Arama sonuçlarınız

1. asilhector

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Rolbar yerine takildi, stepne bagaji ve bidonluklar yerine takilarak boyadan once son kontrollari yapildi, on koltuklarida takmistim ama gelen gidenler hemen araca bindiginden ne olur ne olmaz diyerek geri sokup en son takmaya karar verdik.

2. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Dodiklerin ara lastikleri kesilip dodiklerin montaji yapildi.
  3. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Nuri Usta nasil olduysa bugun hardtopun cekicleme islerine basladi İns duraklamazda hardtopta biran once biter.

4. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Sabahleyin CJ nin on cam cercevesine cami yapistirip kurumaya aldik saglam olmasi icin 24 saat kurumasi gerekiyormus.
  5. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Bugun sanayiye İsmail Kardesim ve is Arkadasi ormana ait unimogla bana ziyarete gelince resim cekmemek olmazdi diyerek konuyla alakasi olmasada bir kac poz cekip Sizlerle paylasmak istedim. İsmail Kardesim. İsmail ve is Arkadasi. Eee bende unimog...

6. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Sabah sanayiye gitmeden once ve donuste bahcemizdeki kiraz agacina cikarak Gurbette hep hayalini kurdugum meyvayi dalindan yemeyi gerceklestirirken Hanim gizlice resmimi cekmis ve bu resmi Sizlerle paylasmami israr edince eklemeden gecemedim.

7. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Oncelikle rengi begendiginiz icin Tesekkur ederim. İlkay daha siyaha boyanacak cok yer var, direksiyon altida buna dahil. Mustafa bey, evet nihayetinde kuyruga geldik, nezaman araziye cikar guzel bir soru bu kadar zor sartlarda...
  8. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Bu resmi niye cektim bilmiyorum ama eski ogsozlari iptal edip tek egsoza gecerek yukseltme yaptigimizi yazmamistim simdi bu resme bakinca aklima geldi.
  9. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Parcacimiz ve elektrik danismanimiz Omar bey lamba baglantilarini yapiyor.

10. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu CJ nin gunumuze gore demode olan tum krom parcalari gri mat siyaha boyadik. Daschboard toparlaniyor.

11. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Rengi begendiginiz icin cok Tesekkur ederim. Cagla kanayan yarami desme lastiklerden once yapilacak cok is var daha hepside butceye bakiyor gerci butceyide asali cok oldu ama Hayirlisi olsun. Saygilarimla, Ali Gulcer.
  12. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu CJ nin rengi her nekadar fotograflarda kirmizi gibi gorulsede asli turuncudur ( inferno orange), guneste sarimsi turuncu, az golgede ates kirmizi, koyu golgede curuk visne ve karanlikta kahverengi tonlarinda degisken ozel 1 boyadir, gunesli havada renk...

13. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Camurluk havalandirmalari boyanip yerine takildi. Stepnelik yerine kaynaklanip arka lambalarda takildi.
  14. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu On tampon boyadan once puturlenip kurumaya birakildi.
  15. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Kapilarin tekinin lastigi yapistiriilip kapi kilidi takildi. Dodiklerin ic kenar bolumleri mastiklendi.

16. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Gece saat 1 de Tefenniye donebildik ve ne o gece bitmek bildi nede sabah olmak. Sanayiye geldigimde geceleyin iceriye park ettigimiz CJ yi Usta cokta disari cikarmis gun isiginda Eserini seyrediyordu tum sanayidekilerde Heyecanli bekleyisin sonucunda...
  17. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Ana rengi daha iyi gostermesi icin ilk olarak 2 kat metalik gri atildi ve ne yazikki fotograf makinasininda sarji bitti.
  18. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Nihayetinde CJ firina girdi ve son hazirlik calismalarindan goruntuler.

19. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Firina girmeden onceki hazirlik calismalari. Motor kaputuna acmis oldugumuz hava delikleri ve on cam cerceve ici puturleniyor. CJ nin ek yerleri mastikleniyor.
  20. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu CJ yi kamyona yuklemeden onceki son temizleme ani. CJ yi Burdura goturen kanyonumuz ve soforumuz İlhan bey. Burdurdaki boya firini. not; heyecandan fotograf makinasini sarj etmeyi unutmusum bu nedenle kisitli resim cekmek zorunda kaldim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR