Arama sonuçlarınız

1. dr__sercan

2.7 G.C. AKSESUAR

selam dostlar 2004 gc 2.7 dizel aracım var. bu modeller 2003 sonu 2004 başı makyaj gördü, ön ızgara ve sis farları daha farklı. ön ızgara için krom yada nikelaj kaplama yada yeni panjur arıyorum, özel bir sebebi yok tamamen kozmetik nedenlerden. fakat bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz? tanıdık...

2. dr__sercan

2.7 gc aksesuar

selam dostlar 2004 gc 2.7 dizel aracım var. bu modeller 2003 sonu 2004 başı makyaj gördü, ön ızgara ve sis farları daha farklı. ön ızgara için krom yada nikelaj kaplama yada yeni panjur arıyorum, özel bir sebebi tamamen kozmetik nedenlerden. fakat bulamadım. yardımcı olabilirmisiniz? tanıdık bir...
  3. dr__sercan

yardım lütfen, güvenilir jeep servisi

arkadaşlar 2004 GC 2.7 CRD aldım. araç istanbulda ben erzurumdayım, aracın şanzımanını göstermem gerekiyor. çarşamba akşam istanbula gelcem ve perşembe akşam arabayı alıp dönmeliyim. perşembe tüm gün serviste kalabilir ama istanbulun yabancısıyım ve hem sağlıklı hemde ekonomik bir ustaya...

4. dr__sercan

Satılık Grand Cherokee 2.7 CRD arıyorum

Değerli dostlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Erzurumda yaşıyorum ve Grand Cherokee 2.7 CRD arıyorum, tercihen 2003 ve üstü modeller. internet üzerinde araç satış platformlarında bir çok alternatif değerlendirdim fakat kendinden emin yorum ve açıklamaya sahip bir çok satıcının maalesef ne...
  5. dr__sercan

JEEPÇİLER YARDIM.

UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR MERHABA DOSTLAR. 4.7 V8 GC Mİ TİCARİ BİR NEDENDEN ÖTÜRÜ TAKASLA SATTIM. (PEUGEOT 407 1.6 HDI) HEPİNİZİN TAHMİN EDECEĞİ ÜZERE BU AT - EŞEK FENOMENİ SONRASINDA BÜYÜK BİR BOŞLUKTAYIM. HEM FRANSIZ ARACI KULLANIYOR OLDUĞUMA YANIYORUM, HEM 40 CM YERE YAKLAŞTIĞIMA. BEN...

6. dr__sercan

wj angel far yardım

arkadaşlar iki gün önce aşağıdaki linkte göreceğiniz angel farı aldım taktırdım, arkada far yükseklik ayarı vidası var fakat randımanlı değil, farlar (hem kısa , hem uzun) aydınlatmıyor. görüş mesafesi 5 metreyi geçmiyor. merceğin içinde metal bir perde var, alt ve üst olarak iki yarım küreye...

7. dr__sercan

Wj Hakkında Yardım!

merhaba arkadaşlar 99 wj 4.7 kullanıyorum (limited) son bir haftada bir çok kez tekrarlayan bir sorunumu paylaşmak istiyorum. aracımın anahtar kumandası tutukluk yapıyor. ard arda bir çok kez açma butonuna bastığım halde kapılar ancak açılıyor ve çoğu zaman açılması için bu işi 1dk falan yapmam...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

SON KONULAR

Geri