Arama sonuçlarınız

1. lyna

Tüm Sıvılar Ve Yağlar

Tek bir yağ kapağı var oda motor kapağının üzerinde sanırım defender motoru. Ruhsattaki numara seri motoru numarası fakat mevcut motorda numara yok. Eski sahibide defender motoru attığını söyledi ama bilemiyorsun tabi.

2. lyna

Tüm Sıvılar Ve Yağlar

Kitapçıkta var fakat marka marka herbiri ayrı yazılmış anlamadım bi standardı yok mu diye. Motor Defender motoru kuvvetle muhtemel şekilde Emre abide teyit etti. :)
  3. lyna

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

Bizim araçlar ne verirseniz onu alan araçlar. Seri3lerin fiyatları daha uygun ve bildiğim kadarıyla arazi vitesleri normal defenderdan daha verimli. Değişikliklerle defender görüntüsü elde etmek mümkün.

4. lyna

Kaza olayı farklı bi konu kazasına bağlı bence. 1 haftada 3 kazaya karıştım artistin biri makas atıcam diye trafikte aynamı aldı. Kamyonetin biri tek yön yolda tersten gelip geçmeye çalışırken çamurluğumu aldı.Trafikte motorun biri makas atıcam diye tekeri tamponuma geldi devrildi. Hata bende...
  5. lyna

Serifender Bizon

Abi sen bu arabayı beğeniyorsun gibi bi his var içimde sadece tampon değil :D.

6. lyna

Bi an 40 yapcak sandım :D SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. lyna

Biraz Yardım Istiyorum

Aracınızı nereden alacaksınız ? Fotoğraf paulaşırsanız merak ettim. :)
  8. lyna

Biraz Yardım Istiyorum

Tavan ve yan panel fiyatı nedir ? Hangi şehirdesiniz ?
  9. lyna

Aldıysak Başlayalım

Frenin havasını aldım şuan frenlerim çalışıyor. Kaçağı tespi edemedim henüz çok geniş vaktim yoktu. Sadece tek tekerin valfini açabildiğimden tek tekerden aldım. Karbüratör ayarım tam olmamış sanırım aracı ilk çalıştırdığımda normalden fazla bir gaz kokusu var ve debriyaja bas çek vs yaptığımda...

10. lyna

Aldıysak Başlayalım

Fren hidrolik eklemesi yaptım fakat sistemde hava oluşmuş mevcut hortumum olmadığından dün alamadım havasını bugün alacağım. Aldıktan sonra muhtemel noktalara havlu peçete koyarak nereden sızdırdığını tespit etmeye çalışacağım.Elimdeki pdf dosyalarında sağdan direksiyon için fren hattı...

11. lyna

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Eski fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar
  12. lyna

Serifender Bizon

Gözümde canlandı tampon ama nasıl anlatacağımı bilemedim. Standart tamponu daha ileri uzatıp ortasından bi platform çıkıp üzerine vinç yerleştirmişler ve tamponun etrafında C şeklinde boru var telsiz antenini buraya konumlamışlar. Tampon bağlantı noktalarına denk gelecek şekilde yere 45...

13. lyna

Serifender Bizon

İlk başta tam tersi gibi görmüşüm far çerçevesinden bakınca şimdi fark ettim. :D Bilgisayar vs ile aram fena değildir gerçi lise döneminde uğraşıyorduk daha çok yardım edilecek birşey olursa elimden geleni yaparım. :)
  14. lyna

Aldıysak Başlayalım

Dün baya incelememe rağmen kaçağı bulamadım. Sağ ön tekerden şüpheleniyorum. Aracın altı çamuruydu yağıydı kirli olduğundan tespit yapamadım fakat sağ ön tekerin oradan şüpheleniyorum.
  15. lyna

Serifender Bizon

Güzel gidiyor abi. Şu blogun tasarımını daha kullanışlı birşey yapsan çok daha iyi olacak bence. Sezgin abi tampon güzelde orta kısmı alçaldığı için o şekilde engele vs girişte sürtme ihtimali artmaz mı ?

16. lyna

Aldıysak Başlayalım

Çok teşekkürler uzun süreceğinden emin olabilirsiniz :) Gerek mevsimden kaynaklı (apartmanın bahçesinde uğraşıyorum.) gerek zamandan gerekse bütçe yokluğundan kaynaklı araç aldığım haliyle duruyor desem yeridir. Sigarayı bırakıp aylık sigara parama tekabül edecek şekilde kredi ile aldığım için...
  17. lyna

Aldıysak Başlayalım

Emre abininde desteğiyle uzun süre ardından aracı çalıştırıp olduğu yerde bi ileri geri yapma imkanı buldum bugün. Elektrik sistemini ivedi şekilde elden geçirmem gerekiyor. Araç durduğu yerde fren hidroliği eksiltmiş ama nereden henüz tespit edemedim onunlada ilgilenmem gerekiyor.
  18. lyna

Biraz Yardım Istiyorum

Merhabalar umarım gönlünüze göre bir araç bulmuşsunuzdur. Benim aracımın tavan komple açık yan paneller ve tavanla ilgili fiyat araştırması yaptım çıkması 1500 tl civarında + bunun birde boya masrafı olacak tarafıma bu sebeple şuan aracımı bu şekilde kullanıyorum. Forumda bazı arkadaşların...

19. lyna

Overland Anatolia // Orca

Araç sarı olmasa alıp yapıştırasım geldi :D
  20. lyna

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Sigortayı nereden yaptırdınız 1600 tl ye yaptırmıştım Mart ayında ben. En düşük buydu.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR