Arama sonuçlarınız

1. kerembukus

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Sevgili gezenbilir ailesi, Sizler ile beraberliğim çok uzun süre olmasa bile burada çok arkadaşım ile uzun zamandır süregelen bir dostluğumuz var. Bu süre içerisinde sizler ile paylatığımız güzellikler yanında hepimizi üzen bir olayıda yaşadık. Sevgili Faruk...

2. kerembukus

!!!MUTLU YILLAR GEZENBİLİR AİLESİ!!!

Ynt: !!!MUTLU YILLAR GEZENBİLİR AİLESİ!!! Herkese mutlu, sağlıklı ve bol kazançlı yıllar. Hepinizin gönlünden geçen, aklında olan gerçek olsun, her gerçek gibi değil ama güzel gerçekler gibi daimi olsun.
  3. kerembukus

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Kalbin ile yaşadın, kalbin ile paylaştın. Seni çok özleyeceğim kardeşim hem de çok özleyeceğim. Işığın bol olsun.

4. kerembukus

Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Antalya ekibi Ahmet ve Ertan abi
  5. kerembukus

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) zirve ....

6. kerembukus

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Faruk kardeşim, kaptanım ;) :D

7. kerembukus

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Dostlar ben ilk defa katıldım sizler ile birlikte ve çok keyif aldığım bir kamp oldu. Tanıştığım herkese selamlar güzel ve bol kazanlı hafta diliyorum. Sevgiler
  8. kerembukus

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... neden olmasın neden olmasın
  9. kerembukus

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Elbette bir sebebi vardır ve sevgimiz karşılıklıdır Faruk kardeşim. Özlem işte ne yaparsın sitemimiz özleme

10. kerembukus

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Benden neden ümidi kestin kardeşim. Bir gelmedin görmedin yerimi iyimiyim değilmiyim bakmadın bana. The Faruk dedik bağrımıza bastık :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

11. kerembukus

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Sevcili Frauk ve Cİhan kardeşlerim, olmayan 4x4 üm ile sizlere gönülden katılıyorum. Beceremedim bişr türlü 4x4 yapmayı. Ama tüm ekibi tebrik ediyorum :-\
  12. kerembukus

Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları..

Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları.. Mükemmel resimler. Ellerinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

13. kerembukus

Yeni Aracımla Uçansu Şelalesi Gebiz Antalya Gezisi

Ynt: Yeni Aracımla Uçansu Şelalesi Gebiz Antalya Gezisi Resimler çok güzel, paylaşım için teşekkürler.
  14. kerembukus

Satılık Toyota Land Cruiser VX100

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser VX100 Selamlar, Aracınız temiz gözüküyor. Model ve son bakım durumu ile ilgili bilgi verebilirmisiniz. Aracınız ile ilgileniyorum. Kerem
  15. kerembukus

Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) hatta bu sayfadan birisi olursa 30.000 tl ye bile vericem.

16. kerembukus

Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) barbaros ben 33.000 tl istiyordum ancak 31.000 tl ye vericem 2.000 tl indirim ilk takside karsılık indirim yapıyorum.
  17. kerembukus

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) Faruk kardeşim siz kaç kişi gidiyorsunuz kapadokyaya. Teşekkür ederim kardeş.
  18. kerembukus

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) telefon arabada unutulurmu kardeş. Nasıl bir olay bu. anlayamıyorum seni ben bazen. Kardeşim arabayı satılık ilan sayfasına koydum. İlgilenmeni rica ediyorum. Acil satmam lazım güzel kardeşim. Lütfen bana...

19. kerembukus

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) cumartesi telefona cevap vermedin güzel kardeşim. olanlar oldu.
  20. kerembukus

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) Faruk kardeş Kerem Büküş ismini göremedim. Cumartesi aşkamından bugüne ne değişti kardeş.????????????

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR