Arama sonuçlarınız

1. salih çal

Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılımız Kutlu Olsun Yeni yılınız sağlık ve huzur dolu olsun,nice yıllara.

2. salih çal

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.
  3. salih çal

3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011) Gecesiyle,gündüzüyle,güneşiyle,soğuğuyla,çok güzel geçen iki güne katkıları olan içimizi dostluklarıyla ısıtan uzaktan yakından gelen herkese teşekkürler.Yusuf çektiğin ve yüklediğin fotoğraflar içinde teşekkürler.Tekrar sağlıklı...

4. salih çal

İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir.

Ynt: İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir. Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun.Acınızı paylaşır sizlerede hayırlı ömürler dilerim.
  5. salih çal

Kurban Bayramı kutlaması

Ynt: Kurban Bayramı kutlaması Kurban bayramınız mübarek olsun.

6. salih çal

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Yanlız karpuz yemekle kalmamış bütün Lara kumsalıda kendine tahsis etmiş.Kelle vurmak hafif ceza olur.Daha ağır bi ceza olsun. :Dİyi yoculuklar.

7. salih çal

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar Alara fotoğrafı İskandinav yarım adasını anımsattı sanki.Elinize sağlık,iyi geziler.
  8. salih çal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Geçmiş olsun,acil şifalar Allah beterinden korusun.
  9. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ağır tahrik var.İyi tatiller,siz ve tüm kamp sakinlerine

10. salih çal

Koşar Adım Karadeniz Turu

Ynt: Koşar Adım Karadeniz Turu İnşaalah emeklilikte sağlık,imkan,fırsat bulur gönlünüzce gezer tadını çıkarırsınız.Bunu gönülden arzu ederim.

11. salih çal

Yiğidonun Saroz ve Datça turu

Ynt: Yiğidonun Saroz ve Datça turu Levent ustam bidon başında bardaklarla uğraşırken görünce aklıma nedir bardaklardan çektiği diye geldi.Hakkını helal et bizde bazen yük olup duruyoruz.Gezi fotoları çok güzel ama Güllüğün yeni halini görünce Kuşadasının eski ile yeni halini hatırlattı bana.
  12. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Hoş geldiniz, tatilinizin keyifli ve zengin geçmiş olması kış sohbetlerini canlandır.Tatilden dönenler anılarıyla renk katarlarsa biz nöbetçilerinde gözü gönlü şenlenir.

13. salih çal

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz,devamını aynı güzellikte dilerim.Dün Düzceden bayram dönüşü Poyrazlara uğradık hafif bir kahvaltı dan sonra köyü de dolaşalım dedik.Karavanınızı gördügümde (isabetli bir iş yapmış )hem ev hem istediği zaman...
  14. salih çal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bayramlarımız mübarek olsun.
  15. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Stepnelerin üzerine portatif bir aparatla sabitleyebilirsiniz.Yükseklik müsaitti hatırladığım kadarıyle.Kolay gelsin.

16. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Hoşğeldiniz.Maaşallah bu ne hız ,Karadenizi fethetmiş gibi görünüyor.Başlık açılsın da bizimde gözümüz gönlümüz açılsın. İslam aleminin Ramazanı mübarek olsun.
  17. salih çal

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İnsel hocam doğum gününüz kutlu olsun.İyi yolculuklar.
  18. salih çal

Tablo Değil Gerçek

Ynt: Tablo Değil Gerçek Tesadüf buya karavanlar beyaz laleler kırmızı denk gelmiş,çok hoş görüntü oluşmuş.(Beş kuruş fazla olsun kırmızı olsun.) :)

19. salih çal

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Çokkk şeyler kaçırıyorum.Levent usta tlf.çaldır 2 dk. da oradayım.Hatta erken gider diğerleri gibi yan park eder 2- 3 araçlık yer ayarlarım.
  20. salih çal

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet) Hakan ben resmi gördüm üst orjinal karavan camıyla çekilmiş hali.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR