Arama sonuçlarınız

1. katenerci

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Aslında bayrak logosu opel logosunun yerindede olabilir

2. katenerci

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO bayrak ekledim
  3. katenerci

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Güzel çalışma olmuş arkadaşlar teş.... bende 15 nolu slayt diyorum malum arazi deyince işin içine lastik de giriyor :) benide dahil edebilirsiniz sıralamaya onur katenerci 99Model 3.2 Ank.

4. katenerci

1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM.

Ynt: 1999 3.2 frontera 4x4 sorunu YARDIIM. tekerler bu sorunu yapmaz ön difransiyelin yağını kontrol edin. inş.difr.içinde bi kopma veya kitleme olmamıştır.
  5. katenerci

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler ebaydan ilk siparişim geldi beyler denemek için ledli sis ampül istemiştim sıkıntısız geldi... ocak ayından önce verdiklerim malesef gümledi sanırım.... neyse demekki doğruymuş yılda 5 kereyi geçemiyoruz ama bu meblalar 200 doları geçerse...

6. katenerci

Kaloriferi Isıtmayan Arkadaşlar Buraya

Ynt: Kaloriferi Isıtmayan Arkadaşlar Buraya kış bitiyor ya neyse artık....

7. katenerci

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. dizel mobil delvac 10x40 a devam :)
  8. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Evet olması gereken 100kw dogrusu bu 110 şehven yazılmış olabilir zaten teknik hesap yaparsanız sizin aracınız 136 Hp.dir 1hp.de 0,98 Ps veya 0,7457KW' tekabul ettiğinden 136 hp de 101.452 KW. eder bunuda 100 KW olarak yazarlar aslında 100...
  9. katenerci

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. şimdide mobil delvac 10x40 veya 15x40 düşünüyorum inş. bu yağ yakma işini çözerim .çünkü önceden bu sorun yoktu

10. katenerci

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. aradan 7 ay geçti fakat yağ yakma orunu oluştu

11. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler rica hocam bugün aradım istepne kapağına 150 tl fiyat çektiler ama siz bir pazarlık yapın bakalım kaça bırakacak (servet 05356254820)
  12. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler hayırlı olsun mehmet bey iyi bir seçim yapmışsınız(3.3 V6 nissan pathfinder yabana atılır bir araç değil ama bende 5.2 cherokee vardı lpgli ondan bile çok yakar ) yükseltme kiti bulmak zor ama dışardan getirilebiliyor kit işini hüseyin bey...

13. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler ankara güven oto da olabilir ama hurdacılarla mezarcılar aynı malum düşmeyi gör sıfır fiyatı çekerler bir ara arayıp sizin için fiyat alayım(varsa tabi )
  14. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler rica hocam ne demek
  15. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler tmm. hocam benimde var bir iki şey bakalım biraz geçsin şöyle şubata girelimde bakarız :)

16. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler düğmeye basıp 120 veya 150 ile gitmenizde bir sakınca yoktur.sıkıntı yapmayın uğultu dediğinizde normal malum aracınız 150 bin üzerindeyse bu hafif uğultuyu yapar velhasıl dişliler sıfır değil normaldir ama otm. araçlarda şu ufak tefek...
  17. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler hüseyin hocam 2012 yılına girdik araştıralım bakalım busene ne değişiklikler var benim geçen sene 5 den sonraki alışverişlerim gelmedi gümrükde kaldı..., busene daha değişik sıkıntılar çıkmaz inş.
  18. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler parça konusundada şunu söyleyeyim türkiyede sıkıntılı ama ebaydan getirebilirsiniz 2011 de çıkan yasa ile yılda 5 den fazla olmamak şartı ile

19. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler arazide sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorun bende daha önce Chr. zj.5.2 vardı şu anda front.3.2 var 6 aydır kullaıyorum arazide her hafta sonu karda kışta maş....umduğumdan başarılı :)
  20. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler 3.2 lerin ön sağ sol tabla fişeklerini ön sol poryasını nerden bulabilirim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR