Arama sonuçlarınız

1. lyna

Satis Islemleri Ve 3.5 V8 Alternatif Motor Secenekleri

Alternatif olarak orjinal malesef yok v8 alınıp tekrar takılabilir veya başka bir marka motor uyarlanabilir. Esas soru maliyeti kurtaracak mı. Yok ilk yazınızda açıklayıcı yazmışsınız. Bende yazımda orjinal bir alternatif benim bildiğim olmadığını belirttim. Yakıt tasarrufu şeklinde yazınca 2.5...

2. lyna

Satis Islemleri Ve 3.5 V8 Alternatif Motor Secenekleri

Şanzımanın şatışta herhangi bir etkisi yoktur motorsuzda aracı satın alırsınız fakat ruhsata eski motor numarası işlenir. Aldıktan sonra normal motor değiştirme prosedürlerini izleyerek yeni motoru işletebilirsiniz. V8 e alternatif bilmiyorum fakat aracı dizele çevirme imkanınız artık yok...
  3. lyna

Defender Almak Istiyorum

Behzat ç ye ek olarak dün bi haber gördüm athena gökhanla kardeşide defender kullanıyormuş bunu haber yapmışlar. O 35 ler 40 a 45 e çıkar.

4. lyna

Defender Almak Istiyorum

Ek oalrak alacaksanız facebook gruplarından falanda araştırın şuan piyasa çok saçma sapan bir halde boş düz dizele 30 40 bin fiyat çekiyorlar. Ve son dönemlerde dizilerde magazinde falan çok fazla görülmeye başladığından fiyat uçmaya başlayacak
  5. lyna

Defender Almak Istiyorum

1 sene oldu aracı alalı toplam 4 5 sefer anca kullandım tek seferden en fazla 120 km yol gittim üzerine hiç birşey yapamadım aracın. Uzun süredir uzak bir yerde duruyor şuan. Ama her gördüğümde bi heyecan sarıyor beni.

6. lyna

Aracımı Değiştiresim Var, Yorum Ve Bilgileriniz Değerinde Alınır :d

İçinizde kalacağına alın geçin en kötü aldığınız fiyata satar tekrar suzukiye dönersiniz.:)

7. lyna

Defender Almak Istiyorum

Bu araçları ya seversiniz ya sevmezsiniz arası olmuyor. Konfordan teknolojiden hızdan uzak araçlar. Severek alırsanız vazgeçemezsiniz. Çok tutuluyor işte yok duruşu güzel vs şeklinde bir beklenti ile alırsanız 2 gün sonra konforsuzluktan teknolojisizlikten yavaşlığından satıp daha modern bir...
  8. lyna

Ufak Tırtılım A Yeni Bir Nefes Samuraimi Yapıyorum :)

Yerden ziyada 3 ayak lazım caraskalı asmak içinç
  9. lyna

Benim aracı sökmesi çok kolay o aşamada sıkıntı yaşayacağımı pek sanmıyorum fakat motoru şanzımanı falan söküp araçtan ayırmak için bir çözüm bulamadım henüz.

10. lyna

Elinize sağlık çok güzel gidiyor. Bendede aynı düşünce var fakat tek sıkıntı motor kaldırmam yok. Olsa şaseye kadar söküp baştan birleştiricem aracı.

11. lyna

30000₺ Hangi 4*4 Alınır

Suzukilerede bir bakın bence.

12. lyna

Defender Motor Ugrade

Araç 200tdi mi 300tdi mı buda önemli. Tdi motor defenderlar da en çok tercih edilen motor tipi. Headers egzoz vs gibi değişiklikler yapılabilir ama çok birşey söyleyemem. %30 %40 ciddi bir rakam.
  13. lyna

Defender Motor Ugrade

Bu araçlardan hız olarak çokta bir beklentiniz olmasın. 120 km yeterli bir hız gerek fren sistemleri gerekse aracın fiziksel yapısı daha yüksek hızlarda güvenilir olmayacaktır. Daha fazla hız için dişli oranlarında değişiklik yapılabilir.
  14. lyna

Herkesin Bize Yol Vermesi

Aracı ilk aldığım zamanlarda çevre yolu üzerinde bi sınavdan dolayı trafik vardı. Baktım arkamdaki akıllı arkadaş emniyet şeridini ihlal etmek suretiyle basıp gidecek ufaktan bi sıkıştırdım ne korna çalabildi nede tekrar teşebbüs edebildi. :D

15. lyna

Herkesin Bize Yol Vermesi

Siz bide defenderla seri 3 le görün. :D Cüsseyle alakalı bir durum.
  16. lyna

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

Motor kaldırma vinci projesi olan var mı elinde basit yapabileceğim. Kriko veya caraskal ile çalışan ?
  17. lyna

Roof Top Tent (tavan Üstü Çadır) Konusunu Irdeleyelim

Bu arada videodaki ekstra bir çadır değil. Defenderın tavanı videodaki şekilde dönüştürülüyor alucab ın bu dönüşümü içeren bir videosu var.

18. lyna

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Hayırlı olsun. En pahalı arıza yeni bir motor olur oda işçilik hariç 3 4 bine bulunuyor. :D
  19. lyna

Transporter Camper Yapımı

4x4 bir araçtan camper yapmanız daha sağlıklı olmaz mı ? Sonuçta farklı ülkelere farklı mevsimlerde geziler yapacaksınız. Her türlü hava koşulunda ve arazide giden bir araçla bu gezilerin daha sağlıklı olacağı düşüncesindeyim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR