Arama sonuçlarınız

1. katenerci

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı evet güzel olmuş :)

2. katenerci

jeep cherokee snorkel

Ynt: jeep cherokee snorkel selamlar Arkadaşlar bende 93 zj için arıyorum varsa uygun fiyata yapan satan alabilirim öncelikle Ankara tercihimdir...
  3. katenerci

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: Aracım Zj 1998 5.9 hocam nakliye nasıl 425 $ anlamadım yani ben linkte ülkeyi türkiye diye seçince 1098.45 $ çıkıyor

4. katenerci

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: Aracım Zj 1998 5.9 mesala şu kit fiyat olarak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-yukseltme-kiti-jeep-grand-cherokee-3-5-36482715/detay demiş ama aynı kit ebayda...
  5. katenerci

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: Aracım Zj 1998 5.9 selamlar ; Türkiyede vardır ama fiyatlar 2 katı imkanın varsa dışardan gelen biriyle getirt ebay dan getirtsek zaten yine aynı fiyata geliyor malzeme ucuz ama 1000 $ civarında yol parası bizim burda Ankarada satanlar var ama fiyat uçuk başka marka istersen sahibinden...

6. katenerci

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü tmm.dır Alfonse düzeldi alet 440 civarna düştü lpgde ondan önce 800 desem yalan olmazdı yani birde sıralıydı... dediğim gibi ebaydan verdim siparişi o gelesiye ya tutarsa diyede bir tane çıkma sensör aldım çalıştı şimdilik kullanıyorum bozulursa hazırda yedeğim...

7. katenerci

zj.lerde Ultrasonik Buji kullanan varmı

Ynt: zj.lerde Ultrasonik Buji kullanan varmı teş.sağolasın velakin ben geçen hafta verdim ebaya siparişi bosh olarak gelsin bakalım bu arada buldum 1 tane çıkma NTK taktım şimdilik oldukça iyi
  8. katenerci

Ynt: zj.lerde Ultrasonik Buji kullanan varmı haklısın coşku aynen öylr verdim zaten ebaydan sparişi geliyor ama daha 1 sene kadar olmuştu yeni almıştım ne çabuk bozuldu hayret
  9. katenerci

Ynt: zj.lerde Ultrasonik Buji kullanan varmı bu arada arkadaşlar lpg de750-800 yakmaya başladı çok fazla bir değer bu ...baktırdım oksijen sensörü arıza gösterdi ..bu kadar fark edermi bir 2.si sensörü söküp temizledim ama yine aynı sanki çiğ gaz atıyor gibi geliyor gaz kokusu yogun gazcıya...

10. katenerci

evet arkadaşlar varmı kullanan veya duyumunu alan nasıl acaba %15-20 yakıtta tasarruf diyorlar...ben %10 da razıyım önemli olan uyumlumu bizim araçlara.. malum lpg.li yakıtlarda ateşleme önemli

11. katenerci

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü konudaki eski mesajlarıma baktımda oks.sensörünü değiştireli 1 seneyi geçmiş.ama bugün serviste bilgisayarda yine oks.sensör arızası verdi.. hayret 1 senede bozuldumu şimdi bu acaba..gerçi bu aralar yakıt artmıştı. bir ara söküp bakacagım sensöre ne ne durumda...
  12. katenerci

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? doğrudur öncelikle mil ve km. işine bir bakın aksi tadirde km. ye dökersek 70krş. iyi para birazdaha zorlarsanız 1 tl.ye çıkacak gibi. araç çalışırken kaputu açıp bakın size tuhaf gelen birşey varmı öncelikle gaz kokusu filan...

13. katenerci

96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop

Ynt: 96-98 ZJ Modifiye Far ve Stop http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290475015816&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT güzelde çok para yokmu bizde yapacak biri şunlardan
  14. katenerci

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? arkadaşlar 265/70/15 lassa Competus modeli 4 adet 93 grand cherokeden çıkardım 4X4 lastik yeni kullanılmış sıfır ayarında ankaradaki arkadaşlar ihtiyacı olan varsa özelden irtibata geçebillir gelip baksınlar uygun verecegim sıfırının 4 adeti 1000...
  15. katenerci

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi arkadaşlar 265/70/15 lassa Competus modeli 4 adet 93 grand cherokeden çıkardım 4X4 lastik yeni kullanılmış sıfır ayarında ankaradaki arkadaşlar ihtiyacı olan varsa özelden irtibata geçebillir gelip baksınlar uygun verecegim sıfırının 4 adeti 1000 tl. son 500 olur

16. katenerci

SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik?

Ynt: SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik? veya arkadaşlar varsa ank.da bildiğiniz bir lastikçide çıkmada olur şöyle 225-235/75/15 temiz bir şey 4 tane alabilirim ben aradım yok :)
  17. katenerci

Ynt: SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik? düşünüyorum bende 265 taban var lassanın oda malum çok yakıyor normal bir lastik alacagım 235 e kadar düşürecegim tabanı araştırdım bunlar fena değil fiyatlarıda uygun 160-190 arası ama bulabilirmiyim bilemiyorum Ank. yok gibi...
  18. katenerci

Ynt: SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik? YSF nasıl memnunmusunuz lastiklerden ..vede kaç tl ye aldınız

19. katenerci

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi maş.maş.
  20. katenerci

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı didonun çeşitleri olduğu gibi dodik'inde çeşitleri vardır Ank. ve ist. bu işi yapan dodikçileri bulabilirsiniz :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR