Arama sonuçlarınız

1. lyna

Suzuki vitara 1.6 jlx karburatörlü ve 1.6 injeksiyonlu motor karşılaştırması

2.5 defender motorlu 109 dan bozma 110 seri 3 üm lpg de bakımsız hali ile 60 kuruş yakıyor. Elektrik aksamı blos mikser yeni bujiler elektronik ateşleme ve bobinle 40 45 kuruşa düşürebileceğimi düşünüyorum 7,50 lastiklerle bide. Aracınızda bi sıkıntı var bu rakamlar çok yüksek bence.

2. lyna

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

Son derece basit ve kullanışlı tek sıkıntı ölçüler :(
  3. lyna

Asıl niyetim aşağıdaki gibi bir şey yapmak yönünde hem bi daha kullanmayacağım bir parça için para harcamamış olurum fakat ölçüler ve açılar kısmı güvenlik açısından çok önemli.

4. lyna

Ağaç kullanmayı hem maliyetten hem işleme kolaylığından düşündüm. Kaynak makinesi tedarik etmem kolay aslında ama metalle ilgili elimde ölçü ve proje yok malesef SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. lyna

10*10 kalastan aşağıdaki gibi motor kaldırma yapma düşüncem var. Talep olursa yabancı site ve forumlardan ölçüleri paylaşırım. Kafamın takıldığı nokta ise şu oldu bir adet caraskal alsam ölü yatırım olacak. Acaba 10 tonluk çırçırlı spanzet ile motoru kaldırmam mümkün olur mu? Sonuçta gerdirme...

6. lyna

Aldıysak Başlayalım

Disk fren dönüşümü yapan var mı aramızda fren sorununu çözmek adına önleri disk frene çevirmeyi fren merkezini starex ile değiştirip yeni hat çekmeyi düşünüyorum. Bu arada p38 hidrolik direksiyon uygulamasında değişen parçalar neler ve ek ne gibi uygulamalar yapılıyor ? SM-G935F cihazımdan...

7. lyna

Kurban Bayramı Seben Göleti Kamp

Aracınızın marka modeli ne acaba ?
  8. lyna

87 Defender 110 2.5 İcin Trafik Sigortasi

Model ve motor farkından bide araç otomobil mi geçiyor kamyonet mi oda önemli. Martta 78 seri 3 üme 1600 e yaptırdım alianzdan yaşım 30 un altında. 2000 çok fazla bence otomobilse bi sigortam.net e bakın düşük fiyat verdikleri söyleniyor.
  9. lyna

Yeni Model Defender Alınır Mı? (0km)

Bizim arabaların her zaman gideri var fakat o rakamlar çok uçuk. Hurda bi araç satın alınır. Şase dahil herşey sıfırdan alınarak toplanır. Ülkemizde bildiğim kadarıyla legal yollarla olmadığından şase numarası olan bölümler kesilerek değiştirilir motor değişim işleri resmi şekilde yapılarak...

10. lyna

Türkiye Gezisi Için Landrover Mantıklı Mı?

Bu birazda tercih durum meselesi. Kimisi hurdadan toplamayı tercih eder kimisi yakıtını atayım keyfime bakayım şeklinde düşünür. Ben çalışan ama bakım ve yenileme isteyen orta durumda bir araç tercih ettim yavaş yavaş kendi elimle toparlayıp bi taraftan sürmeyede devam etmeyi düşünenlerdenim.

11. lyna

Tecrübenden sordum zaten kullanmadığın bi v8 kaldı :D Arıza konusunda en problemsizin düz dizel en sorunlununda benzinli olduğunu okumuştum. Maksimum hız ve performans açısından kıyaslarsak arada fark çok fazla mı ? Valla yurtdışında millet kızartma yağlarından kendi dizelini üretip...
  12. lyna

Emre abi genelde 200 tdi i öneriyor beğeniyor herkes neden düz dizel desem.

13. lyna

Merhabalar. Öncelikle yakıt ve uzun yol için konfor bizim araçlarımızda kesinlikle olmayan şeyler :) Onun dışında arkası kapalı teknik işlerle uğraştırıyor ama öğrenmesi zor değil bence. Bir miktar kan ter ve göz yaşı döktükten sonra gözün kapalı arabayı söküp toplar hale geliniyor kısa...
  14. lyna

Zeytinli Rock Festival

Iptal edildiğine dair bi iki yazı gördüm ama sanırım edilmemiş.
  15. lyna

Aldıysak Başlayalım

Şu süreci masa başında plan proje yaparak geçiriyorum. Aracın arka ve tavanını kapatıp pop up tavan yapma konusunda kesin karar verdim. Yan panel ve tavanı hangi malzemeden yapsam ona karar vermeye çalışıyorum.Maliyet hafiflik ve işçilik konusunda en iyi materyali seçmem lazım. Araç off roaddan...

16. lyna

Land Rover Campervan Malzeme Seçimi.

Kalıp ve şekil vermede sorunum yok daha önce fiberle çalıştım sıkıntı maliyet ve işçilik konusunda.
  17. lyna

Land Rover Campervan Malzeme Seçimi.

Merhabalar 78 model seri 3 ile defender arasında bi araca sahibim. Amacım Vw Wanagon tarzında pop up tavanlı bi araç hazırlamak yönünde.Kafamın karıştığı noksa ise şu. Araç avatarımda bulunan üstü ve arkası tamamen açık brandalı 5 kapı bir araç. Wanagon moduna getirebilmek için öncelikli olarak...
  18. lyna

Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız?

Bir fikrim yok açıkcası. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. lyna

Aracım 78 model Land Rover Seri 3. Safari çıkması olduğundan Tavan ve yan panelleri yok aracım tamamen üstü açık brandalı. Bu sebeple kompozit malzemeden yan panel ve tavanı kendim yapacağım. İçi konusunda örnek verebileceğim bir araç yok Vw Westfaliaları örnek alıyorum dış olarak ise bu 2 si...
  20. lyna

Yanıtlarınız için teşekkürler. Koltuk azaltma düşüncem yok zaten Westfalia tarzı çek yat benzeri bi koltukla değiştirmeyi düşünüyorum arka taraftaki koltuğu. Murat bey. Arazi araçlarında da ruhsatta koltuk sayısı var Otomobil(Arazi Taşıtı) şeklinde geçiyor ruhsatta aracım 4 koltuk sayısına sahip.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri