Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boya kaporta ve makyaj işi en son işiniz olsun. Motor yürür şanzıman elektrik aksamı vs halledildikten sonra kaportaydı makyajdı döşemeydi işine girin bence. Ek olarak evdeki hesap çarşıya hiç bir zaman uymayacak bilginiz olsun.
Seri 3 aracımın arka kısmı ve tavanla ilgili bir proje düşüncem var. Yan duvarlar için kullandığınız ctp paneller kaç mm kalınlıkta ve fiyat durumu nedir. Aracım komple üstü açık ve arka yan panelleri yok. Tavanı ve arka yan panelleri kendi projeme göre yapmayı düşünüyorum.
Merhabalar öncelikle görünüşü duruşu ile çok güzel araçlar olsa da kimi insanlar aldıktan sonra bu neymiş böyle diyip satabiliyor bulunduğunuz ilde böyle bir aracı olan biriyle biraz dolaşıp kararınızı ondan sonra verin.
Maliyet olarak kafadan 40 bin tl gibi bir rakamı çıkartmanız gerekir puma...
Elinize sağlık çok güzel bir proje. Karbüratörlü araçlara lpg takılınca blos lpg mikserin önerildiğini okudum kendim kullanıp deneyimlemedim. Hava girişine bant vs olaylarına gerek kalmadan emişe göre lpg gönderimi sağlıyormuş.
Kabul etmeyin zaten kimse parayı yolda bulmuyor. O kadar emek zaman harcanıyor. Ortalığı ayağa kaldırın
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batı tarafına gidip gelen pek olmuyor çevremde o yüzden elden zor. Küçük hafif parçalarda avantajlı oluyor ama.
Baktım fakat çizim olarak var şuan bilgisayarımda indirip ölçecek bir 3d çizim programı yok acaba et kalınlığı uzunluk vb ölçüler gerçek boyutlu mu ?
Elinize emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma oluyor. Ek olarak bu siteyi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Seri 3 den bozma bir defender sahibi olarak aradığım bir çok parça kargo dahil Türkiye den çok daha ucuza geliyor.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz tanışma köşemizde kendinizi tanıtırsanız çok daha iyi olur. Defender için facebook üzerindeki grupları kullanmanızı tavsiye ederim. Araç satış siteleri vb yerlerden daha uyguna bulabileceğinizi düşünüyorum.