Arama sonuçlarınız

1. GokhanUzun

Aladağlar'da Kaza

Ynt: Aladağlar'da Kaza Yazık :( Keşke bir rehberle tırmansalarmış. Dağların şakası olmuyor.

2. GokhanUzun

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? ZİRVEDAK. Bizim kulüpten 2 arkadaş daha varmış. :)
  3. GokhanUzun

TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz)

Ynt: TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz) İyi tırmanışlar ...

4. GokhanUzun

Kask Tak !

Ynt: Kask Tak ! "KASK" ın açılımına bayıldım.
  5. GokhanUzun

Kask Tak !

Ynt: Kask Tak ! Abi eline sağlık gerçekten şahane çalışmalar :)

6. GokhanUzun

Kadınlar Günü Tırmanışı (Erciyes)

Ynt: Kadınlar Günü Tırmanışı (Erciyes) Arkadaşların çektiklerinden birkaç resim daha ....

7. GokhanUzun

Ynt: Kadınlar Günü Tırmanışı (Erciyes) Birkaç fotoğraf ... Şeytan Rampası'nı tirmanan Kayserili ekip. Bizim kulvarın dikliği de Şeytan'ı aratmadı hani ....
  8. GokhanUzun

Ynt: Kadınlar Günü Tırmanışı (Erciyes) Makinanın burnu bile kanamadı desek yeridir ;D
  9. GokhanUzun

Ynt: Kadınlar Günü Tırmanışı (Erciyes) Yücel , Gökalp ve bendeniz küçük bir ekip olarak Şeytan Rampası'ndan tırmanış denemeyi planladığımız için 02:15 de yola çıkan ekibe dahil olmamıştık. Ancak , ekibimizin liderliğini yapacak olan ve kendisini iyi hissetmeyen Yücel nihai kararını çadırda...

10. GokhanUzun

Her ne kadar epeyce bir süre dağlara gidemeyeceğim demiş olsam da ani bir kararla aşağıda hikayesi bulunan klüp tırmanışına katıldım :) Krampon ve tırmanış ayakkabılarımı evden çıkarken hatırlayıp yanıma aldığım ve en aceleye gelmiş tırmanışımdır ;D Istanbuldan 9 mart gecesi 14 kisi yola...

11. GokhanUzun

Hafta Sonu Hasan Dağı'ndaydık (3-4 Mart 2007)

Ynt: Hafta Sonu Hasan Dağı'ndaydık (3-4 Mart 2007) Tebrikler :)
  12. GokhanUzun

Bisiklet Römorkları

Ynt: Bisiklet Römorkları Ne demek ! Asıl ben teşekkür ederim :) Neden "ileride" yi bekleyeyim ;D Hazır sen , zihnimizin uzun vadeli projeler kısmında duran bir konuyu canlandırmışken üzerinde çalışmak lazım ;D Bakalım ortaya ne çıkacak ... Selamlar

13. GokhanUzun

Bisiklet Römorkları

Ynt: Bisiklet Römorkları Mesela rei.com gibi. http://www.rei.com/online/store/ProductDisplay?storeId=8000&catalogId=40000008000&productId=47899880&parent_category_rn=9686096&vcat=REI_SSHP_CYCLING_TOC Biraz da bütçe meselesi sanırım :) Kargo masrafı ile birlikte hatırı sayılır bir maliyet...
  14. GokhanUzun

TDF İran Demavent Tırmanışı

Ynt: TDF İran Demavent Tırmanışı Tebrik etmek lazım. DAG'dan Deniz Kartal'ın da solo bir tırmanışı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım 3-4 yıl önce yapmıştı.
  15. GokhanUzun

Ynt: TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz) Zaman ve imkanlar uygun olduktan sonra neden olmasın :)

16. GokhanUzun

TDF İran Demavent Tırmanışı

Ynt: TDF İran Demavent Tırmanışı Başarılar diliyorum. Demavend kış tırmanışı Türkiye'nin de yapılmış en yüksek kış zirvesi diye biliyorum. Teknik anlamda zorluk yok ancak çok soğukkkk :o Geçen kış biz Ağrı'yı denerken klübümüzden bir ekip Demavend'deydi. Ekibin yarıdan çoğu zirve yapmayı...
  17. GokhanUzun

Ynt: TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz) Selam dostlar :) Hastalara acil şifalar diliyorum. Çok güzel bir faaliyet olurdu. Özledim Kaz Dağları'nı. 4 yıl kadar oldu gitmeyeli. Epeyce bir süre daha günübirlik bisiklet faaliyetleri ile yetinmek zorunda kalacağım. Sanırım haziran...
  18. GokhanUzun

Hadımköy - Karaburun - Hadımköy Turu 25.02.2007

2 hafta aradan sonra tekrar bisiklet üzerindeydim. İşlerin yoğunluğundan dolayı dağlara gidemediğim için günübirlik bisiklet faaliyetleri ile birikimimi boşaltmaya çalışıyorum. Ekip arkadaşı bulamadığım için bugün yalnız pedalladım. Saat 11 gibi arabamı Hadımköy'e park edip yola revan oldum...

19. GokhanUzun

Eğirdir - Antalya Turu

2004 yılında yaptığımız bir bisiklet turu. Aynı zamanda benim ilk uzun mesafeli turum. İşte bu tur bana dağcılığın yanında bir de bisiklet virüsü bulaşmasının yegane sebebidir ;D İstanbul'dan yola çıkışımız tam bir sinir harbi oldu. Bagaj ücreti ödememek için bisikletlerimizin tekerleklerini...
  20. GokhanUzun

B. Ağrı Dağı Kış Tırmanışı (18-23 Şubat 2007)

Ynt: B. Ağrı Dağı Kış Tırmanışı (18-23 Şubat 2007) Sağlık olsun.... Önemli olan ekibin sağ salim faaliyeti sonlandırması. Tüm ekibe tebrikler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR