Arama sonuçlarınız

1. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri yok ben pendikte oturuyorum, ama gebzede çalışıyorum. doğma büyüme gebzeliyim. eskihisar favori mekanlarımdandır. ama herkesin gittiği yerlere gitmem eskihisarda. çocukken kaçak denize gittiğimizde şimdiki atabay tesislerinden de sonraki küçük koylara giderdik. adlarıda...

2. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri inanmazsınız bahçede dometes fidelerinin yanına rezene diktim bana bir porsiyon çıkar elbet
  3. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri arkadaşlar bir şey daha öğrendim, buradan copy paste yapılamıyor ama ben deniz başak şekilde aldım demokrasilerde çare tükenmez. ay pardon bu yemek tariflerinden agzımın suyu klavyeye aktı onu temizleyeyim size cevap yazmaya devam ederim behiçefe+ esra

4. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri esra bu resimler sende stok ta mı ( yani arşivinde mi) yoksa bulabileceğimiz başka bir yer varmı sen gönder bize, hünnap bizim bahçede var birtane olunca haber veririm eskihisara yolun düşerse haberim olsun. esas bizim komşularda vardı lakapları "tekdurmazlar" olan bu...
  5. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri semiz otu da eger yenmeseymiş( yani insanlar tarafından) dünyanın her tarafını kaplarmış. bahcede kendiliğinden nasıl büyüyorlar inanamazsınız. bamya da aynı şekilde hatta bizim buralarda ( tuzla- gebze civarında) hiç sulamazlar sabah akşam toplarlar, tanzanyada suluyorlar...

6. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri üvez bilir misiniz? mayhoş tadı olur oda yine sonbaharda olgunlaşır. hünnap oda sonbaharda olgunlaşır. bana dalları çok garip gelir nedense

7. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri kocayemiş ise kiraz gibi ama daha büyük ve sert yaprakları olan bir ağaç dogru yuvacık barajının üst tarafında aksığın diye bir köy var orada cok var. bayağı siyah oluyor. kansızlığa iyi geldiğini söylüyorlar.aksığında bizim kocaeli izcilerinin sıklıkla gittiği bir yer
  8. alonewolf

Kır Bitkileri

Ynt: Kır Bitkileri eftalya bu resimleri nerden buluyorsun bilmem ama çok teşekkürler. kocayemiş maki türü bir bitki, gebze civarında çok yetişiyordu. son yıllarda istanbul anadolu yakasındaki çiçekciler bunların filizlerini kırıp taoplayıp buket vs de dolgu malzemesi ( kusura bakmayın bizim...
  9. alonewolf

Kır Bitkileri

sağolasın behicefe, işte böyle bilgileri dökelim ortaya bu tatlar saklı kalmasın, bu kadar bilgi sadece uzmanında yada hobisi olan da kalmasın paylaşalım. tekrar teşekkürler, eftalya sanada çok teşekkür ederim. devam arkadaşlar

10. alonewolf

Kır Bitkileri

ya arkadaşlar, bitkiler bölümü iyide bizim gibi gezen adamların evdeki saksıdaki çiçeği sulamak için , yok mu bir milletvekili akrabamız. dağda bayırda ne yiyeceğiz. yaban gülü yapraklarından sade recel mi olur? hadiki iki kilo kaşar ve bir kavanoz bal koyup yola çıktığınız sırt çantanız ana...

11. alonewolf

Karavan Yapımı Hakkında Öneriler

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler aliağada EGE hırdavat varmış, bizim eski personel ve satınalma şefi ordan alıyormuş telefonunu şimdi buldum 0232 616 25 99, TOKAR End. Tes. Şantiyesinden aldım telefonunuzu dersen daha bir ilgilenirler, telefon la aradım sizi bugün ses çıkmadı hoş ca kalın
  12. alonewolf

Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir ya imkanlar nispetinde buraya birşeyler çiziktirecez yani diğer mesajlarda senin hakkında atıp tuttum zaten

13. alonewolf

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir
  14. alonewolf

15. alonewolf

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir ya nasıl oluyo aynı resim çıkıyor ben başka resimlerde göndermiştim

16. alonewolf

17. alonewolf

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir vitacığım yakın plan daha yakkkışıklı bir resmin yok mu?
  18. alonewolf

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir bizde ilk arkadaşlarımızdan biri aydos dağına yürümüştü. acayip ıslanmış, botu yırtılmış sonra ilk maaşıyla good year marka çizme almıştı. ondan da bize bulaştı herhalde. ben kendilerine katılamadım ama mersinde bir üniversite öğr. üyeleri grubu var...

19. alonewolf

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir ya zaten aynı gruptanmışız bende tabanway-offroad grubundanım yani askerde bize şoyle demişlerdi piyadenin postalının basmadığı yer onun değildir yada onun gibi bir şey bende eğer yürüyerek gitmiyorsam bir yere oraya gittim demek biraz beni bozuyor...
  20. alonewolf

Karavan Yapımı Hakkında Öneriler

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler gencay bey, telefonunuzu aldım ben size aliaga daki satıcılarında numaralarını bulayım, bazen biz TOTALOIL e ve TÜPRAŞ a iş yapıyoruz yani mühendislik hizmeti veriyoruz onların taşeronlarının alışveriş yaptığı yerlerden alırsanız daha hesaplı olur ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR