Arama sonuçlarınız

1. esko

Yurtdışından 750 kg. ve Altı Ağırlıklarda Çekme Karavan Getirilebilir mi?

Ynt: Yurtdışından 750 kg. ve Altı Ağırlıklarda Çekme Karavan Getirilebilir mi? Paylaşımlar çok değerli, teşekkürler. Karavanın şekli, rengi, herhangi bir numarası vs. ile ilgli bir kayıt tuttular mı? Yani, Daha ucuz bir karavanla çııkıp, dışarıdan yeni bir karavanla geri gelsek sorun olur mu? ;D

2. esko

Ynt: Yurtdışından 750 kg. ve Altı Ağırlıklarda Çekme Karavan Getirilebilir mi? Tabi, Atiladi haklı, mevzuat da bir yere kadar, teknoloji diye bir şey var. Fakat gümrükteki amca üşenmeyecek de aradaki 10-15 günlük kayıtları bulacak da, bu görüntülerden aynı karavan olup olmadığını tespit...
  3. esko

Ynt: Yurtdışından 750 kg. ve Altı Ağırlıklarda Çekme Karavan Getirilebilir mi? Sanırım bunu deneyen henüz yok. Ancak bana, karavan için herhangi bir ruhsat söz konusu olmadığından mümkünmüş gibi geliyor. Aynı zamanda çift vatandaşlığım olduğundan, Bulgarlara vize parası vermek zorunda...

4. esko

Yurdışından Çekme Karavan İthali?

Ynt: Yurdışından Çekme Karavan İthali? Arkadaşlar, konu oldukça eski ama Turing ile yaptığım yazışma sonucu bana ilettikleri linkte belirtilen mevzuata göre; Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiyi http://www.gumruk.gov.tr/tr-TR/yolcuislemleri/OzelKulMahsus/Sayfalar/default.aspx adresinden, açılan...
  5. esko

500 Harika Fotoğraf

İyi seyirler, ben çok etkilendim... Sizlerin de beğeneceğinizi umuyorum. Eğer vaktiniz olur da, TAM EKRANDA VE SLAYT MODUNDA İZLERSENİZ BÜYÜK ZEVK ALIRSINIZ.. Slayt modunda izlerken fareyi oynattığınızda sol üst köşede çekimde kullanılan makinenin marka ve modeli ile çekim değerlerini de...

6. esko

Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi Birini kırdıysam özür dilerim, amacım bu değildi... Sayın grappa'dan o cümle için özür dilerim, sadece organizsyon ile ilgili alaycı üslubunun sebebini anlamaya çalıştım...

7. esko

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi Sayın Taiga, eleştirinize katılıyorum, ben restorandaki kısmına katılmadım, "tüh keşke katılsaymışım" gibi de hissetmiyorum kendimi. Yine de katılıp eğlenmiş insanlara bu konuda bir şey söylemeye hakkımın olmadığını düşünüyorum. Bu...
  8. esko

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi Sayın grappa, bu nezih siteyi bireysel tartışma ortamına taşıma çabamı da nereden çıkardınız, sadece hiçbir eleştiri yapmadığınız!!! sözü geçen kurumlar ile ilgili haksızlık yaptığınızı düşünüyorum. Sally Karavan = Şenlik vesilesi ile...
  9. esko

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi Sayın grappa, değerli görüşlerin için teşekkür ederiz ama bence bir doktora görünsen iyi olur. Zira her şahsın üzerinde çok fazla etkili olamayacağımız, bulunduğu ortamla ilgili geliştirdiği karakteristik bakış açısı bakımından, zor mutlu...

10. esko

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi Eminim çok daha güzellerini geceyi alanda geçiren arkadaşlarımız ilerleyen günlerde yayınlarlar, merakla bekliyoruz.

11. esko

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi İlk fotolarını ben duyurayım dedim; www.blogdol.com/albums/esko

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR