Arama sonuçlarınız

1. katenerci

Selamlar Herkese...

Ynt: Selamlar Herkese... ejder kardeş sen gel satma bunu dursun hepsinin yeri ayrı yazın çok ararsın

2. katenerci

93 Cherokee zj. 3500 devirde gaz kesiyor

evet arkadaşlar araç 3500 devire gaz kesiyor 3500 deviri geçmiyor bu arada yakıtta arttı sensörlerde bir sorunmu var acaba lambda sensörü olabilirmi ?
  3. katenerci

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü hulusi bey sizede helal olsun evet usta var usta var

4. katenerci

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü son zamanlarda bendede sıkıntı yaptı anlaşılana değişim zamanı geldi..
  5. katenerci

Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri ortalık modifiyeden geçilmiyor bizim demirleremi takmışlar şimdide

6. katenerci

93 Cherokee Ekranda Yazan "Liftgate Open" Nedir?

Ynt: 93 Cherokee Ekranda Yazan "Liftgate Open" Nedir? tuncay kardeşim http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39674.msg403998#msg403998 konusunada yorumlarını beklerim

7. katenerci

Ynt: 93 Cherokee Ekranda Yazan "Liftgate Open" Nedir? kapalıysa hocam ekranda o resimdeki arka bagaj kapagını gösteren ince çizgide yanmıyorsa sensörde sağlamsa ekranı reset yapmıştım ondan mı oldu acaba
  8. katenerci

Ekranında "LİFTGATE OPEN" yazıyor araştırdım ama çok şey yazıyor.Net olarak kısaca ne demek ?
  9. katenerci

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu turlarınızın örtülü kuşetli veya yataklı olmasını tercih edin...rahat olur pulman (oturarak) oldukça sıkıcıdır.. yataklı 1-2 kişilik,, kuşetli 6 kişiye kadardır...hem şimdi hızlı trende çıktı :) bir ara onada binin fena gitmiyor.. eski tıkıt tıkır o nostalji sesleri...

10. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti teş.arkadaşlar bencede bir sensör olayı ama bu ikaz ilk verdiğinde şöyle bir olay gerçekleşti: araba benzindeydi benim araç tüpe erken geçiyor o yüzden ben kendim geçirme işlemini yapıyorum gerçi bu sorun değil tüpün sıcaklık ayarından bunu yapabilirim ...evet...

11. katenerci

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? maş.maş 54 kişi hazır burdayken soruvereyim bari :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39674.msg402898#msg402898
  12. katenerci

Atıcılık

Ynt: Atıcılık yok hocam siz ve sizin gibileri tenzih ederim...ben 20 senedir profosyonel seviyede tabanca ve tüfek kullanırım benim sıkıntım bu şehir magandaları rastgele silah kullananlar şehirde arabasında devamlı silah taşıyanlar en ufak bir şeyde çıkarıp kullananlar düğün dernek görünce...

13. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti nerde bizim cherokee ciler :)
  14. katenerci

Atıcılık

Ynt: Atıcılık resmi av yapan her avcı zaten federasyona üye olmak zorundadır.. yok üye değilse en yakınındaki kulübe gider üye olabilir..hem av yapmıyorsa kişi ne diye arabasında tüfek taşır ki tabanca alsın daha kolay.. unutmayın ki arabasında silah taşıyan avcıdan daha tehlikelidir. .
  15. katenerci

Sorento Kaya Geçiş Testi

Ynt: Sorento Kaya Geçiş Testi maş.maş aşmış sorento kendini testi geçen pistide geçer arazidede görmek isteriz yolunuz açık olsun

16. katenerci

Atıcılık

Ynt: Atıcılık uzat şu namluları biraz ilerde lazım olur kış geliyor sonra sıkıntı olmasın :)
  17. katenerci

ZJ'lerde Arıza İşareti

selam arkadaşlar 93 grand cher.. ekranında arıza işareti verdi ama anlayamadım herhangi bir sorunda yok herşey sorunsuz çalışıyor bu işaretin anlamını bilen varmı acaba; su ve yağlarla alakalı değil baştan söyleyim :) kaputun içindeki kare işaretinden bahsediyorum ,,diğer tek çizgi ön kaput...
  18. katenerci

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı bu sefer benim arabaya uyan boru buldum köye gittim geldim gerçekten iyiydi demekki bor var borcuk var :) yakıtta düştü

19. katenerci

Atıcılık

Ynt: Atıcılık s.a hayırdır adaş pompalı kesmedi mi? :)
  20. katenerci

Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz?

Ynt: Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz? teş.bülent bey kış gelmeden gözden geçireyim ..ufak ihmaller büyük kazalar doğurur..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR