Arama sonuçlarınız

1. lyna

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

Şahsi düşüncem bu kondisyonda ki bir aracın 30 bin tl yi bulmaması gerektiğini düşünüyorum.

2. lyna

Bizim araçlarda bu fiyatlandırmayı anlayabilmiş değilim zaten sadece çalışıyor diye saçma sapan fiyatlar çekiyorlar. Hadi şaseye kadar sök temizle boya topla yaptın desem anladım.Adamlar ihaleden alıyorlar iyi kötü çalışır baştan savma bi hale getiriyorlar yok amir arabası yok komutan arabası...
  3. lyna

Overland Anatolia // Orca

Kasalı araçların çoğunda arkada görüyordum.Hoş duruyordu.

4. lyna

Ohoo ben logo kısmına gelene kadar.Abi çadırı arka tarafa almayı düşünüyor musun ?
  5. lyna

Olurda bir miktar para geçerse elime aracı kapatsam mı yoksa tente vs yenileyip beachrunner tarzı mı kullansam diye düşünürken tente demirlerini arkaya kadar kesip bu şekil crew kabin fikrinide aklıma soktunuz. Bakalım daha ne fikirler giricek aklıma allah bilir :D

6. lyna

Aldıysak Başlayalım

Hafta içi 7 gibi evde olduğumdan vakit olmuyor ama Cumartesi sizin içinde uygunsa neden olmasın :). Ozan abi arıza olmasada gezmeye bekleriz. Forumda bi konuda araç üstü çadır görmüştüm shell tarzında üst tarafı sökülüp ufak çaplı kayığımsı birşeye dönüşüyordu.

7. lyna

Aldıysak Başlayalım

Erasta tarafındayım. Marşa basınca neyle karşılaşacağımdan emin değilim açıkcası karbüratörü dağıtıp baştan topladım :D. Bu sebeple şarja bıraksam daha iyi olacak gibi geliyor.Ama haftasonu falan uygun bi vakitte tanışmak isterim enson telefonda görüştüğümüzde siz İstanbul'a gittiniz iş güç...
  8. lyna

Hayırlı olsun şimdiden. Facebookda salda gölünde fotoğrafı olan beyaz bi aracınız vardı o çok hoşuma gidiyordu. Turuncu araçta çok güzel sürekl termesos bulvarı üzerinde görüyorum. Bu aracında çok daha güzel olacağından hiç şüphem yok.
  9. lyna

Sonradan takılan turbo nasıl takıldı performansı nasıl çok emin olamıyorum fakat diğer iki aracı almak fiyatlarına bakılınca çok mantıklı gelmedi. Motorların eş değer olduğunu varsayarsak ilk araca 5 6 bin gibi bi masrafla ikinci linkteki araç görüntüsüne ulaştırmak mümkün. 3 cü aracı...

10. lyna

Serifender Bizon

Ses soluk yok naptınız başladınız mı tekrar ?.

11. lyna

Seri 2 1960 Model

Artık benzinden dizele dizelden benzinliye dönüşüm olmuyor diye biliyorum.
  12. lyna

Tüm Sıvılar Ve Yağlar

Seri 3 lerle ilgili bir bilgi içermiyor ama sanırım.

13. lyna

Tüm Sıvılar Ve Yağlar

Bu Türkçe kaynağa nerden ulaştınız ve başka ne gibi bilgiler barındırıyor acaba ?
  14. lyna

Aldıysak Başlayalım

Diğer araç 2015 model olduğundan akü söktak yaptıktan sonra uğraştırır beni. :D Aküyü söküp götürmek daha mantıklı.
  15. lyna

Aldıysak Başlayalım

Karbüratörü dağıtıp tamir seti ile yenileyip yeniden topladım. Benzin pompası söküldü bakım ve temizliği yapıldı bi eksik benzin hortumlarını yenilemek kaldı. Aküm kenarda yattığı için boşalmış. Acaba diğer aracıma bağlayıp çalıştırsam şarj etme imkanım olur mu? Bulunduğu yer itibari ile ikinci...

16. lyna

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Emre bey deneyim görücez artık :). Gayet güzel gidiyor elinize sağlık. Döşeme tercihi biraz tereddütte bıraktı beni çabuk kirlenip zor temizlenir gibi duruyor.
  17. lyna

Yabancı bir forumda jeep için bir çok yapım örneğinden yola çıkarak kendim yapmayı düşünüyorum ama hangi yöntemle yapmalıyım avantajı dezavantajı konusunda kararsızım. Fiber mi fiber strafor sandwich şeklinde mi yapsam tentenin iskeleti üzerinden yapıp tente iskeleti rollbar görevi mi görse...
  18. lyna

Bende tenteden kurtulup fiberglass kapatmayı düşünüyorum. :D

19. lyna

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

Takip.
  20. lyna

Series Fotoğrafları

Eski foruma ulaşım hala mümkün konunun eski linki fotolarda duruyor ;) http://www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=105347.0

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR