Arama sonuçlarınız

1. salih çal

Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun.Allah sabırlar versin.

2. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Uzun zamandır takip edememiştim,Maltepe buluşmasında boş,Sapancada natamam,Taraklı'ya tastamam (elemeğinin ve tiitizliğin karşılığı ) keyifle yorgunluğunu atacagın güzel bir karavan.Eline sağlık.Sonrası da...
  3. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Rıfat hocam hiz vermişsiniz atölyeden ileri fabrikaya dönüş gibi görüntüdeki alana bakınca.Kolay gelsin.

4. salih çal

Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir) Aile içinde gerçekleştirilen değişiklik iki tarafada hayırlı olsun.İlknur hanım iyi gezilerde kullanmanız dileğiyle.
  5. salih çal

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Benim söylemek istediğim sayfa sonuna koyduğun fotağrafta menteşe önündeki kilit sistemiydi,konuyu kaçırdığımdan deyil göremediğimdendi eline sağlık güzel olmuş.

6. salih çal

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Kanatlar açıkken birbirine yapışık kalır bişekilde sesi kesersin.Kapalıyken sesi kesmek için ne yaptınız,iki kanadın birleştiği yere tekrar katlanmamaları ve 1-2 cmlik esnememeleri için arkadan sürgü yada benzeri...

7. salih çal

Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul)

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) İyi ve sağlıklı günlerde güzel geziler dilerim.
  8. salih çal

16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması [attachment=1]Bizde katılmayı planlıyoruz. 1. orsaalabanda Yağmur-Füsun-Cem BABADAĞ VW T4 Kampervan (mümkün olursa Cuma gecesinden..) 2. İnsel İnsel ve ailesi VW T3 Kamper ( Cumadan oradayiz)...
  9. salih çal

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan bey yoğun ve titiz çalışma ile ortaya çıkan güzel karavanınızla gönlünüzce ve sağlıkla mutlu geziler,hayırlı olsun.

10. salih çal

Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması

Ynt: Küçük Kapsamlı Bir Maltepe Sahili Buluşması Öncelikle İnsel hocama geçmiş olsun dileğimle Hakan'ada tekrar hayırlı olsun.Tesadüf,buluşmaları planlarken havalar iyi buluştuğumuzda arabalara hapsolacak serindi.İnsel hoca gelince Hakan üst kata alırız derken bende Buralpdi ile önde oturuken...

11. salih çal

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullan.Mutlu son bu olsa gerek.
  12. salih çal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Mehmet abi, Yusuf ustanın doğum günleri hayırlı,huzurlu,mutlu ve sağlıklı olsun.Nice yıllara.

13. salih çal

2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  14. salih çal

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Geçmiş olsun Levent ustam Allah şifa versin.Tüm uygulamaların (vebosto,panel,akülerin,gezilerin)hayırlı olsun.
  15. salih çal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Heriki ilanın sahibide aynı,yarın öbürgün biriki yer daha çıkabililir.

16. salih çal

Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011) Bir offffffffff çeksem karşıkı dağlar yıkılır (çığlar düşer) bu güzel kampa katılamadım ama sayfaları okuyup resimleri gördükçe oradaymışcasına keyif aldım.Resim ve anlatılan,anlatılacak olanlar için herkese ayrı ayrı teşekkür...
  17. salih çal

TÜV'de Şase Numaralarının Yanlış Kayıt Edilmesi

Geçen sene almış olduğum minübüsün devrini yaparken plakasını da değiştirdim.Yeni tespit ve yeni evrak hazırlandı.Bu hafta muayeneye gittiğimde şase numarasının bir rakamını fazla iki harfinde yerlerinin yanlış yazıldığını söyleyerek Ek-1 formu doldurup tekrar gelmemi istediler.Halbuki diğer...
  18. salih çal

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erden bey nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.

19. salih çal

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler) Güzel gezilerin devamını dilerim.Yaka parkda 15 dk.kalanada yemek ikram ediyorlardı.Tahminim İskandinav ülkelerinden 14-15 yaşlarında bir çocuk yemeği haketmişti,beraber 10 kadar çocukta eşlik etmişti ama fazla dayanamadılar.Sıcak...
  20. salih çal

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası 8+1 minübüs olarak AXA sigortada 236 TL.ye sigortamı yeniledim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR