Arama sonuçlarınız

1. salih çal

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Bülent'in karekökünün dalları Maltepe'ye kadar uzanmış.Zevkle dinler,dinledikçede Bülent'i anarız.Görüşmek üzere.

2. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Nail bey çok teşekkürler,bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle
  3. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Nermin hanım ben teşekkür ederim keyifli bir akşam yaşattığınız için tekrar görüşmek dileğiyle.

4. salih çal

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013) 15 numarada da ben olayım,İnsel hocanın ilklerine eşlik edeyim.
  5. salih çal

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Galiba bir çaresi var hocam. Dün arakadaşın motosikletinin ufak tefek işleriyle uğraştık garajın önünde,dün geceki yağmurla karışık toz çamur olmuş motorun üstünde kılıfını örtmedim,ön camı çiziyor dedi bende kılıftan önce eski bir fanila geçir cama öyle ört...

6. salih çal

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

7. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Resmen fişlenmiş oldum ;D ;D davetimize icabet edip gelen tüm dostlarıma ben teşekkür ederim.Yorgunluk ve zahmet olduğunu hiç düşünmedim,ziyadesiyle mutlu oldum,ayrı ayrı teşekkür ederim,tekrar tekrar ağırlamayı arzu ederim.Ferhat avatardaki resmine yakın bir poz...
  8. salih çal

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Maaşallah Maaşallah.Ahmet abi babanne koşarak dönmekte hiç haksız değil.Allah bğışlasın çabucak serpilip mıncıklanacak hale gelmiş.
  9. salih çal

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet) Murtazanın pastasını ne zaman kesiyoruz ;) :) :) :) :)

10. salih çal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vespa nın güzelliğinden belli oluyor Enver abi ;) ;D ;D ;D

11. salih çal

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Güle güle iyi günlerde kullan hocam.Söyleye söyleye 4 kişinin rahat edeceği karavanı buldun bol tatiller.Darısı bize.
  12. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Üzerine birkaç tane sarı leblebi ilave etmeyi unutmayın değişik tat verir.Afiyet olsun.

13. salih çal

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Bizde, Ahmet abi Gürcüstan dönüşü kestaneleri toplamış, kış keyfi yaparız diye sobanın közünü söndürmeden bekliyoruz,taaaaaaa haziranda gelecem diyorsun abi kurtlanacak kestanelerimiz. ; :o ;D
  14. salih çal

İlhan Kubilay'ın babasının vefatı

Ynt: İlhan Kubilay'ın babasının vefatı Başınız sağolsun Allah sabırlar versin.
  15. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Herkese yetecek kestane,boza ve börek vardı.Sizleride aramızda görmek isteriz.Dostlarla birarada olunca mutluluktan keyfimiz yerindeydi,Ahmet abi kulakları çınlatılanlar arasındasınız.

16. salih çal

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Sedir ve kestane mi dediniz :o
  17. salih çal

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hocam hayırlı olsun alana da size de.
  18. salih çal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Taziyede bulunan dostlarımıza tekrar tekar teşekkür ederim.Fırsatım olupta internete girememiştim,geç cevapladığım için kusura bakmayın.Herkese sağlıklı,mutlu ve diledikleri gibi bir hayat dilerim.

19. salih çal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Her canlı bir gün ölümü tadacaktır.Rahmetli babam 95 sene sağlıklı bir ömür geçirdi,son dört ayının biraz sıkıntılı geçmesiyle çarşamba günü sabah saatlerinde maalesef kaybettik.Foruma giremediğim için cevap yazamadım,kusuruma bakmayın herkese ayrı...
  20. salih çal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Saim bey geçmiş olsun.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR