Arama sonuçlarınız

1. esko

Hermetik Şofben Kullanımı

Herkese değerli paylaşımları için teşekkür ederim. Merak ettiğim bir konu var; Örneğin daxom ya da thermodinamik gibi bir ısıtıcıyı düşünürsek, sürekli 220 V gerekir mi? Yoksa sadece çakmak ateşlemesi için mi 220V gerekiyor? 220V olmadan hallolabiliyor mu? Şimdiden teşekkürler.

2. esko

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Yazılarını hep takip ettiğim, çok şey öğrendiğim, kısa da olsa tanışma fırsatı bulduğum değerli ağbeyimiz Hüsayin Pelit'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum... Ailesine sabır dilerim... Mekanı cennet olsun...
  3. esko

Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014

Ynt: Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014 Herkese merhaba, heyecan verici bir haber, katılım için kime başvurmalıyız, bildiğim kadarıyla Misi Kamping'in karavan kapasitesi 38, daha fazla katılım olursa nasıl bir yol izlenecek? Teşekkürler. Eser Sunter

4. esko

Çekme Karavanımın İlk Muaynesini Yaptırdım...!

Ynt: Çekme Karavanımın İlk Muaynesini Yaptırdım...! Tipik traji-komik bir Türkiye hikayesi olmuş. Aynı istasyon benim 2008 model olup 2009 Ocak trafiğe çıkışlı arabama onay vermemişti de uğraşmıştım. Aracım dünyaca tanınan bir fiat markası, yani dörtyol sanayide falan arkadaşlarla beraber...
  5. esko

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Araç tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de mutlaka ABS olması çünkü ABS olmayan panelvanlar sadece 1+1 ruhsatı alabilirler diye biliyorum. Yine de bu konuda daha bilgili abilerimiz de görüş belirtirse emin...

6. esko

Duş tekneniz çok mu yer kaplıyor

Ynt: Duş tekneniz çok mu yer kaplıyor Çok pratik buldum, paylaşım için teşekkürler. Bayılırım böyle zekice çözümlere...

7. esko

Turizm Bakanlığı ile Federasyon Başkanımızın Görüşmesi ve Gelişmeler

Ynt: Turizm Bakanlığı ile Federasyon Başkanımızın Görüşmesi ve Gelişmeler Erdal Bey, emeğiniz ve özverinizden dolayı sizleri kutlarım. Umarım çok kısa zamanda daha iyi haberler alacağız, kolaylıklar dilerim. Eser Sunter
  8. esko

Hem arabada hemde çekme karavanda kullanılabilen bisiklet taşıyıcısı

Ynt: Hem arabada hemde çekme karavanda kullanılabilen bisiklet taşıyıcısı Mustafa Bey çok iyi düşünmüşsünüz, hayranım böyle pratik ve zeki çözümlere, güle güle kullanın.
  9. esko

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal) Yakından takip ediyorum Murat Bey. Ben de izlediğin yolun tüm detaylarını edinmeye çalışacağım yardımlarınla.

10. esko

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Forumdan çok uzun zamandır tanıdığım ama bugüne kadar karşılaşma fırsatı bulamadığım birçok arkadaşla bugün tanışma fırsatım oldu, herkese sıcak karşılamanız için teşekkür ederiz. Keyifli gezilerinize şimdilik karavansız ama en kısa zamanda da...

11. esko

VW Transporter t4 Camper için Yardım

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Zihin açıcı, yol gösteren değerlendirme için Erden Bey'e çok teşekkürler...
  12. esko

Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011)

Ynt: Sakarya Üniversitesinde Eğitsel Haftasonu Kampı (14-16 Ekim 2011) Merhaba, bugün yoğun işlerin arasında bir ara foruma göz attığımda 14-15-16 tarihlerini görüp, Ekim kısmını görmemişim. :) Evime çok uzak olmayan kampüse çıkıp, Erdal Bey'i arayıp buluşmanın 1 ay sonra olacağını öğrenince...

13. esko

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Güzel fotoğraflar ve anlatım için çok teşekkür ederiz, ben de Adapazarı'ndan yazıyorum, henüz bir karavanımız olmasa da eşim ve ben gezmeyi ve görmeyi çok seviyoruz. Şimdiye kadar bütçemizi, konfor yerine daha çok yer görmeye ayırdık ve...
  14. esko

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Heyecanla bekliyoruz, sizin gibi tecrübeli abilerimizin deneyimleri çok değerli bizim için.
  15. esko

2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Ynt: 2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu Çok keyifli bir gezi olduğu fotoğraflardan belli, tebrik ederim, ailemin o bölge göçmeni olmasından dolayı ayrıca heyecanlandım. Az önce eşimle acaba henüz karavanımız olmasa bile atıp çadırımızı bagaja, bayram tatilini Balkanlarda keşifle geçirebilir...

16. esko

2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Ynt: Adriyatik gezisi Asprovolta, Üsküp Fotoğraflar çok güzel, gerçekten hayalimi gerçekleştirmişsiniz, keyifli geziler diliyorum. Umarım döndüğünüzde de daha detaylı izlenimlerinizi paylaşırsınız.
  17. esko

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Bu sayfaya kadar katkı sağlayan herkese teşekkürler, gerçekten çok yararlı bilgiler ve ve harikulade fotoğraflar paylaşılmış, ellerinize sağlık, arşivlik bir çalışma olmuş bence, çıktı alıp torpidoda tutmak lazım.
  18. esko

Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)

Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011) Çok keyifli geçtiği fotoğraflardan çok belli, çok yakınımda olup kaçırdığım ikinci buluşma (Kartepe) bu, şehir dışında olmak zorunda kaldığımdan, henüz karavanımız olmasa bile katılmayı çok istediğimiz bir etkinlikti eşimle birlikte. Biraz daha süreci...

19. esko

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Teşekkürler görüşleriniz için, aracımın tork değeri gerçekten 290 Nm, anladığım kadarı ile çekişte beni üzmeyecek. Karavanı görmeye gittiğim yere yakın bir tartı bulamayabilirim.
  20. esko

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Herkese merhaba, soykar yapımı bir ikinci el karavan almayı düşünüyorum, aracım 2009 fiat bravo multijet, 1320 kg, 105 hp, 290Nm tork, almayı düşündüğüm karavan 310m soykar. Resimlerinden gördüğüm kadarıyla şık bir karavan. Ancak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR