Arama sonuçlarınız

1. lyna

Aldıysak Başlayalım

7.50 kalsın o zaman benim gözüme büyük gelmişlerdi :) Valla spor salonuna başlama niyetimden araçtan sonra vazgeçtim gerek pedalları olsun gerek direksiyonu olsun ayaklı spor salonu maşallah :D

2. lyna

Aldıysak Başlayalım

Lastikler 7.50 6.50 ile mi değiştirsem bilemedim. Düşün düşün işim içinden çıkamıyorum.
  3. lyna

Aldıysak Başlayalım

Direksiyon kutusunun yağını falan bi kontrol edeyim. Bahsettiğiniz yer neresi tam olarak anlamadım ama haftasonu bi bakayım. Aracı tanıdıkça insan biraz biraz alışıyor. Geçen kaldırıma çıkartarak çok rahat park ettim :D. Havalar kötü gitmese biraz yol kat edicem ama havanın garezi var bana...

4. lyna

Aldıysak Başlayalım

Uyarınız için teşekkürler şuan için direksiyon beklemede biraz daha. Kara direksiyonla devam. :)
  5. lyna

Aldıysak Başlayalım

Direksiyon işini daha detaylı bir araştırayım minimum maliyet minimum modifikasyon gerektirecek şekilde. Park ve dar yeler dışında yolda çok sorun çıkartmıyor aslında kara direksiyon. Şu ara havaların garezi var bana tam arabayla ilgilenicem o gün yağmur yağıyor. Bir arpa boyu yol kat edemedim...

6. lyna

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Kazasız belası kullanmanız dileğiyle. İç kısmında da görseller isteriz.

7. lyna

Aldıysak Başlayalım

Seri 3 e hangi aracın hidrolik direksiyon uygulaması daha kolay yapıyor ?
  8. lyna

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Tuneray bey çok teşekkürler Antalya dayım fakat. Umarım bulabilirim. Antalya malzeme tedariki açısından çok kısır bir yer polyester ve cam elyafı bulana kadar canım çıkmıştı. Alpay hocam 1500 N çok fazla değil mi 150 kilogram kuvvete eş değer.110 kg 5 kat + sac plaka değil mi ? Yan panelleri...
  9. lyna

Cevabınız için çok teşekkürler Tuneray bey. Komple tavan yapacağım için alüminyum bant çok maliyetli olur. Folyo daha mantıklı sanırım. Kullandığınız cilanın markası nedir çünkü markadan markaya içerik ve etki değişmekte.

10. lyna

Land Rover Defender Pickup Projesi

Kendi aracımı kapatmak için fiber tavan ve yan panelleri fiberden yapacağım kaç kat fiber kullandığınız modelleme için hangi malzemeyi kullandınız ve kalıp ayırıcı olarak ne kullandığınız konusunda bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.Modelleme için strafor kullanıp üzerini alüminyum folyo ile...

11. lyna

Land Rover Defender Pickup Projesi

Kasa fiberglass mı sac mı acaba ?
  12. lyna

Merhaba hocam elinize sağlık kendi çabanızla birşeyler yapmanız çok güzel. Yeni aldığım aracımıda kendi çabamla camper tarzında dizayn edip kısa vadeli 1 2 günlük kamplarda ve gezilerde işimi görebilecek şekile kendi el emeğimle getirmeyi planlıyorum. Öncelikle birkaç sorum olacak müsadenizle...

13. lyna

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma) İstanbul 04 Ender Kurutlu (endy) (Land Rover Series III 2,5 Dizel) İstanbul 05 Naci Doğancı (ndoganci)...
  14. lyna

Aldıysak Başlayalım

Direksiyon kutusu üzerinden ayar yaptım fakat sanki direksiyonun boşluğu gitmedi direksiyon şertleşt gibime geldi çok emin olamadan hava karardı. Elektrik sisteminde ciddi sıkıntılar var tam bir arap saçı önümüzdeki haftaya kaldı devamı.
  15. lyna

Aldıysak Başlayalım

Dün aracın lpg sisteminin tüm elektrik tesisatını yenilettim inanılmaz kötü durumdaydı depo sensörünü değiştirdim ayarlattım arabanın çalışması gidişi inanılmaz değişti. Frenlere alışmaya başladıkça çokta kötü olmadıklarını gördüm. Yağlı filtreyi iptal edip k&n marka açık performans filtre...

16. lyna

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Renk seçiminiz gayet güzel benimde çok istediğim bi renk turuncu siyah. Yazın hakkaride o aracın içi cehenneme dönmesin sıcaktan siyah tavan direk çeker güneşi. Port bagajın ayak kısmını nasıl yapacaksınız ? Çıkma tavana 1500 tl fiyat çektiklerinden sonra fiberken kendi tavanımı imal edip ibc...
  17. lyna

Aldıysak Başlayalım

Cevaplarınız için teşekkürler Sigorta 1.600 e kol gibi geldi tüm planlarımı en az 1 ay ertelememe sebep oldu.Şuan için vitesiydi şanzımanıydı ellememeye kararlıyım bi yağını değiştiririm 80w90 ile sonra gittiği yere kadar artık. debriyajdan ayağımı çektiğimde veya gaza bastığımda vitesin vuruntu...
  18. lyna

Aldıysak Başlayalım

Aracımla çok vakit geçiremediğim için yeni yeni tanıyıp öğrenme imkanım oluyor. Bugün kaputun altını incelerken fren merkezimin tek çıkışlı olduğunu gördüm frenin kötü olmasının sebeplerinden biri bu olabilir mi ? Aracımın fren merkezini starex ile değiştirmeyi planlıyordum ama o merkez 4...

19. lyna

Merhabalar, Hoş Buldum.

Ruhsatta beyazsa muayeneden geçmez onun için tüvden renk değişikliği başvurusu yapıp tespit yaptırıp ruhsat değişimi vs vs gerekli. Benim şahsi görüşüm aracınızı beyaz yapmanız yönünde maddi olarak imkanım olsa şuan bende hiç düşünmeden beyaz yapardım.:D Kendiniz mi boyayacaksınız veya...
  20. lyna

Aldıysak Başlayalım

Elimdeki anahtar sadece aracı çalıştırıyor kapıları açmıyor anahtarları değiştirmek istiyorum fakat 5 kapı 1 kontak şeklinde bulamadım ve şöyle bir şey var araç seri 3 kapılar defender nasıl çözebilirim yada farklı bir aracın kilit göbekleri uyuyor mu ? kilitlerim çalışıyor onda sıkıntım yok...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR