Arama sonuçlarınız

1. 3

satılan offroad araçlarına dikkat

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat düzeltiyorum 20500 e aldınız...

2. 3

satılan offroad araçlarına dikkat

Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat bu araç bilge isminde çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın aracı ve off road a gönül vermiştir.arkadaşımız bu aracı zorla satmadı havaalanından arkadaşları biz aldık ve bir gaziantepliye yakışır şekildede ağırladığımızı düşünüyorum.bu araç gazoff...
  3. 3

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011) başlangıçta pasif geçeceğini düşündüğümüz organizasyon,yarışlar başlayınca yerini büyük bir heyecana bıraktı,rakiplerimizin ne denli zorlu olduğunu anladık ve tanıma fırsatı bulduk.şimdiye kadar...

4. 3

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)

başlangıçta pasif geçeceğini düşündüğümüz organizasyon,yarışlar başlayınca yerini büyük bir heyecana bıraktı,rakiplerimizin ne denli zorlu olduğunu anladık ve tanıma fırsatı bulduk.şimdiye kadar tanık olduğum en hızlı parkurdu.yarışmacı arkadaşlar herşeylerini ortaya koydular.parkur ilk etapta...

5. 3

1.500 000 km.yapıyormuş

Ynt: 1.500 000 km.yapıyormuş teşekkür ederim.

6. 3

1.500 000 km.yapıyormuş

değerli gezenbilir üyeleri.daha önce jeep 5.2,5.9 ve suzuki jimny araçlarımı off road a uyarlayıp bindim.çok derin araştırmalar sonucunda artık daha sağlam daha asil bir arabaya binmek istiyorum.sizde tahmin edersinizki toyota land cruıser den bahsediyorum.bir tane çok temiz nerdeyse ilk...
  7. 3

grand cherokee 4.7 off road a uygunmudur.

Ynt: grand cherokee 4.7 off road a uygunmudur. bu kadar net ve güzel bir açıklama için teşekkür ederim.alıp hazırladığımda size resimlerini yollayacağım.saygılar...
  8. 3

grand cherokee 4.7 off road a uygunmudur.

sevgili gezenbilir üyesi arkadaşlarım.kırmızı laredomu kahraman maraşa çok değerli insanlara gelin verdim.daha önce 2 defa 5.2 aldım,birde suzuki jimny denedim. artık bir üst kasaya geçmek istiyorum.favori araç olarakda 4.7 yi görüyorum.bu araç off road a uygunmudur.avantajları ve dezavantajları...

9. 3

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo arkadaşlar fikrinize yorumlarınıza saygım var.herkesin bildiği kendine doğrudur.benim arabamın yakıtı bu.demekki benim arabam çok özel bir araba veya sağlıklı çalışan bir motoru var.yakıtın inanın bu.daha önceki 5.2 lerim lpg de km ye 1000 ykr yakıyordu.demekki...

10. 3

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo yakıt sarfiyatının az olmasının 1 nedeni 4000 motor 6 silindir olması 2 nedeni dana 5.2 ler ve 5.9 larda dana 33 difarensiyel laredolarda dana 35 diferansiyel vardır yani vites aralıkları daha uzun yani araç bögürmeden ilerler.3 neden select track şanzımanın...
  11. 3

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo laredolarda 1 ve 2 vites 1 in yerindedir select track şanzımanın özelliğidir sadece,nedenine gelince dik yamaç tırmanışlarında araba çok bağırmaz.1 vitesde 1 ve 2 çalışır devamlı,diğer araçlarda 1 viteste devir saati sonuna kadar dayanır buda aracın yavaş...

12. 3

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo bu araçlarda aksesuarın olmaması yani sizin değiminizle boş olması sadece off road amaçlı ağır arazi şartları için üretilmiş olmasıdır.bu işi bilen hatta çok iyi bilen kişilere sorabilirsiniz.bir su geçişinde 5.2 5.9 larda o an yaşamayıp bir kaç gün içerisinde...
  13. 3

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo önde çeki kancası var dikkat etmemişsiniz veya görünmüyor.gösteren resim atayım hemen.araç henüz bitmedi bu arada üst port bagaj eğer kısmet olursa şinorkel eklenecek.
  14. 3

Ferrari Kırmızısı Laredo

bir kaç gün içinde aracın bir çok eklentili halini resimleyeceğim.yorum ve önerilerinizi bekliyorum.bu arada laredo cherokee modelinin en özel modelidir.hemen hemen hiç elektronik aksamı yoktur.2 çeker ve 4 çeker kullanma şansınız var.en önemliside araç hareket halinde iken bile 2 çekerden 4...

15. 3

Yeniden Doğan Laredo Aracım

2 aylık bir uğraş sonunda yeni yaptığım laredo yu siz gezenbilir üyelerinin yorumlarına sunuyorum.yapacağım daha bir çok şey var.yaptıkca foruma ekleyeceğim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR