Arama sonuçlarınız

1. asilhector

1977 CJ6 Şanzıman Difaransiyel Ve Alt Takım Bakım Ve Modifikasyonu

Ynt: 1977 CJ6 Şanzıman Difaransiyel Ve Alt Takım Bakım Ve Modifikasyonu cep nosunu bulamadim Kardesini arayip ogrenebilirsin 02567113543

2. asilhector

1977 CJ6 Şanzıman Difaransiyel Ve Alt Takım Bakım Ve Modifikasyonu

Ynt: 1977 CJ6 Şanzıman Difaransiyel Ve Alt Takım Bakım Ve Modifikasyonu Selam Arkadas, Oncelikle Aramiza Hos geldiniz, sanzumaninizdaki sorununuzu Marmaris'de CJ parcasi uzerine dukkani bulunan Huseyin Demirvuran beye (02524128778) iletirseniz Size mutlaka yardimci olacaktir. not; Burdur...
  3. asilhector

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Arkadaslar CJ yine sanayi yolunu tuttu kaldigi yerden devam ediyor. Ben gidemedigim icin yeni resimler cekemedim en son yapilan islemler snorkelen hava filtresi, borulari yerine takildi motor kaputun belirli ust bolumu ve jantlar mat gri siyaha boyandi...

4. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Oncelikle guzel Dilekleriniz icin Hepinize ayri ayri Tesekkur ederim. Babamin artik eski sagligina bir daha kavusamayacaginin bilincinde olsakta ve Babamin bu gunki halini her ne kadar kabullenmek istemesekte hayatin akisi ve...
  5. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Babamin beklenmedik rahatsizligindan dolayi ne nete giremeye zaman bulabiliyorum nede CJ ile ilgilenebiliyorum İns. en yakin zamanda Babam Sagligina kavusurda hayat akisimiz normale doner Hepinize Selamlarimi iletiyorum...

6. asilhector

Acil Satılık - 33x13.5x15 Maxxis M8080 Lastikler

Ynt: Acil Satılık - 33x13.5x15 Maxxis M8080 Lastikler ...

7. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu
  8. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu
  9. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Henuz yapilacak isler tam bitmesede uzun bir ayriliktan sonra biraz islere ara vermek icin CJ ye atlayip evin yolunu tuttuk. Kucuk Kizim Gül yine herzamanki gibi CJ yi gorur gormez hemen firladi cikti ustune.

10. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Etrafa sicrayan hidroligin boyaya hasar vermemesi icin hemen temizlemek icin yikamaciya cekilip guzelce yikandi.

11. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Halil İbrahim Usta ve Elamani arka sag tekerden sizan hidroligi tamir etti ve fren sistemi komple temizlenip monte edilerek direksiyondaki bosluguda aldi buara cam sileceklerde takildi.
  12. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu CJ nin motor kaput amortisorleri takildi.

13. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Bugun Usta on ve arka defransiyel kovan kapaklari sokup ayna mahruti disli oranlarini saymis ve sonuc onler 41.11 = 3.72 arkalarda 41.15 = 2.73 cikmis bu uzucu haberin sonucunda 35'' veya uzeri lastikleri takmayi gecici bir...
  14. asilhector

Antalya'nın Üstadı Mucidi Ahmet Ustayı Markalaştırıyoruz

Ynt: Antalya'nın Üstadı Mucidi Ahmet Ustayı Markalaştırıyoruz Selamlar, Bunlarda benden. A.M.T AH/MET A.M.D AMD.DEKOFF AMADO AMADOF AHMEDO AHM.DEKOFF OFFROAMAD OFFROAMADEKO OFFROAMAT DEKOMAD DEKOAMAD DEKOFAMAD DEKOMADOF DEKORAMATİ DEKORAMATİK DEKORAMADIN Benim begendigim...
  15. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Ali Kaya bey, ( 27 Sayfayı İlgi ile takip ettim gerçekten tebrik ederim sizi. Çok zor ve külfetli bir iş. Cj 'nin jant ve lastikleri takıp yıkandıkdan sonraki halini merak ediyorum. Bol Şans Allah Kazadan Beladan Korusun...) İlgi, Alakaniz...

16. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar cj5 ci, ( ön dingil sorununu çözememişsiniz herhalde bence öne ofset jant yaptırın buda bir çözüm olabilir?) Oncelikle Oneriniz icin cok Tesekkur ederim bu gorsel sorunu tornaci Arkadasim ozel dokme aluminyum flans denemesi ve fiyat...
  17. asilhector

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Buda benim CJ projemiz tam olarak bitmeden severek takip ettigim bu konu basligi altina CJ min resmini eklemeyecektim ama diger CJ lere bakarken buyulenip proje sonunu bekleyemedim.
  18. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu On tekerlere hala uygun flans bulamadim flanssizda resimde goruldugu gibi CJ nin onden goruntusunu tamamen bozuyor bu durumda canimi fena sıkıyor.

19. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Suleyman Usta.
  20. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Uğur Usta.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR