Arama sonuçlarınız

1. katenerci

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı arayan buluyor hocam...evet gerçekten faydalı bir eser :)

2. katenerci

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı iyi güzel konuşuyorda bunların bide çin işi olanlşar varmış bizemi denk geldi yoksam :) ben aldığım yere götürdüm dedim bu benim aracı bozacaktı kardeşim adam dedi : Abi senin beğenmeğin bordan vatandaş biçerine aldı 5 tane dedi...neyse hayırlısı bakalım belki jeep lere...
  3. katenerci

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yak?t Sarfiyat? Nedir? evet takip edilebilir bir alt dilim oldukça fark ettirir

4. katenerci

80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar

Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar dikkat etmek lazım Allah muhafaza her an her şey olabilir ...zaten gözünüzün biri gitmiş :)
  5. katenerci

ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu boş ver bilmene gerek yok aynı işi manuel yaparsın olur biter

6. katenerci

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu var hocam tabiri caizse :motor zorlama düğmesi :) buna basınca çok yer çok koşar

7. katenerci

80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar

Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar teş. buda zaten en dikkatli sürücüdür :)
  8. katenerci

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu evet ama şöför var şöför var
  9. katenerci

Çankırı Yemekleri

Ynt: Çankırı Yemekleri zeynep hanım bu pıhtı aşı çankırının hangi bölgesinde acaba ilk defa gördüm sanırım tatlı

10. katenerci

Çankırı Genel Bilgiler

Ynt: Çankırı Genel Bilgiler Çankırı Fatihi Kara Tekin Paşa dan bahsetseydin biraz penguen kardeş. daha başka bir çok özelliği var mesala eski ipek yolu güzergahından roma kalıntılarından tuz maralarından vs. vs. haritayala sınırlı değil sadece yoksa ben ekleyebilirim malum bendenizde şabanözü :)

11. katenerci

ZJ'nin Yaklaşık Ağır Bakım Maliyeti ?..

Ynt: ZJ'nin Yaklaşık Ağır Bakım Maliyeti ?.. yok hocam yağ castrolun açık yağı hem o kadar kaliteli yağ artık kullanmıyorum oda sıkıntı alıyorsunuz 10 km. yapar diyor ben 10 bin yapasıya zaten 1 sene geçer bu sefer yağ özelliğini kaybediyor sırf bu yüzden bi seferinde motor yedim 3000 tl mal...
  12. katenerci

ZJ'nin Yaklaşık Ağır Bakım Maliyeti ?..

Ynt: ZJ'nin Yaklaşık Ağır Bakım Maliyeti ?.. bu nasıl fiyat böyle ? bende yeni değiştirdim motor yagı -filtresi- hava filtresi alt takımın greslenmesi artı işçilik 55tl herşeyi serviste yaptırmanıza gerek yok iyi bir yağcınız varsa en azından bu işlemleri hallettirebilirsiniz

13. katenerci

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu ne oldu bu let işi :)
  14. katenerci

5,2 Cherokee Çalışmamazlık Yapıyor ?..

Ynt: 5,2 Cherokee Çalışmamazlık Yapıyor ?.. teş. hocam doğru cevap yoksa gittiydi güzelim pompa hele birde ustasına denk gelmessen vay anam vay herzaman yapabileceğimiz pratik çözümler vardır
  15. katenerci

Oto Güven (Jeep ve Diğer Çıkma - Sıfır Parça ve Kazalı Araç Satışı) - Ankara

Ynt: Oto Güven (Jeep ve Diğer Çıkma - Sıfır Parça ve Kazalı Araç Satışı) - Ankara gözüme hiç çarpmadı ama sanırım bulunabilir yıldız veya ivedik hurdacılarda vardır Ank.daki sanayilerde herşey car ama sora sora bağdat misali

16. katenerci

Oto Güven (Jeep ve Diğer Çıkma - Sıfır Parça ve Kazalı Araç Satışı) - Ankara

Ynt: Oto Güven (Jeep ve Diğer Çıkma - Sıfır Parça ve Kazalı Araç Satışı) - Ankara zannetmiyorum o tip şeyler satmazlar ama ostimin içinde bulabilirsiniz
  17. katenerci

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı paylaşım için teşekkürler arkadaşlar
  18. katenerci

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım ne yakar bülent bey dogalgazda şahin doğan kadar ancak yakar o zaman :)

19. katenerci

Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz?

93 model grnd cher.nin frenlerinde sanki sorun var gibi hissediyorum 40-50 mil bir hızla giderken çok sert degil ama ani bir duruş istediğimde (örneğin 100 m. durmak gibi) aracın sanki durma degilde kendini kasarak durma mesafesinin olması gerekeninden fazla olduğunu hissediyorum..sanki bir...
  20. katenerci

Jeep Laredo Aracım Lpg Çalışmasında Titriyor

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor evet gerçekten öyle böyle büyük bir motorlu araçta lpg malzemeleri kalitesiz olursa ısınınca eriyen plastik gaz hortumları yangına dahi sebebiyet verebilir.birde zaman zaman tüp beyninin dış kısmındaki civta ve somunlarıda elden geçirin kaçırma yapabiliyor

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR