Arama sonuçlarınız

1. alonewolf

Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir ay valla bu sitede herkes beni çok alıngan biri olarak algıladı bu imajı silmak hiç kolay olamyacak anlaşılan, arkadaşlar merak etmeyin yetim veya öksüz değilim anam babam hala sağ vurun vurabildiğiniz kadar elinizi korkak alıştırmayın, vurun ama...

2. alonewolf

Karavan Yapımı Hakkında Öneriler

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler gencay bey, bende temmuz ikinci haftasında ayvalığa geleceğim, varol motel de kalırız genelde, ancak gelmeden de sizi aydınlatmam mümkün. argon bir gaz, helyumdan sonra gelen kimyacılarn soy gaz sınıfına soktuklar cinsden size karpit olarak bahsettikleride...
  3. alonewolf

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler gencay bey, ayrıca daha küçük, ince sac işlerinde argon kaynağı daha başarılı olur. oksijen ile kaynak yapar gibi koruyucu ortamda argon gazı sağlyor. kaynak makineleri daha ucuz ancak bir tüp ve regulator gerekiyor. tüp çok pahalı !!! onun için kiralama...

4. alonewolf

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler gencay bey, wirewelding dediğiniz kayank makinelerine biz gaz altı veya teknik adıyla mig/mag kaynak cihazları diyoruz, metal inertgas veya metal aktive gas diye geçiyor. uygun kaynak metali bazen ikoruyucu örtüsü kaynak telinin içinde olup ergitme...
  5. alonewolf

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler sayın yasiko, yazının birinci ve ikinci paragrafı konusunda içimden hiçbir niyet geçirmeden yazdığımı belirtmeliyim, ikna olmak san kalmış. espiri anlayışım da iyidir meraklanma yazımın sonunda yardımm olur diye makine parkımdan bahsettim genelde bu...

6. alonewolf

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler tarfik müşaviri dediğinde zaten bu konuda sertifika almış bir makine mühendisine bunları imzalatmak zorunda, bundan bir iki sene önce ankara eryaman' da bir meraklının imalatına başladığı hyundai H100 üzerine caravanın serüveni,ni okumuştum o arkadaş hem...

7. alonewolf

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler sayın arkadaşlar tabii bende kendime bir karavan yapacağım ancak bunu dış görünüşünden anlamak mümkün olmayacak bir ara survival truck türü birşey yapayım dedim. olmadı
  8. alonewolf

Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler valla abiler allah kolaylık versin ancak önce karayolları araç tadilat ve projelendirme yönetmeliğine bir göz atmanızı öneririm. eğer aracınızı yaptığınız değişiklileri projelendirip bir makine mühendisi( karayolları araç projelendirme yetkisi almış ve smm...
  9. alonewolf

Dünyanın En Yüksek Şelalesi - Angel Falls

Ynt: Dünyanın En Yüksek Şelalesi - Angel Falls adı doğal olarak salto angel ev türkiyadan bu tura katılmak isteyenler blue marble isimli turizm acentesini ararlarsa yardımcı olurlar bu konuda uzmandırlar ortaklarından biri eski venezuela büyükelçisinin kızı sanırım. yoksa en ucuz gitme yolu(...

10. alonewolf

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir ayrıca tüm topoğrafik profili ve yürüyüş yolları konaklama tesislerini gösteren hariatalarım mevcut yemek konusunda sıkılmazsın balık var ( swahili dilinde adı samaki), patlıcan var swahili dilinde adı patlıcan ;), bamya var swahili dilinde adı...

11. alonewolf

Ynt: Dünyanın En Yüksek Dağı Everest Değildir vitacığım, teknik te esas olan standart dır buna göre deniz seviyesi 0( yazıyla sıfır) kabul edildiğinden everest gene en yüksek olur, eğer dağın altındaki sivi yüzeyinden bahsedersek bu durumda magmadan itibaren kalınlık oolarak 150km( yazı ile...
  12. alonewolf

Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir akşam sonbaharda soğuk olur ballıkayalar, akşam yemeğini eskihisarda yiyelim, cuma akşamları fasılda var izcilikfederasyonundan nasıl tanıyorum ordan da sedat diye biri vardı ama o senmisin? vita ile samimi idiniz yanlış hatırlamıyorsam

13. alonewolf

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir sedatcığım, sende zaten bana pek yabancı gelmedindi gerçi bayağı gec cevap veriyorum ama bazı sıkıntılarımız vardı, ofisimizi kapatmak durumunda kaldık biraz atelyede imalat işlerine daldık neyse yine teknolojiyi yakaladık artık...
  14. alonewolf

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir Eskihisar; Benim çocukluğumun geçtiği yerdir. Böyle bir yazı ile beni eski günlere döndürdüğünüz için teşekkür ederim. En çok sevdiğim yerlerden biridir. Öyleki Haydarpaşa Endüstri meslek lisesinde okurken bir keresinde Edebiyat...
  15. alonewolf

Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) saat 9 da opet de buluşursak ancak 11 feribotuna bineriz gibi geliyor. en iyisi ben sizi iznikte bekliyeyim, gelmeye karar vermişsem. yola çıkaraken beni arayın sn. iceman ve vita birde klavuz, rehber varmı diye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR