz

6. vwcaravelle

TURKUAZ TUAREG

Ynt: TURKUAZ TUAREG takip

7. vwcaravelle

x5 3.0i

Ynt: x5 3.0i takip
  8. vwcaravelle

Dacia Duster 4x4 Yükseltme

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme beklemedeyiz
  9. vwcaravelle

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye konuşan beyin sesi Acun Ilıcalıya ne kadar çok benziyor .bi Acun ılıcalı konuşuyor sandım.. :)

10. vwcaravelle

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal) iç dizayn olarak 5 kişilik yatak duş-tuvalet-mutfak-7+1 koltuğuyla carthago dizaynını tercih edebilirsiniz.ihtiyacınıza göre ufak değişikler yapabilirsiniz.tabiki normal westfalia dizaynına göre yapımı biraz...

11. vwcaravelle

Kısa Şase VW T4 Syncro ve Camper Planları

hep hayalim olmuştur 4x4 campere sahip olmak .discovery 2 -jeep wj- landcruiser vs araca 50-60 bin vermektense 50 bine vw t4 syncro camper toplamayı tercih ederim.
  12. vwcaravelle

ülkemizde vw t4 syncro var ancak içlerinden sadece bir kaçında arka difransiyel kilidi var kimisi uzun kimisi kısa şase .

13. vwcaravelle

yurt dışından getirilebilirse sorun çıkmaz.
  14. vwcaravelle

kiayı satarsın satmak kolayda syncro bulmak zor :) devam ; (lastikler 30,5" boyutunda)

15. vwcaravelle

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Manuel olarak devreye sokulan arka diffransiyel kilidi var diye biliyorum ARB nin vardı sanırım. NOT: 4x2 araç : 1 çeker 4x4 orta diff locklu araç: 2 çeker bir önden bir arkadan 4x4 orta ve arka diff locklu araç: 3 çeker 2 arkadan 1...
  16. vwcaravelle

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel merhaba arkadaşlar ben 0 km duster almayı düşünüyordum ki grand vitarayı görene kadar ikinci el grand vitara almayı düşünüyorum (dizel-espli modeli) bu araçlar hakkında bilgi verirmisiniz espli modellerde askıda kalma durumları varmı ? ve arka difransiyellerinde lsd...
  17. vwcaravelle

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis arkadaşlar merhaba ben 0 km duster almayı düşünüyordum ki grand vitarayı görene kadar ikinci el grand vitara almayı düşünüyorum (dizel-espli modeli) bu araçlar hakkında bilgi verirmisiniz espli modellerde askıda kalma durumları varmı ? ve arka...

18. vwcaravelle

Defender 110 Westfalia Tavan

Ynt: Defender 110 Westfalia Tavan normal transporter olsa haklısınız bu araçlar 4x4 çok nadir rastlanıyor.
  19. vwcaravelle

Defender 110 Westfalia Tavan

Ynt: Defender 110 Westfalia Tavan burda örnek araçlar var kısa şasesisi offroada daha uygundur. http://forum.club8090.co.uk/viewtopic.php?f=4&t=88349 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=74374.0

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR