Arama sonuçlarınız

1. lyna

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Merhabalar hız sınırı için dikkatli olmanızda fayda var. N1 kamyonet ile N1 panelvan hız sınırları farklı. Eğer kamyonet geçiyorsa yerleşim yeri 50 şehirler arası çift yön 80 şehirler arası bölünmüş yol 85 otoyollarda 95

2. lyna

Defender 110 Kasa Değişimi.

Merhabalar. 5 kapı aracımı double cab a dönüştürme düşüncem var bununla ilgili yasal bir prosedür var mı? Yoksa direk tavan ve arka panel değişerek iş çözülüyor mu ?
  3. lyna

Defender Araç üstü Sac nerden alabilirim?

O fiyat 4 sene önce yazılmış bir fiyat konu tarihlerine dikkat :)

4. lyna

Şanzıman Değişikliği

Defender 2.5 motorlu 109 aracım için düşünüyorum bende. Hangi şanzıman takılmalı hangi parçalar değişmeli. Birde arazi değişiyor mu ?
  5. lyna

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Konuyu okudum arada yazdıysanız gözümden kaçtı sanırım bir iki ufak sorum var. Öncelikle Türkiye de mi ikamet ediyorsunuz yoksa yurtdışında mı ? 7-8 aylık bir süreniz varsa karavanı boş araç alıp imal ettirme yoluna gitmeyi neden tercih etmiyorsunuz ? Türkiye de ikamet ediyorsanız 60.000 Euro...

6. lyna

Defender Alinir Mi

Öncelikle gerçekten defender size uygun bir araç mı ondan emin olun. Konfor vs hiç yok hele binek araçtan sonra. Araçtan önce şaseye kadar söküp kendi elinizle toplamayacaksanız çok iyi bir ustanız olması lazım. Çoğu ben yaparım diyen ustanın gözünde defender görünce dolar işaretleri çıkıyor...

7. lyna

Güncel Defender Fiyatları Nasıl?

Öncelikle defender fiyatları dolardan eurodan altından çok daha hızlı yükseliyor ve piyasadaki ahlaksız satıcılar yüzünden uçuyor. Özellikle düz dizeller. Fiyatları tdi motorlara göre daha düşük fakat üzerine atılacak motor çeşidinin bol oluşu sonradan turbo tdi vb dönüşümlerin yapılabiliyor...
  8. lyna

Ahşap Karavan

İşin hiç yasal yönünü araştırdınız mı peki ? Karayolunda bu karavanın nasıl taşınacağı ile ilgili vb konularda ?Çok büyük ve çok ağır karavanlar.
  9. lyna

Defender 110 İçİn Yenİ Nesİl Benzİnlİ Motor Ve Şanziman Şeçİmİ Ve Restorasyonu

Bu benimde merak ettiğim bir konu. Aracım 78 model seri 3 ten devşirme 2,5 defender motorlu bir araç. Lpg li fakat lpg çok uzun menziller sağlamıyor malum. Şuan ki halinden daha az yakan bir motor atıp lpg yi tamamen iptal etme düşüncem var. Ek olarak şanzıman seri 3 şanzıman 4 vites bunun...

10. lyna

Satilik Landrover Defender 110 Camper

Yanıtınız için çok teşekkürler. Benim aracıdma otomobil arazi taşıtı geçiyor o zaman sıkıntı olmayacak.

11. lyna

Satilik Landrover Defender 110 Camper

Ahmet bey aracınızı başka bir motokaravan için sattığınızı temenni ediyorum çünkü çok güzel bir araç yapmışsınız. Konuyu dağıtmak istemem fakat hem otomobil/arazi taşıtı kalmasını sağlayıp hemde nasıl motokaravan ruhsatı aldığınızı merak ediyorum. Sorma sebebim 109 seri 3 aracım var ve...
  12. lyna

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Üzerinde çalışarak daha basit bir hale getirilebilir. Bence. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. lyna

Defender Toplama Planı

Şu ara defender piyasası karma karışık saçma sapan fiyatlar uçuşuyor ortalıkta önce araç bulmanız lazım. Masraf kısmıda çok değişiyor. Boyayı 10 bine yapanda var 3 bine de. Ama en az bi 15 bini gözden çıkartmanız lazım. Yeni defender range rover evoque dan bozma birşey olacak gibi...
  14. lyna

Öncelikle troll yada fake hesap olarak düşünen arkadaşları büyüklerimi yadırgayamıyorum özellikle son yıllarda toplum içinde genel bir güvensizlik var. Fake hesapta olsa bu yazdıklarımız forumda kalacak sonuçta bir başkası içinde yol gösterici olacaktır kişiye özel yazmıyoruz. Konumuza dönecek...
  15. lyna

Kendin Yap - Teardrop Projem

Bildiğim kadarıyla kompresörlü buzdolaplarının arkasının rahat hava alması gerekiyor ısındığı için. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. lyna

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Elinize sağlık çok güzel bir çalışma oluyor. Kendi aracımın tavanı ve yan panelleri yok bunu kendim ihtiyaçlarım doğrultusunda pop up tarzında bir tavan yapmayı düşünüyorum bu ctp panelleri nereden temin ettiniz fibrosanın direk fabrikasından mı ?
  17. lyna

Öncelikle umarım bu düşüncenizi gerçekleştirebilirsiniz. Yola her zaman en az 2 kişi çıkmak çok avantajlıdır fakat tek başına olmaz diye bir şey yok. Kadın olmanızdan dolayı yaşayabileceğiniz sıkıntılar aşikar. Bu sadece ülkemiz için geçerli değil tüm dünyada böyle fakat bu coğrafyada biraz daha...

18. lyna

Defender Toplama Planı

Eğer gördüğüm görseller doğruysa rezalet olmuş zaten. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. lyna

Defender Toplama Planı

Tekrar başlanacaktı en son :) SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR