Arama sonuçlarınız

1. salih çal

Kış Uludag Planı

Ynt: Kış Uludag Planı Arkadaşlar çok yakın zamanda bu konu hakkında yazmıştım herhalde dikkatinizden kaçtı.Yok böyle bir şey ağustos sonu iki gün kaldım,KARAVANLAR ve MOTOKARAVANLAR var ve elektrik,su,duş,wc, market,kasap herşey var.Söylediğim yer 2.oteller bölgesine girince otele gelmeden sola...

2. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla hayırlı olsun,bu gidişle yedi bölgeye karavan yollayacaksın anlaşıldı.Darısı diğerine
  3. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? O bardak maltepeli mi ne :oİyi tatiller.

4. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Turan kardeş hayırlı olsun,yeni işin kolay ve gönlünce olsun.
  5. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Levent,alıştı yarımağız yermisiniz demeye, dün akşamda aynısını yaptı az kalsın Gökhan bile aç kalacaktı zarzor kurtardı bir hamburgeri elinden ;D Bunları not ediyorum ;)

6. salih çal

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bende Adapazarına giderken Köseköyde ışıklarda yanyana durduk customla.Arkadan diğer fortlarda geliyordu,motor gürültüsünü sordum diğerlerinde var bunda yok dedi şoför.Demekki yine makyaja devam kalite aynı.

7. salih çal

Uludağ Milli Park Kapısından Karavanlara Yasak

Ynt: Uludağ Milli Park Kapısından Karavanlara Yasak Yazınızı okuduktan sonra bende programdan çıkartmıştım Uludağı.Bursa da yaşayan arkadaşımı aradığımda Uludağ da olduğunu bahsettiğim yasağın olmadığını ve karavanların olduğunu söyleyince dağa çıktım.Evet çadırlar mevcut ama enaz 8-10 kadar...
  8. salih çal

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Bir kaç saat önce Cengiz gelmişti Hüseyin abi karavanı ne yaptı diye sorduğumda,haberim yok demişti,sevindirdiniz.İyi günlerde görüşmek dileğiyle hayırlı olsun.
  9. salih çal

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz. Güzel haber,iyi günlerde kullanın.

10. salih çal

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Başınız sağ olsun sabırlar dilerim.

11. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Güzel bir havada hoş sohbetler ve ikramlar için teşekkürler.
  12. salih çal

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Hakan hayırlı olsun iyi sürpriz yaptın,güle güle kullan.Maltepe buluşmasında natamam halini görmüştük,içinide Karamürsel tarafından orjinal bi arabadan almıştı yanlış hatırlamıyorsam.Yakında görüşmek dileğiyle.

13. salih çal

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Hayırlı olsun kolay gelsin.İznikte,hatırlarsan baş belanın yanından söylene söylene geç sonrada karışma adamın işine demiştim ya,kazmayı aldırmışsın eline rahat bırak adamıda pembeye boyattırma arabayı ;D ;D yada bırak gelsin buraya benim arabayı pembeleştirsin.Selamlar.
  14. salih çal

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Allah rahmet etsin.Karşılaşma fırsatımız olmadı ama haberi okuduğumda içim burkuldu gezenbilir dostumuzu kaybetmenin acısını derinden hissettim.Ailesine ve tüm gezenbilir camiasına sabırlar dilerim.
  15. salih çal

Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 Tugay kardeş sürprizin çok hoş oldu,hayırlı olsun.Tanıştır artık çıtırını ;D ;D ;D

16. salih çal

Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 Sezon resmen açılmış oldu.İlhan abi kar yağmıyorsada üşür gibi yapıyoruz.İyi tatiller.
  17. salih çal

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Çok kötü fena yakalandık. :oUnutulmayacak üç günlük kampta, sanalda tanıdığımız birebir ilk defa görüştüğümüz tüm katılımcıların sıcacık sohbet, ikram, eşliklerine, eğlence ve bilgindirmelerine çok teşekkür eder tekrar...
  18. salih çal

Güneş Enerjisi Fuarı

Ynt: Güneş Enerjisi Fuarı Enerji fuarına 15 adet davetiye geldi katılmak isteyenlere duyurulur.

19. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Gözünaydın Levent,haberi verdiğinde Karamürselle İznik arasındaydık.Kampa gittik ilk resimlerini Gökhan bey gösterdi Maaşallah TOSUNPAŞAM'a Allah hayırlı uzun ömürler versin.
  20. salih çal

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İsmail bey çok geçmiş olsun şu an gördüm üzücü bir durum,daha önce farketseydim geçerken uğrardık.Telafinin kısa zamanda olmasını dilerim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR