Arama sonuçlarınız

1. asilhector

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Hamdi Usta.

2. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Nadir Usta.
  3. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Sonunda CJ tam anlamiyla bitmesede Karamanli sanayisine gitmek uzere disari ciksada Emegi gecen Ustalardan bir bolumunun İlgilerinden dolayi CJ nin basinda aksami ettik ve Karamanli sanayisine gitmeyi yarina ertelemek zorunda kaldim.

4. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar jose andrio silva ve egem1194, Oncelikle İlginiz, Alakaniz ve guzel Temennileriniz icin cok Tesekkur ederim. Jose, ustundeki jantlar siyaha boyanacak lastik konusunda cok haklisiniz gonlumden gecen aslinda 42'' olsada 33'' veya 35'' olarak...
  5. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu CJ nin dunki son hainden goruntu bugun fotograf makinasini evde unuttugumdan bugunki calismadan resim cekemedim.

6. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

7. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Mustafa, Resimler icin Tesekkurler gercektende beni o gun habersiz yakalamistin, yakisikliliga gelince benden gecti be Ustad yinede cok Sagol. Resimlere bakinca Senin makina CJ nin asil rengini benim makinadan daha iyi yansitmis ayriyetten...
  8. asilhector

Binicilik

Ynt: Binicilik Selamlar jantrader nickli Arkadas, ( Bir de at yetiştiriciliği ile ilgili bilgi bulabileceğim bir site verebilirmisiniz? ) Asagidaki linkten bu konu hakkinda aradiginiz cogu soruya cevap bulabilirsiniz. http://atadam.freeoda.com/ Saygilarimla, Ali Gulcer.
  9. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Motor kaputun arkasindaki orjinal havalandirma izgara uzerine yagmurun direkt havalandirma bolumune girerek su birikmesini onleyen ayni zamandada gorsellik olarak takilan ismini bilmedigim yukseltme monte edildi bunun disinda suzikinin cam silecek...

10. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu LCD ayagi yerine monte edildi.

11. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Snorkel un disardaki alt kazani yerine monte edildi.
  12. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Stepnelik, 3. fren ayagi, arka alt takim boyandi ve boyanan parcalar yerine monte edildi. 3. fren lambasi ayagi 35'' lastiklere gore ayarli 3. fren lamba ayagi fren lambasi haricinde stepneniyi sabitlemede ve ayagin her 2 - 90 derecelik bolumlerin...

13. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar marmariscj7, (Ali bey aracınız gayet güzel olmuş ama ön tampon takıldıktan sonra arkada kalan sinyaller kaybolmuş bu sizi ve trafikte ve vize işleminde zora sokabilir.) Oncelikle araci Begendiginiz icin Tesekkur ederim, vizede on tampon...
  14. asilhector

CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon

Ynt: CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon guncel
  15. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Bugun kendimi biraz iyi hissedince hemen sanayinin yolunu tuttum CJ ben olmayinca tozlar icinde kalmis. Yogun calismaktan detayli resim cekmeye pek vaktim olmadi ve sanayiden ancak su saatlerde eve gelebildim. Bu gun tampon lambalari takilip tamponda...

16. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, (Bitmiş abi bitmiş onca zamanki emeğinin karşılığını alıcaksın inşallah. Allah önceki gibi bi tatsızlıktan korusun, kazasız belasız sürüş nasip etsin. Kolay gelsin saygılar...) Burak, CJ gercektende bitmek uzere ama bende bittim...
  17. asilhector

Takas 10*10.5 Jant (özellikle cheroke ve CJ serileri için yeni)

Ynt: Takas 10*10.5 Jant (özellikle cheroke ve CJ serileri için yeni) Selamlar Oktay bey, Flanslar kac inch orjinalmi yoksa tornacidami yaptirilmis, tornacida yaptirildiysa kullanilan malzeme nedir ve fiyat olarak ne dusunuyorsunuz, resimleriyle birlikte bilgilendirirseniz cok sevinirim. not...
  18. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Rustem bey, Cok uzun ugrasin nihayetinde CJ ortaya cikmaya basladi lakin 1 haftadir hasta yatiyorum Siteye bir seyler yazmaya dahi takadim yoktu yazina geciken cevabim icin Ozur dilerim. CJ yi Arkadaslari ne kadar Ozledim bilemezsiniz hatta...

19. asilhector

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi Selamlar Arkadas, Cok guzel bir paylasim ellerinize saglik lakin flans et kalinligi olculeri ve detayli malzeme aciklamasiyla fiyatlarida eklerseniz bu calismanin CJ cilere cok daha faydali olacagina inaniyorum. Saygilarimla, Ali Gulcer.
  20. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu On camin son rutuslarida yapilip CJ ye takildi. Sanayideki CJ fanatiklerinden komsumuz oto tamircisi Suleyman beyin CJ nin icinde nescafe keyfinede diyecek yok.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR