Arama sonuçlarınız

1. katenerci

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı bor mor hikaye şimdi motor içi yıkatma çıktı :)

2. katenerci

Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi

Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi :) o silah 1 cm.lik hatayı bile affetmez zaten en iyi atışı yapan silahı en iyi tutan vatandaş. o kadar tepmeside normal
  3. katenerci

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? eski kasa hummer derim http://www.hummer.com/intl/home.jsp?country=za&language=en-za

4. katenerci

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? yazık olmuş araba ne yapsın şöför şöför olmayınca
  5. katenerci

Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi 1- Av bitip (gündüz için geçerli ) Arabaya bindiğiniz andan itibaren jandarma polis farketmez ne şekilde olursa olsun durdurup arabanızı arayamaz :) arama belgesi gerekir siz israrcı olursanız savcı veya resmi yazı gelinceye kadar sizi bekletir...

6. katenerci

Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi vay be ben bu konuyu nasıl görmemişim

7. katenerci

Extreme Sport Shooter Patrick Flanigan

Ynt: Extreme Sport Shooter Patrick flanigan ... Adam aşmış
  8. katenerci

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? yaw adaş sen de vur deyince öldürüveriyon
  9. katenerci

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? aman kerim hocam yazık edersin o arabaya dağ taş :)

10. katenerci

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? 15 kişi oylamış 3 kişi yazmış bence Jeep :)

11. katenerci

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Levent Ertürk 96 ZJ 5.2 Çorum 2- Necmi Çevirme 96 ZJ 5.2 Ankara 3- Hasan Koca 80 CJ 4.2 İstanbul 4- Ali Gülçer 77 CJ 4.2...
  12. katenerci

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? hocam ben mart'a kadar doluyum av sezonu bitince olabilir :) nasip diyelim.

13. katenerci

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? keratanın ölüsü bile yetiyor http://www.youtube.com/watch?v=qxPKqIkPXvw&feature=PlayList&p=C375255BAB87D38E&index=3
  14. katenerci

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? bekleriz hocam zaten bi alan birdaha satmıyor yani hemen hemen son sahibiyiz :)
  15. katenerci

Kar Sürüş Rehberi

Ynt: Kar Sürüş Rehberi evet arkadaşlar soğuk dostumuz 'kış'' geldi...azami dikkat lütfen tedbirinizi alın takdir Allahın

16. katenerci

Trap ve Skeet Tüfekleri Nasıl Olmalıdır ?

Ynt: Trap ve Skeet Tüfekleri Nasıl Olmalıdır ? son aldığın silah ne alemdde adaşım varmı sıkıntı
  17. katenerci

Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı

Ynt: Yivsiz Atış Fişeğinin Yapısı ahh ah nerde o eski dolular kendimiz yapardık patladınmı top gibi patlardı şimdikiler mantar gibi :)
  18. katenerci

Kaloriferi Isıtmayan Arkadaşlar Buraya

por çöz kireç çözücü bence en etkilisi bu malum sıkıntımız kireci çözmek ondan önce bir servisten gittim bir karışım aldım ama bi numara çıkmadı adı çözücü işte neyse ama por çöz kesin çözüm :) 1/5 oranda suyla karıştırın kullanın eğer Ank.da iseniz uğrayın yardımcı olayım söker takarız

19. katenerci

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: zj 1998 5.9 a.s hoşgeldiniz ustanız iyi bir seçim yapmış takdir ve teş.lerimizi sunarız zaten yazmış olduğunuz özelliklere binaen hızlı bir başlangıç yapmışsınız yolunuz açık olsun http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21228.msg451870#msg451870 de kaydınızı bekleriz :) sıkıntılı...
  20. katenerci

Kaloriferi Isıtmayan Arkadaşlar Buraya

dogru hocam parçacıya sordum 300 euro dedi fakat bu modellerde peteğin bakır olma durumu varmış değmez bence temizlet dedi..temizletmek sıkıntı değil malum ön göğüs komple iniyor usta iyi olmassa bide onla uğraş ...hem zaten dediğim gibi kireç çözücüyüde direk koymadım sulandırdım ,çıkış...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri