Arama sonuçlarınız

1. asilhector

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Son_endurocu, Tesekkur ederim Sizinde dediginiz gibi herseyden once sabir sabir ve yine sabir. Suana kadar ozelimden herhangi bir mesajiniz gelmedi veya gozumden kacmista olabilir nedeni ne olursa olsun bu konu hakkinda geciken cevap icin...

2. asilhector

cj'ler için yakıt enjeksiyon kitleri?

Ynt: cj'ler için yakıt enjeksiyon kitleri? takip...
  3. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Kuzne gecmis olsun Dileklerin icin Tesekkur ederim. Hakan aracin motoru fabrika cikisi 5300 mus lakin Askeriyede degistirilmis benden onceki Sahibi 4200 oldugunu belirtmisti ama Sitedeki Tecrubeli Arkadaslar resimlerden 3800...

4. asilhector

afyon kütahya denizli ısparta antalya burdur bu bölgede bulunan 4X4 olanlar

Ynt: afyon kütahya denizli ısparta antalya burdur bu bölgede bulunan 4X4 olanlar Selamlar Arkadaslar, Burdur / Tefenniden CJ 5 ile bende aranizda olmaktan Gurur duyardim lakin yapim asamasindaki evimizin insaati nedeniyle aracimin toplama islerine mecburi ara vermek zorunda kaldim ilerde İns...
  5. asilhector

CJ için Torpido Yapımı

Ynt: CJ için Torpido Yapımı Kuzne kolay gelsin, ise baslamak Basarinin yarisi demektir, sonucu merakla takipteyim.

6. asilhector

CJ5 Toplatmak Nasıl, Ne Kadar Sürede ve Kaça ?

Ynt: CJ5 Toplatmak Nasıl, Ne Kadar Sürede ve Kaça ? Selamlar, ( CJ5 Toplatmak Nasıl, Ne Kadar Sürede ve Kaça ? ) Yukardaki sorularla yola cikacak olursaniz yorulur bikar nerden basladim diye kendi kendinize kahredersiniz cunki CJ demek Sevda demektir Sevdaliysan eger istege ve zamana gore...

7. asilhector

25 TL Kar Zinciri, Sağlık Ekipman Çantası,Yangın Tüpü Kargo Bedava

Ynt: 25 TL Kar Zinciri, Sağlık Ekipman Çantası,Yangın Tüpü Kargo Bedava Merhabalar Serkan Bey, Resimdekiler halen elinizdeyse, ilk resmin alt orta bolumunde uzerinde trafik seti yazan kirmizi siyah cantali setten 1 adet hemen sol yanindaki siyah plastik cantali zincirden 1 adet ve sag alt...
  8. asilhector

Dergilerimi bağışlamak istiyorum

Ynt: Dergilerimi bağışlamak istiyorum Merhabalar Gamze Hanim, Benim kaygim dergilerin Sizin tarafinizdan asil adrese gonderildikten sonraki asamada bilerek veya bilmeyerek baska bir adresemi yonlendirildigiydi suan dergilerin Sizde olup yogun is sebebiyle gonderilmekte gecikmesi haberini...
  9. asilhector

25 TL Kar Zinciri, Sağlık Ekipman Çantası,Yangın Tüpü Kargo Bedava

Ynt: 25 TL Kar Zinciri, Sağlık Ekipman Çantası,Yangın Tüpü Kargo Bedava Günaydınlar Serkan Bey, Jeep CJ 5 in 31'' / 33 '' lastiklerine uygun zincir var mı? Artı yangın tüpleri ve saglık ekipmanların son kullanma tarihi durumu nedir. Eğer uygunsa bir takım almayı düşünüyorum. Saygılarımla...

10. asilhector

Dergilerimi bağışlamak istiyorum

Ynt: Dergilerimi bağışlamak istiyorum Gunaydinlar Gamze Hanim, Dergiler her nedense bugune degin elimize ulasamadi Sizden Ricam bu gecikmenin arastirmasini ve takibini yapmaniz. Saygilarimla, Ali Gulcer.

11. asilhector

Offroad Garajı Orçun Usta'dan 4cm'lik çelik flanş uygulaması

Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan 4cm'lik çelik flanş uygulaması ...
  12. asilhector

1977 Jeep CJ7

Ynt: 1977 Jeep CJ7 Selamlar Sami, Oncelikle yeni oyuncagin Hayirli Ugurlu olsun. Dikkatimi ceken sag onde amortisor varken on solda amortisorun neden takilmadigi arti egri pitman kolu takmak yerine mili uyarlamani aciklarsan Sevinirim. Araca 37'' taksanda dodikleri degistirmeden hic bir sey...

13. asilhector

Suzuki ve Cj ler için 2 inç spacer (Tekerlek Flanşı)

Ynt: Suzuki ve Cj ler için 2 inç spacer (Tekerlek Flanşı) Saplamalari once arastirmam gerek diyelimki uygun saplamalari hallettim 3'' in ve 4'' in ayri ayri adet olarak Gezenbilir Uyelerine son ikramiyle birlikte fiyati ne olur.
  14. asilhector

Ynt: Suzuki ve Cj ler için 2 inç spacer (Tekerlek Flanşı) Mukavemeti konusunda kaygı duymakla beraber 400 tl.. 4'' lik icin ayni kaygi hani bendede yok degil peki 3 '' lik 2 adet kaca olur.
  15. asilhector

Ynt: Suzuki ve Cj ler için 2 inç spacer (Tekerlek Flanşı) 2 adet 4'' lik flans kaca olur.

16. asilhector

Biri Şu Elemanı Durdursun(Erhdused)

Ynt: Biri Şu Elemanı Durdursun(Erhdused) Eleman yasaklanmıştır. Tesekkurler.
  17. asilhector

Ynt: Suzuki ve Cj ler için 2 inç spacer (Tekerlek Flanşı) Selamlar, Bu flanslar resimlerdede goruldugu gibi ozel tornacida yaptirilmis. kullanilan alisim maddesi , balans durumu ve daha buyuk inc mesela 3'' - 4'' olarakta imalat yaptirilabilirmi adet maliyeti vs, net aciklamalar...
  18. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar marmariscj7, Sagolun, Babamin durumu kotunun iyisi diyebiliriz bunada Sukur. Saygilarimla, Ali Gulcer.

19. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Sertac bey, Sizi msn ye ekledim lakin msn ye nerdeyse hic girmiyorum sormak istediklerinizi detayli sekilde E-postaya yazarsaniz cevaplamaya calisirim kib. Saygilarimla, Ali Gulcer.
  20. asilhector

Unimog Şase

Ynt: Unimog Şase Selamlar Yavuz bey, Var bir deli hemde ne delide cok zamansiz cikardin unimog saseyi hergun ilk actigimda Siteyi bu konuya bakinip keske satilmasada belki fiyati dusururde butceme uyar zamanla bana kalır diyerek ahlar cekip hayaller kuruyorum sakin ola yanlis anlama maksadim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

SON KONULAR

Geri