Arama sonuçlarınız

1. lyna

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Arka kabin fiberglass mı? Yoksa sac mı ? Bende kendi aracımı kapatmayı düşünüyorum. Antalya da yazın üstünü açmak delilik olur.

2. lyna

Serifender Bizon

O rehavet arada banada çöküyor :D
  3. lyna

Aldıysak Başlayalım

Aynı hortumdan bahsediyoruz fotoğrafları siteye yükleyemedim çok büyük dedi drive a yükleyip ekledim ama çıkmamış. Benzin pompamda boşta hortum girişi hatırlamıyorum.

4. lyna

Aldıysak Başlayalım

Bugün karbüratörü söktüm. Şu ucu eritilerek yapıştırılmış hortum neyin girişini kapatmak amacı ile kullanılmış çözemedim. Diğer sıkıntım karbüratörün içi inanılmaz kötü durumda fotoğraftaki hali yağ çöz ve bezle kaba şekilde temizlediğim hali fakat içindeki kir katranlaşmış taşlaşmış artık ne...
  5. lyna

Aracım Kalkarken Gaz Yemiyor.

Benzer bir sıkıntıyı lpg gaz ayarını yaparken yaşamıştım. Bende çok yeniyim fakat bu kısa sürede uğraşarak bazı şeyleri öğrendim öğreniyorum hala. İnternet başında okumakla uygulama kısmı çok farklı oluyormuş uyguladıkça sorunlarla karşılaştıkça çözümler buldukça daha iyi öğreniyor insan...

6. lyna

Anladığım kadarı ile yakıt hava karışımında bir sıkıntı var gibi gözüküyor. Hava filtresi değişimi vb. işlem uyguladınız mı acaba ?.

7. lyna

Aracınızın yakıt türü nedir benzin lpg dizel ona göre bir cevap vermemiz daha sağlıklı olur.
  8. lyna

Serifender Bizon

Kendi civata ve vidalarını sökmeye razıyım sonradan tamir tadilat yapan arkadaşlar 5 civata tutan yere civata atmak yerine 15 vida atmışlar ve paslanmış canım çıktı sökerken. o delikleri kapatıp orjinal noktalardan civata atıcam. Olurda bigün satacak olursam benden sonraki sahibi arkamdan...
  9. lyna

Serifender Bizon

İşçilikle alakalı bir sıkıntı sanırım benim aracımda ki akşam fotoğrafını çekebilirsem göndereyim. O kadar baştan savma tamir tadilat yapılmışki anlatamam 2 parça sökebilmek adına 1 günüm gidiyor desem yeridir

10. lyna

Serifender Bizon

Defender ön ızgarası ile arasında sol tarafta boşluk var bunun sebebi de kaput destek demiri Seri 3 ızgarasına denk geliyor.

11. lyna

Serifender Bizon

Çalışmalarınız çok güzel gidiyor valla nazar değecek diye korkuyorum.Zaman mekan ve kağıt yokluğundan araç yatıyor benim. Seri 3 ızgarasını iptal etme düşüncem var radyatörü tutturabilecek bir ayak ayarlayıp hem gereksiz ağırlık yapıyor. Hemde ön kaputun eğri durmasına sebep oluyor. Emre beyle...
  12. lyna

Aldıysak Başlayalım

Yürür aksam üzerinde çok fazla modifikasyona bende karşıyım. Hidrolik direksiyon şehir içinde parkta veya dar alanlarda gerekiyor aslında düz yolda hidrolikten çokta bir farkı yok arazide henüz test edemedim ama yumuşak zeminde sorun olacağını sanmam. Bu ay şu elektrik işini halledebilirsem çok...

13. lyna

Serifender Bizon

Sehpanın ayarlanabilir olması cezbediyor sanırım sizi. :). Bu ahşap versiyonun daha güvenli olduğunu düşünüyorum açıkcası çünkü sürekli yüksek şekilde düşme ihtimali yok, kırılma durumu olursa bi anda çökme yapmaz . Yekpare kütük zamanla aşındığında yeniden kestirmek gerekecek ama bunda...
  14. lyna

Serifender Bizon

Çok teşekkürler daha çok başınızı ağrıtacağım emin olabilirsiniz. :D. Sehpa düşüncesi bende de mevcut yapımı zor değil fakat birleşim noktalarından kaynağın çok iyi yapılması gerekir. Daha ucuz ve kolay yolunu sizin mesajınızdan sonra araştırırken tesadüfen buldum DIY 12-ton Jack Stands | Q...
  15. lyna

Serifender Bizon

Olmadı öyle yapayım. Bu haftasonu bi kardeşimi gezdirmem lazım ona sözüm var. Haftaya başlarım.Biraz korkuyorum açıkcası ya bi yerli elimde kalırsa diye :D. The Bilo yu açık alanda toplamıştınız galiba siz bu konuda ne önerirsiniz. Numaranız bende kayıtlı fakat bi fırsat bulup arayamadım iş...

16. lyna

Serifender Bizon

Farklı renklerde kablo almakta biraz sıkıntı olur hangi renkten ne kadar gerekli olur vs şeklinde düşündüm. Aklımdaki tek renk kablo alıp üzerine oje veya uzun dayanımlı bir boya ile işaret koyup bunları not etme üzerine.1.5 yada 2 lik bir kablo yeter diye düşünüyorum.
  17. lyna

Serifender Bizon

Mükemmel gidiyor çalışmanız ve okudukça kendi kafamdaki birçok soruya da cevap buluyorum. Geri vites müşürü benimde aklımda olan bir şeydi ki çözümü bulmuşsunuz. Değerli kağıt ekipman ve yer sıkıntısından arka bahçede duruyor şuan araç fırsat buldukça azar azar söküyorum. Elektrik tesisatını...
  18. lyna

Serifender Bizon

Ön defender ızgarasını takarken arkasına herhangibir destek vs uyguladınız mı ? Benim aracın ızgarasının arkasında destek var fakat ön ızgara eğri takılmış kaput açma kolundan kaynaklı o desteği sökme amacım var.7 Edit: Eski ızgarayı neden sökmediniz acaba ?

19. lyna

Ruhsat Sorunsalı

Mke den almış olduğunuz evrak üzerinde aracın teknik kodu vardır m1g ise sıkıntı yok otomobil arazi taşıtı fakat n1 ise kamyonet geçer ister hususi ister ticari kullanın.
  20. lyna

Merhabalar, Hoş Buldum.

Cevaplarınız için çok teşekkürler. Şuan yok diyeceğim bir bütçeye sahibim. O sebeple bir çok şeyi ya kendim yapıcam parça parça yada idare edebilecek şekildeki parçaları olduğu gibi idare edicem. Öncelik belirleyemedim tam olarak hergün farklı birşey yapayım diyorum. Önceliklerimi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR