Arama sonuçlarınız

1. salih çal

Maltepe Buluşması (14-15 Şubat 2014) Yapalım Mı?

Ynt: Maltepe Buluşması (14-15 Şubat 2014) Yapalım Mı? Gelirken önce bizim oradan geçeceksin zaten

2. salih çal

Maltepe Buluşması (14-15 Şubat 2014) Yapalım Mı?

Ynt: Maltepe Buluşması (14-15 Şubat 2014) Yapalım Mı? İlhan abi suyu yük etme doğru benim oraya gel bende su derdi yok + bidon falanda ilave ederiz.
  3. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Şifalar olsun,kandırabilsemde gelsem.Sizleride özledik :) :)

4. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Teşekkürler,keşke yakın olsanızda hepberaber olabilsek,yolunuz bu taraflara düştüğünüzde tekrar biraraya geliriz.
  5. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Mert Turan'a kuzineyi hiç göstermedin ki özlesin,kuzinede kabak tatlısı tattırayım.Özleyen arkadaşları kuzine başı sohbete beklerim.

6. salih çal

5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013)

Ynt: 5. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması (14-15 Aralık 2013) Güzel buluşmamızda güneşin de sıcaklığıyla bahar havasını soluduk.Çorba,kuru fasulye,pilav,boza,simit,tulumba tatlısı,ikramlar ve çaylar için emeği geçen,sohbetlerle keyiflendiren uzaktan yakından gelen dostlara teşekkür...

7. salih çal

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Turan hayırlı olsun eline sağlık keyifle yorgunluk atma zamanı Maltepede görüşmek dileğiyle
  8. salih çal

Karavan Hükümeti Bakanlar Kurulu Listesi

Ynt: Karavan Hükümeti Bakanlar Kurulu Listesi Turizm bakanı sn.egeli Yavuz abi müsteşar Ülker abla.
  9. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Niyet daha doğuya gelene kadar kestane kalır inş.Kestane kalmazsa fındık kavururum oda lezzetli olur.

10. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Oylat'ta Aydın'lı Ahmet beylerde vardı.Evet sabahın 5 de kaplıcada kimsecikler yokken sanki kaplıcayı kapatmış gibi oldum ;D dediğin gibi Ahmet abi iyi gevşedim,yetmedi geçerken Sandıklıdaki kaplıcada da devam ettim.Enver abi Bursa dan geçerken köy pazarından taze kestaneyi...

11. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Bende şaşırdım ne çabuk döndünüz diye.Maltepe'yi gıdıklamadanda edemiyorsun,uluslararası ;Dbende kaçtım misi açılışından sonra dün Antalya'ya geldim.Hava güzel biriki gün kalır devam ederim.İyi geziler dilerim.
  12. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Oylat tayım.

13. salih çal

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Kurban bayramınız mübarek olsun.
  14. salih çal

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Salih ÇAL camper elektrik almayacak İstanbul
  15. salih çal

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Rasgele abiler :D :D

16. salih çal

Kış Uludag Planı

Ynt: Kış Uludag Planı İlhan abi yazımı bulup iliştirdiğiniz için teşekkür ederim.selamlar.
  17. salih çal

Kış Uludag Planı

Ynt: Kış Uludag Planı yanlış hatırlamıyorsam kızılay kamp ı da var bir tarafta yeni yapılan ağaç evler orada otobüsün park edeceği yer yok.kampın fotoğrafını teferruatlı çekmediğim için bide pc özürlüğünden yükleyemedim.
  18. salih çal

Kış Uludag Planı

Ynt: Kış Uludag Planı kamp alanı.

19. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato Hayırlı olsun, düşündüklerinizin gerçekleşmesi ve kolaylıklar diliyorum.
  20. salih çal

Tatanka Gezileri

Ynt: Tatanka Gezileri İbiş yani :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz