Arama sonuçlarınız

1. lyna

Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız?

Merhabalar. Konuyu baştan itibaren okudum iyice kafam karıştı. Land rover aracımı (ruhsatta otomobil geçiyor.) Westfalia tarzında koltuk ocak ve pop up tavan yapsam ruhsatta dönüşüm gerekir mi bariz bir yatak olmadan ? Yoksa kamp aracı şeklinde problemsiz trafikte dolaşabilir miyim ?

2. lyna

Aldıysak Başlayalım

Valla bi anda trafikte fren boşalınca hoş olmadı mecbur çektim. Sebeplerini araştırıyorum.
  3. lyna

Aldıysak Başlayalım

Dün aracımı 10 km başka yere götürmem gerekti akşam trafiğinde. Frenlerle ilgili sıkıntı yaşadım. Bi süre sonra pedal tamamen boşladı ve el freni ile durmam gerekti hidrolik azalttığını düşünerek sağa çektim baktım hidrolikte tamdı acaba sistemde havamı kalmıştır yoksa başka bir sıkıntımı vardır ?

4. lyna

Çocukluk Hayalim Defender'ıma Kavuşuyorum

Umarım herşey gönlünüzce olur. Hayırlı olsun tekrar :) SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. lyna

Hayırlı olsun kazasız belasız.Model motor ve fiyat bilgisi paylaşabilirmisiniz sakıncası yoksa. Sigorta işini ne yaptınız ? SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. lyna

Valla çok dokunuyor. 1600 sigortaya vereceğime araca neler yapardım.

7. lyna

Şimdiden hoş geldiniz umarım istediğiniz gibi bir aracınız olur. Aracınızın görsellerini bekliyoruz. Trafik sigortası 1000-1500 tl arası bi rakam çıkar tahminime göre firmalar arası çok uçurum var. Martta 78 model seri 3 e 1600 tlye yaptırdım 3000 3500 tl fiyat çeken firmada oldu iyi...
  8. lyna

Aldıysak Başlayalım

Abi canın sağolsun 1 değil 2 bira feda olsun Antalya ya gel kendi biralarını yapan güzel yerler var ;) İş yerine geçince inceleyeyim amaç sağlıklı olması herşeyden önce abi sonuçta araca canımızı emanet ediyoruz. Bi bira borcumda sana olsun ;) SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. lyna

Aldıysak Başlayalım

Bayramdan sonra girişicem tesisata ama önümüzdeki hafta bi 10 km yol gitmesi lazım şehir içi. Aküyü şarj ettiğinden emin olmalıyım. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. lyna

Aldıysak Başlayalım

Eskiyi onarmakla uğraşmayacağım abi iflah olmaz çünkü kablolar çürümüş yanmış oksitlenmiş berbat durumda. Kablolamayı baştan yapacağım fakat alternatör ve regülatör bağlantılarından emin olamadım alternatörün arkada da hangi giriş neyin neye ait bi bilgi yok. Şuan aracımda mevcut parçalara göre...

11. lyna

Aldıysak Başlayalım

Tipini bilmiyorum fakat yukarıdaki en son resim benim ki bağlantı konusunda sıkıntı yaşıyorum.
  12. lyna

Aldıysak Başlayalım

Fark nedir ve nasıl tespit edebilirim abi ? SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. lyna

Serifender Bizon

Sigorta paneli şarj dinamosu ve regülatör dışındaki kısımları çözdüm abi SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. lyna

Aldıysak Başlayalım

Regülatörüm aşağıdaki gibi girişe iki kabloda alternatörden tek kablo olarak çıkıp ek yapılarak geliyor. Kırmızı kablo ise Gösterge paneline gidiyor. Bağlantı doğrumu değil mi emin olamadım. Şar dinamosu bağlantımda bu şekilde soketli yer regülatöre diğer kablo aküye bağlı. SM-G935F...
  15. lyna

Serifender Bizon

Abi müsait olunca akü solenoid şarj dinamosu sigorta paneli kontak ateşleme bobini bağlantılarını tarif etmen mümkün mü şemadakiyle alakası yok duruyor. Ayrıda regülatör koymuşlar araca sende mevcut mu ? SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. lyna

Aldıysak Başlayalım

Yaparız abi şu elektrik işinden bi çıkayım. Bayramdan sonra tamamen söküp girişicem kısmetse. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. lyna

Aldıysak Başlayalım

Elektrik bağlantılaeı inanılmaz kötü durumda. Fark ettim ki akünüm şarj olması için hiçbir bağlantı yok. Şarj dinamosundan çıkan boştaki kabloyu aküye bağladım. Dinamodan çıkan diğer kablo ise 2 ye ayrılıp regülatöre giriyor girişin birinden çıkan bi kabloda gösterge panelindeki bi lambaya...
  18. lyna

Aldıysak Başlayalım

Araçta 2inci bir hararet göstergesi var göstergedekinin çalışıp çalışmadığını nasıl test edebilirim ? Edit: Kablolama için kalınlık konusunda kararsız kaldım.

19. lyna

Aldıysak Başlayalım

Far düğmem aşağıdaki gibi hangi giriş neye ait görüşlere açığım. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. lyna

Aldıysak Başlayalım

Emre abininde tavsiyesiyle açık hava filtresinden yağ banyoluya geri dönüş yaptım. Açık hava filtresinde araç fazla hava emiyordu lpgde ne kadar ayarlarsam ayaelayayım bazen boğuluyordu artık verimli çalışıyor. Filtreyi hiç temizlememişler heralde dibinden çamur kazıdım tornavida ile. Elektrik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri