Arama sonuçlarınız

1. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Levent hocam karavanınız hayırlı olsun kazasız iyi tatiller dilerim darısı bize.

2. salih çal

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Tüm dostlara iyi temennilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.Bunca iyi dilekten sonra çaba gösterip biran önce iyileşmemek eldemi.Siz dostlara sağlıklı bol gezili günler dilerim. :)
  3. salih çal

Vefat .

Ynt: Vefat . Başınız sağolsun sabırlar diliyorum.

4. salih çal

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Tarifiniz için teşekkürler Ayhan bey.Mutlaka ben ve Haşmet hocam gibi birçok arkadaşın da tarif listesinde yer alacaktır.Sizlerede afiyet olsun,elinize sağlık.
  5. salih çal

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Güzel gezinize mutfak yenilikleri de yakışmış.Zahmet olmazsa reçelin tarifini yazarsanız bizlerde faydalanırız.İyi geziler.

6. salih çal

Doğum Günü Kutlamaları.

Ynt: Doğum Günü Kutlamaları. Geç kalmış bir kutlama olacak, Hüseyin abi sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.Pastanızı sizin için bir kenara ayırmıştım sürpriz yaparsınız diye ,ama bir dahaki sefer ikram etmek dileğiyle saygılar.

7. salih çal

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Kazıklı Voyvada gibi tavukları kazığa oturtmuş.Afiyet olsun,tecrübelerinden birara bizlerde faydalanırız inşaallah.Devamını dilerim.
  8. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları aslında boş olan bir duvara gezenbilir karavan grubu afişini asmak gerek.. [/size] Doğru söze ne denir.Moderatörümüzün dikkatine,lutfederlerse en güzel yerde asmaktan mutlu oluruz.
  9. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Dağıtılanlar,yenen,içilenler afiyet bal şeker olsun.Ne mutluki dostlar icabet edip mutluluk veriyorlar,yanlız onunlada kalmayıp Hakan ve Gökhan beylerde sobanın başında kestane kavurdular,Şirinler de fotoğraflarla katkıda bulundular.Katılamayan dostları da misafir...

10. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Yemeyin böyle şeyleri; kilo alacaksınız!.. [/size] Halimizden pek memnun olduğumuz söylenemez,yemedende olmuyor (can boğazdan çıkar )misali. ;) Ama sözünüzü tutma zamanı geldi ,hatta geçiyor Cavit hocam. ;D ;D

11. salih çal

2012 İstanbul Emitt Turizm Fuarı

Ynt: 2012 İstanbul Emitt Turizm Fuarı Ferhat hocam fotoğraflar ve yarenliğin için teşekkürler.
  12. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet abi ellerinize sağlık aklımdan geçenleri dostlar ayrı ayrı dile getirmişler ziyadesiyle mükemmel olmuş.Karavan firmalarında dahi bu kadar ince titizlik yok kazasız nice güzel günlerde gönlünüzce yorgunluk çıkarıp keyfli...

13. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla ustam alanada satanada hayırlı olsun.Darısı yenilerine.
  14. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Levent hocam katılırsınız diye kulağım telefondaydı,bir dahaki sefere inşaallah.
  15. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Bülent niye üzülüyorsun İstanbula geldiğinde telefon et misafir etmekten mutlu olurum.Kuzine planlarımız var o vakit üstte kestane ve çay fırınında börekleri hallederiz olur biter.

16. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Kırmayıp icabet eden dostlara,memnuniyetlerine ve övgü dolu yazılarına teşekkür eder tekrar böyle güzel buluşmalarda biraraya gelmeyi arzu ederim.
  17. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Yusuf, avatar resmimi senin çektiğin fotoğraflardan yükledim. Güzel fotoğraf için Teşekkürler.
  18. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Caminin önü Atalar caddesi orası minübüs yoluna gider sahilden gelirken caminin orada direk karşıya geçin Halitpaşa caddesi.

19. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Mehabalar biraz geç kaldım kusura bakmayın.Katılmanız yeter kestaneler çaylar hazır sizleri bekliyor.Sobayı yaktım şimdi kestanelari çiziyorum telefon numaraları olmadığı için tek tek arayamadım aramızda teklif yok.Araçlarla gelecek arkadaşlara tarif edeyim kolay...
  20. salih çal

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Aküleri dert etme İnsel hocam bi el atar vurdurur çalıştırırız.Sen keyfini bozma :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR