Arama sonuçlarınız

1. katenerci

Araç Dışı DVR Kayıt Sistemi

Ynt: Araç dışı DVR kayıt sistemi evet mirali ebayda daha ucuz 640*480 lik bir makinayı 35$ civarında veriyorlar olmassa bi tanede ben alayım

2. katenerci

Araç Dışı DVR Kayıt Sistemi

Ynt: Araç dışı DVR kayıt sistemi ne kadar gider bunun pili 1 günümüzü kurtarırmı :)
  3. katenerci

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi jeep dostu arkadaşlar hg. bu gidişle sayımız 100 geçecek inş. :)

4. katenerci

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: Aracım Zj 1998 5.9 sisleri yuvarlak mı taksaydık acep:)
  5. katenerci

jeep zj 5.2 motor stop etmesi

Ynt: jeep zj 5.2 motor stop etmesi 1.si oksijen sensörü kolaya kolay bozulmaz alttan bak kırık değilse arıza ondan değildir 2. si bobinin giriş fişi aşagıya bakar eğer soket tırnakları kırıksa soket boşluk yapar ve ani enerji kesimi olacagından bujiler ateşleme yapamadığından hiç beklenmedik...

6. katenerci

Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı

Ynt: Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı yaa dostum öyleydi havada bulut sen o günleri unut :) eskiden dostluk vardı muhabbet vardı tv.pc yoktu vakit boldu belki daha eskiye gidip elekten geçirip döktüğün kurşunu saçma haline getirmek için şişenin içinde sallaya sallaya yuvarlattığın günlerde...

7. katenerci

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası iş yapar iyi ustadır
  8. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti hadi gözün aydın darısı bize inş. :)
  9. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti ya özkan hocam sen taktın yağ'a ama bence değil evet hocam buda olabilir ama ben daha öncede demiştim oksj.sensörü olabilir diye ama ben onuda söktüm taktım zamanında. değişmedi ama dediğiniz gibi katalizatör olabilir yapısını pek bilmiyorum üzerinde sensör...

10. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti önce soketi boşa çıkar soketin girdigi yeri saga sola çevirerek yukarı dogru çek altından şamandırayla beraber gelir...

11. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti evet malesef hepsini yaptık. elk.tende anlarım .. özkan kardeş antifiriz göstergesi demişsin oda kolay hocam, sana pratik çözüm genelde %90 o sıkıntı su kabının içindeki şamandıradan yapar o şamandıra ceviz büyüklüğünde bir yuvarlak palstiktir o plastik top zamanla...
  12. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti teş. bir zahmet o kare ışığı nasıl söndüreceğiz onuda alalım :) 4 aydır söndüren çıkmadı

13. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti servis yağ değiştirince sensörü değiştiririz düzelir diyor..bende he dedim ne diyim :) bencede bunda başka bi iş var bu olay ilk olduğunda araba benznden tüpe geçerken bogulmuştu stop edince bu işaret çıkmıştı.. ama hemen arkasından düzelmişti ..bir kaç hafta sonra...
  14. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti seviye sensörünü iptal ettim yine yanıyor. sanırım kablo bir yerde şase alıyor zaten sıktı artık yanarsa yansın :)
  15. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti Hasanbey bu 21. maddesinde oksijen Sensörünün 4,5 v altında kalması sensörün kötü olduğunu gösterir demişsiniz bu atm. basıncı olarakmı yani nasıl anlamadım ben zaten oks. sensörünüde kontrol ettm orda sıkıntı yok arıza büyük ihtimal yag seviye sensöründe

16. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti birde bu yağ müşiri değil başka birşey yağ seviye sensörü dediler yerini ögrendim yarın sökecem inş.hiç sansı yok bozarsak en fazla 1 tane alırız :) zaten arıza ile ilgili olsa 5 aydır böyle araba çoktn bozulduydu ...neyse yarın akşam gezenbilir haberlerinde yazarım :)
  17. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti komşu yarın söküp bakacam şu sensöre kafayı taktım elektriksel bişeyse yaparım inş. du bakalım ne çıkacak birde o linki bende inceledim 1. adam resmen atmış alakası yok sogutma suyndaki arıza en çok sogutma su kabının içindeki hareketli plastik parçanın hacimli...
  18. katenerci

Diferansiyel Havalandırma Delikleri Ne İşe Yarar ?

Ynt: Diferansiyel Havalandırma Delikleri Ne İşe Yarar ? teş.

19. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti yok be hocam halen yanıyor ama buldum gibi en son çarşamba servisteydim akgün usta yag sensörü dedi sanırım değişecek yağ değiştirmezamanı geldiğnde değiştireceğim veya bir ara söküp bakayım diyorum altta karterin yanında belkide pislendi zaten bi orayı sökmedim...
  20. katenerci

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı Ankarada standart hocam 80 tl.. artı yağıda değiştiriliyor birde yağ parası... 2 yerde var biri şaşmaz digeri eskişehir yolundaki ford servisi fazla detay reklama girer tam adres vermiyorum eksilerini duymadım ama artıları var benim araç 93 model yıllardır yağ değiştir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri