Arama sonuçlarınız

1. katenerci

ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu otobüslerin Retarder varsa bizimde overdrive mız var :)

2. katenerci

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım 5.2 uzun yolda 250 şehir içi 320 civarında yakıyor lpg de 60mil hız civarında dogalgazda kullanan varmı bilimyorum varsa yazarsa teş. :)
  3. katenerci

Atıcılık

Ynt: Atıcılık ne diyeyim rastgele :) fakat namlu içindeki aşınmalar ilerde sorun yapabilir..önemli olmasada iyi temizlersende sıkıntı çıkarmaz yeterki çatlak oluşmasın 2.si namlunun max.-mag olmasıda güzel ..bence burada sıkıntı silahın pompalı olması keşke otomatiğini alsaydın atışın 1 sn...

4. katenerci

Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009)

Ynt: Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009) sn.bigalı son zamanlardaki orman yangınlarında sizlerin ihmali varmı bu kadar kalabalık bir kadro olmanıza rağmen niye bu kadar orman yangını çıkıyor... bu bir gönül işidir doğayı ve insanları sevmek ortak nokta budur ama nedendir son...
  5. katenerci

Eymir Gölü

Ynt: Eymir Gölü teş. ceranus ve AYDURAN yaz kış güzel bir yer

6. katenerci

Atıcılık

Ynt: Atıcılık adaşım nasıl silahtan memnun kaldınızmı ? ısınma ve tutukluk sorunu varmı? ardarda kaç atıştan sonra sıkıntı çıkarabilir

7. katenerci

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları teş. colakoglu22
  8. katenerci

Kurtarma Teknikleri

Ynt: Kurtarma Teknikleri teş.meseregan önemli bir konu
  9. katenerci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teş. ömer kardeş hoşbulduk... ben hayatı 37 senede çok iyi tanıdın sen sıkıntı yapma ovalarıda tepeleride iyi bilirim. bir vadiye bakar bakmaz nerde bir su sızıntısı var onuda bilirim bizim sınırımız tc. değil tüm dünya malum gezen bilir...

10. katenerci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu evet unc bir o kadarda benden organizatörlere teş. genelde hep uzaktan takip ediyorduk sanırım yakın takibe geçme zamanı gelmiş. bilgileriyle paylaşımda bulunan vefalı arkadaşlara teş. gün gelir bir vefakarlık da biz gösteririz...acizane fikirlerimizle...

11. katenerci

Grand Cherokee Hakkında Yardım İstiyorum

Ynt: Arkadaşlar, Grand Cherokee Hakkında Yardım İstiyorum benimde başıma geldi bilmeden bir çıkardık kutup başını birdaha çalışmadı araç :)
  12. katenerci

Kar Sürüş Rehberi

Ynt: Kar Sürüş Rehberi Birde benim kafama takılan birşey daha var bu sigortacılar sigorta keserken biraz fazla verirseniz size yol yardımıda verelim diyerek ikazda bulunuyor ben fark verip öyle yaptım... acaba ben dağ başında kaldığım zaman bana nasıl bir yol yardımı verecek onu da çok merak...

13. katenerci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar biraz geç oldu ama artık bende üyeyim :'(
  14. katenerci

Kar Sürüş Rehberi

Ynt: Kar Sürüş Rehberi Teş.CDM-SUBARU lastik etkeni çok önemli şehir içinde herhangi bir şekilde yolda kalma işini aşabilirsiniz ...velakin kimsenin olmadığı bir dağ başında balık veya kara avında yolda kalırsanız sanırım işiniz oldukça zor olsa gererk.. kışları çok dağ başlarında gezdim ama...
  15. katenerci

Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009) yılların vazgeçılmez çayı nerden nereye :)

16. katenerci

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı kaput yanıp sönmüyor hocam kaput işaretinin içinde bir kare işareti yanıp sönüyor sesli ikaz da yok sanki motoru ifade ediyor gibi hani ön kaput açıkken yanan o ince çizginin hemen önünde yanıyor
  17. katenerci

Bor Katkısı

motor yağına katılan bu bor katkı katkı maddesi hakkında ne düşünüyorsunuz ben 93 zj ye kattım ama sanki pek bir şeydeğişmedi üstelik yağ harareti arttı gibi birde bazen ikl çalışmada pat pat diye bir ses geliyor son 2-3 gündürde ön konsoldaki bilgisayarda araç resmindeki ön kaput işaretinin...
  18. katenerci

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 58 --1993 5.2 v8 ZJ onur (katenerci) Ankara

19. katenerci

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) SELAM ARKADAŞLAR BEN ONUR ANKARADN 37 YAŞINDAYIM DEGERLİ FİKİRLERİNİZDEN FAYDALANMAK DİLEĞİ İLE ..... ÇOK ARABA DEĞİŞTİRDİM EN SON 2000 VECTRA CDX m VARDI. AMA AV MERAKIM BANA SONUNDA BİR 93 GRAND CHEROKEE 5.2 ALDIIRDI HAYIRLISI BAKALIM 1AY OLDU ŞİMDİLİK MEMNUNUM...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri