Arama sonuçlarınız

1. lyna

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Haklısınız hocam. Araçların kendi karakterleri var aynı 2 araç bile yan yana çok farklı duruyor. Eliniz alet edevata yatkınsa gerekli aletlerle şaseye kadar kendiniz söküp toplayabileceğiniz basitlikte araçlar. Çok severek aldım aracımı 78 model seri 3 den bozma defender diyebiliriz. Kasa motor...

2. lyna

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Hocam herşeyden önce zaman ihtiyacınız var defender zaman ve ilgi isteyen araçlar. Zamanınız varsa keyifli ruhu olan araçlar. Kişiselleştirebileceğiniz istediğinizi yapabileceğiniz araçlar.
  3. lyna

Fren Ile Ilgili Teknik Bir Soru?

Hava alma işlemini ben her tekerde bulunan vanalar ve hortum yardımıyla yapıyorum. Benim sıkıntım fren merkezi yada westinghouse dan kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü uzun yolda yaptım kısa mesafeli kullanımlarda yaptım hiç sıkıntı yoktu. Yoğun trafikte ısınan hidrolik ve merkez contalarından...

4. lyna

Fren Ile Ilgili Teknik Bir Soru?

Belki kontrol edilmiştir saçma gelebilir ama sistemde hava kalmış olabilir mi ? Şuan benim araçtada fren sıkıntısı var. Frenler normal şekilde çalışıyor fakat bir süre sıkışık trafikte falan kulladığımda frenler boşalıyor.
  5. lyna

Gezenbilir Antalya Grubu

Türk telekom deposunun hemen arkasındayım bende. :) SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. lyna

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Biraz eğreti durmuş gibi arka farlar sanki. Siyah kısımlar işi bozmuş bence.

7. lyna

Gezenbilir Antalya Grubu

Fatih bey siyah l200 sahibi siz misiniz ?
  8. lyna

Üçü Bir Arada Arıyorum Ama,sanırım Imkansıza Yakın!

Bahsettiğim ilanlar sahibinden de değil arabam.com da.
  9. lyna

Başlık kısmına 4x4 yazmışlar. Hiacelerden bahsediyorum evet. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. lyna

Bilindik araç satış sitelerinin birinde bi kaç tane toyota gördüm

11. lyna

Doblo tarzı küçük araçlardan kamp araçları vs yapılıyor. Bu şekilde bir oluşumu 4x4 derseniz Dacia Duster , Jeep Grand Cherokee gibi daha yeni araçlarla küçük alanlar ile yapabilirsiniz. Daha büyük alan için ya eski araçlara yada 4x2 araçlara yönelmelisiniz.
  12. lyna

Lpg Yakıt Tüketimi

Blos mikseri takılarak performans artışı ve yakıt ekonomisi yapıldığını okudum bi kaç yerde ama araştırma noktasının ötesine geçipte denemedim. Bujidir elektronik ateşleme vs de yakıt ve performansı çok etkiliyor.

13. lyna

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Teşekkürler. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. lyna

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Bende bulamadım.
  15. lyna

30 Eylül 2016 Mke Ihalesi

Araçlar Kırıkkalede ama başvurular Ankaraya yapılıyor sanırım. Yukardaki pdf de öyle belirtilmiş SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. lyna

Çocukluk Hayalim Defender'ıma Kavuşuyorum

Double din teypden ziyade araç tablet uygulamaları da son derece başarılı. Tek sıkıntı tabletlerin %90 ında radyo yok veya aktif değil. Buna göre bir tablet seçimi yaparsanız Navigasyon teyp video oynatıcı klinometre gibi birçok şeyi tek bir cihazda toplamanız mümkün.
  17. lyna

30 Eylül 2016 Mke Ihalesi

30 eylülde ihale yapılacakmış tesadüfen gördüm. Bi kaç tenteli ve Ambulans mevcut ilgilenenlere bilginize.
  18. lyna

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

Ölçüleri bizim araçların yüksekliği göz önünde bulundurarak yaptığımızda sorun olacağını sanmıyorum. Dediğiniz gibi bi salıncak kuruk caraskal ile çekmek birden fazla amaçla kullanılabileceği içinde uygun fakat yer problemi mevcut.

19. lyna

Kriko ile o kol yukarı doğru kalkıyor sabit değil ki .Bu şekilde.
  20. lyna

Çok işlevsel ve portatif birşey üst kol yerinden sökülebiliyor bizim gibi kendin yap isteği olupta yer sorunu olanlar için tamda. Maliyet çok düşük. Müsait bi zamanda abi sende hesaplamaya çalış bi bende bi bakıcam. Ölçü ve hesap çıkartabilirsek paylaşalım burda mutlaka birilerinin ihtiyacı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR