Arama sonuçlarınız

1. salih çal

Kurban Bayramı Kutlaması

Ynt: Kurban Bayramı Kutlaması Kurban bayramınız mübarek olsun,kesilen kurbanlarınızı Allah kabul etsin,nice bayramlara sağlıkla kavuşmayı dilerim.

2. salih çal

Yüzen Araba (Amphicar)

Amphicar'ı çocukluğumda 1966-67 lerde Yenikapı da ailemle gezerken bir aracın kumsala gelip arabanın altında bişeyler yapıp denize açılıp tur attığını ve tekrar karaya çıktığını gördüğümü iyi hatırlıyorum.O gündür bu gündür ortlıkta böyle araçlarla tekrar karşılaşmadık ama olmaz diye bişey yok.
  3. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ah dede vah dede bizim içinde dene.Enver dede siz her sene bu mevsim içimizi ısıtıyorsunuz,arada resimlerlede körükleyinde kendimizi şömüne karşısındaymış gibi hissedelim.İyi tatiller.

4. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Zevkle takip ediyoruz,iyi geziler.
  5. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla ustam hayırlı olsun,kolay gelsin.

6. salih çal

Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012 Babamın sağlık problemi olmazsa cumartesi kahvaltıya iki kişi olarak katılmayı arzuluyorum.Şimdiden katılımcılara iyi kamplar dilerim.

7. salih çal

Seyyah Yolda

Ynt: Seyyah Yolda Ahmet abi yolun açık olsun kazasız dertsiz iyi yolculuk ve keyifli seyehat dilerim.Torunun ömrü uzun bahtı açık sizlerinde gözüaydın olsun.
  8. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Köpüklü kahvelerde keyfleri arttırmıştır.Afiyet olsun.
  9. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Mahsulunüz bereketli olsun.

10. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

11. salih çal

BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında Kotor'a karşı içtiğiniz çaylar benide özendirdi.Siz manzaraya karşı bende resimlere karşı bardakları doldur boşalt yaptık.Afiyet olsun,darısı başımıza.
  12. salih çal

Karadut Suyu

Ynt: Karadut Suyu Gerçekten çok narin bir meyve karadut.Bahçedeki(Ap.yapılınca)tek kalan ağaç ve iyice olgunlaşmış dökülüyordu,nalburdan temiz ve ucuz olan naylon örtü alıp sirkeledim.Olmuş dutlar döküldü,kışın kestane yaptığımız yerde bukez dut ikramı yaptık,komsuya ikram etmek için poşete...

13. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Hayırlı olsun abi doğumda sağlıklı tamamlanır inşl.Allah kurtarsın.
  14. salih çal

Kandiliniz Kutlu olsun

Ynt: Kandiliniz Kutlu olsun Kandiliniz mübarek olsun.
  15. salih çal

Van Kahvaltısı Yalanı

Ynt: Van Kahvaltısı Yalanı Cavit hocamın dediği gibi bizler gibi çok gezenlerin kendine göre prensipleri olmalı.Reklamı,şubesi bol olan ve yol üzerindeki dinlenme tesisleri nasılsa mecburlar düşüncesine sahip olan yerler.Ben uzun yolda bilmediğim tesisler yerine geçmiş olduğum yerleşim yerine...

16. salih çal

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet) Hakan ruhsat işini ihmal etme.Çünki trafik tescilden randevu almadan işlem yapmıyorlar,çok uzun biişmiş gibi,randevu alabilmekte apayrı sıkıntı,randevu dolu diye bekliyorsun.Sana verilen çıktı ve diğer raporunda fotokopisinide götürmen...
  17. salih çal

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Ayhan bey başınız sağolsun,sabırlar ve geride kalanlara hayırlı ömürler dilerim.
  18. salih çal

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Güle güle kullanın kolaylıklar diliyorum.

19. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) İsmail bey hayırlı olsun, iyi günlerde keyifli günlerde yorgunluğunuzu atmanız dileğiyle.
  20. salih çal

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Biraz geç oldu Levent hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız ve yakın zamanda görüşmek dileğiyle.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR