Arama sonuçlarınız

1. lyna

Defender Toplama Planı

Eliniz alet edavata yatkınsa yaparsını her türlü basit araçlar. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. lyna

Defender Toplama Planı

Boya kaporta ve makyaj işi en son işiniz olsun. Motor yürür şanzıman elektrik aksamı vs halledildikten sonra kaportaydı makyajdı döşemeydi işine girin bence. Ek olarak evdeki hesap çarşıya hiç bir zaman uymayacak bilginiz olsun.
  3. lyna

Kendin Yap - Teardrop Projem

Seri 3 aracımın arka kısmı ve tavanla ilgili bir proje düşüncem var. Yan duvarlar için kullandığınız ctp paneller kaç mm kalınlıkta ve fiyat durumu nedir. Aracım komple üstü açık ve arka yan panelleri yok. Tavanı ve arka yan panelleri kendi projeme göre yapmayı düşünüyorum.

4. lyna

Üstadlar Defender Toplamak Istiyorum /2017/

Merhabalar öncelikle görünüşü duruşu ile çok güzel araçlar olsa da kimi insanlar aldıktan sonra bu neymiş böyle diyip satabiliyor bulunduğunuz ilde böyle bir aracı olan biriyle biraz dolaşıp kararınızı ondan sonra verin. Maliyet olarak kafadan 40 bin tl gibi bir rakamı çıkartmanız gerekir puma...
  5. lyna

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Ayna gibi olmuş resmen. Arabama olan özlemimi artırıyor böyle baktıkça :(.

6. lyna

Scout 800b Restorasyon Projem

Elinize sağlık çok güzel bir proje. Karbüratörlü araçlara lpg takılınca blos lpg mikserin önerildiğini okudum kendim kullanıp deneyimlemedim. Hava girişine bant vs olaylarına gerek kalmadan emişe göre lpg gönderimi sağlıyormuş.

7. lyna

Öyle bi durum varsa yapan kişi yandı. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. lyna

Kabul etmeyin zaten kimse parayı yolda bulmuyor. O kadar emek zaman harcanıyor. Ortalığı ayağa kaldırın SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. lyna

Gerçi haklısınız ingilizlerde böyle şeyler olmaz pek. Burda birşey olmuştur SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. lyna

Şaka gibi gümrükte değiştiğini sanmam açıkcası SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. lyna

Gezenbilir 8.kiş Kampi Fotoğraflari

Bu aracın üstündeki normal çadır mı yoksa hazır araç üstü çadırlardan mı merak ettim açıkcası.
  12. lyna

Aynen doğudan getirmek kolay. Keşke bizim araçlarında parçaları olsa. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. lyna

Batı tarafına gidip gelen pek olmuyor çevremde o yüzden elden zor. Küçük hafif parçalarda avantajlı oluyor ama. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. lyna

Sevindim sizin adınıza. Böyle bir iki site daha bulsak maddi olarak daha kolaylaşır herşey SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. lyna

Buradaki fiyatlarla aynıya geldi sanırım SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. lyna

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

Teşekkür ederim bilgisayar başına geçeyim beğendiğimi göndereyim size. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. lyna

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

Baktım fakat çizim olarak var şuan bilgisayarımda indirip ölçecek bir 3d çizim programı yok acaba et kalınlığı uzunluk vb ölçüler gerçek boyutlu mu ? SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. lyna

Ek olarak gümrük işlemine tabi olunca dhl ordino ücreti alıyor. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. lyna

Elinize emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma oluyor. Ek olarak bu siteyi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Seri 3 den bozma bir defender sahibi olarak aradığım bir çok parça kargo dahil Türkiye den çok daha ucuza geliyor.
  20. lyna

Defender Almayi Dusunuyorum Acil!!!!

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz tanışma köşemizde kendinizi tanıtırsanız çok daha iyi olur. Defender için facebook üzerindeki grupları kullanmanızı tavsiye ederim. Araç satış siteleri vb yerlerden daha uyguna bulabileceğinizi düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR