Arama sonuçlarınız

1. katenerci

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler eyv. hüseyin hocam doğru cevap :) bu arada benim 3.2 nin kalorifer ısıtmıyor,,, gösterge 80 'i geçmiyor bunun termostadını değiştirsem diyorum zor yerdemi acaba kendim yapsam ne tip termostat kullanayım... aynı görevi yapacak başka...

2. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler frontera 3.2 otomatik vites lerin şanzıman yağ kontrolü nasıl yapılır :)
  3. katenerci

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı 2. sayfada yükleme linki verilmiş oradan istediğiniz şekilde indirebilirsiniz...

4. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler teknik konularda buradaki aarkadaşlar yardımcı olabilir.. ana temada kaporta motor ve şanzman zaten tüm servisler bilir.. yok olmadı istanbuldaki jeep ustalarından birine baktırın.... o da olmadı ilk defa bu jeep işlerine giriyorsanız...
  5. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler o ustaların adı usta zaten ısuzu rodeo olarak sorarsanız onun ne olduğunuda çoğu bilmez türkiyede bu isimde geçmez altı üstü bir sensör onuda yapan çıkmıyor...yani teknik olarak yapılmayacak bir şey değil başka sensörlere uyarlanabilir...

6. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler selamlar hocam geçmiş olsun ama bu kablo işi zor bende aynı dertten muzdaribim banada 1999 model 3.2 ön sol teker abs sensörü lazım komple bende Ank.dayım 3 aydır bende arıyorum ama yok en son güvende vardı almadık hata yaptık birdahada...

7. katenerci

zj de acayip bir arıza

Ynt: zj de acayip bir arıza ersel kardeşim; ön salıncak burçlarınız normal mi yoksa polietilen mi eğer polietilen ise sıkıntınızın sorunu burdan dır.. malzeme yumuşak olmadığından normal hızlarda geçtiginiz bir çukurdan sonra aşırı titreşim vererek kontrolü zorlaştırıyor.. denenmiş yaşanmıştır....
  8. katenerci

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  9. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler olur hocam çıkmada olur teş. burda hurdacılarda var ama soketi 2 kablolu benimki 4 kablolu olacak yok bulamassak alacağız artık sıfırını

10. katenerci

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. ben motor yağında 3.2 benzinli aracımda 10x30 mobil dizel yağı kullanacağım

11. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler menderes, bana frontera 99 3.2 nin ön sol teker abs sensörü lazım yardımcı olabilirmisin
  12. katenerci

Isuzu Power Box Chip Tunining

Ynt: Isuzu Power Box Chip Tunining o fiyatlara değmez

13. katenerci

ısuzu rodeo 4x4 3.2

bu araçların yedek parçasını nereden bulabilirim acaba opel frontera ile aynı malum fronterada parça sorunu var ama ısuzu olarak aranırsa yok abs ön sol teker sensörü lazım soket girişi 4 lü yani 4 kablolu ebayda var Ank. ve çevresinde varsa ilgilenebilirim araç 99 3.2 frontera (frrontera B kasa)
  14. katenerci

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Maşallah maşallah Güzel olmuş hayırlı olsun :)
  15. katenerci

Midland alan 100 plus cb araç telsizi

Ynt: Midland alan 100 plus cb araç telsizi bu telsiz fiyatları oldukça değişken

16. katenerci

cherokee zj için camurlukları kesmeden dodik imalatı başlamıstır

Ynt: cherokee zj için camurlukları kesmeden dodik imalatı başlamıstır yükseltme modifiyesi yapılmamış bir zj 'de ,görüntü olarak hoş olabilir..
  17. katenerci

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı evet tabii sonuçta bir hasta varsa çözüm olarak o hastanın ihtiyacı olan ilacı bilmek,
  18. katenerci

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı evet Yiğit haklısın; bende bir ara vectra 2000 cdx vardı bor katmıştım.güvenip tabi bir daha yağa bakmadık 1 sene sonra motor yağsız kamış ve 3- bin tl kadar masraf açmıştı :)

19. katenerci

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı Geçen sene bir yagcıyla tanıştım arkadaşlar bu son çözümüm oldu. bor mor hikaye benim 93 zj ye uzman ustam 10x40 mobilin dizel yağını önerdi..ustaya güldüm geçtim kafamı buluyosundedim velakin arkadaşla ahbab olduk kendisi mühendismiş ve bu konunun...
  20. katenerci

ebay dan alışveriş yapacaklara site tavsiyesi.

Ynt: ebay dan alışveriş yapacaklara site tavsiyesi. sag sol parça ikiside aynı değilmi bunların farkedermi verdiğin linkte 2. elde belirtmiş sağ diye ama sıfırında belirtmemiş sağ sol diye ne yapalım bulamassak getiritiriz :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR