Arama sonuçlarınız

1. asilhector

CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon

Ynt: CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon guncel.

2. asilhector

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Arkadaslar, Dun yarim kalan hardtopun ve kapilarin kaynaklarini yaparken gozumu kaynak almis resimleri ancak bugun yukleyebildim. Boyacimiz Celil Ustanin Ustasi Suleyman bey geldi yapilan macunlamayi kontrol etti ve aldi eline macunu surasini...
  3. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Savas, Calismalari begenerek takip ettigin ve guzel Temennilerin icin Tesekkur ederim. Motor kaputun kenarini ozellikle bos biraktik cunki renegade yazisi gelecek krom aksesuarlarin hepsi mat siyah olacak krom tarihe karisiyor. Yolun...

4. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Yusuf Ustanin dun tamponlarin isiklandirmasi icin hazirladigi borulari bugun olculerinde kesip yerine kaynakladim.
  5. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Celil Usta macunlamayla ugrasirken.

6. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar ofrood nickli Arkadas, TR de bu sistemi uygulayan varmi bilmiyorum ama yurtdisinda cok ve olumlu sonuclar elde edildigini ifade ediyorlar ben henuz yola cikip deneyemedim. Buradan...

7. asilhector

Satılık Arazi Lastikleri ve Jantlar ( 33 x 12.50 x 15 )

Ynt: Satılık Arazi Lastikleri ve Jantlar ( 33 x 12.50 x 15 ) Sadece lastiklerin son oluru nedir gulgera@hotmail.com a E-posta atabilirmisiniz.
  8. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Kesme bukme yuvarlama en onemlisi teknik islerini yapan Yusuf Ustamizin hic resmini koymadigimi fark edip bende bugun hem tamponun sis lamba yerlerini buktureyim hemde bu vesileyle Ustamizin resmini koyayim diyerek solugu Yusuf Ustanin yaninda aldim.
  9. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Bugun motor kaputun cekme ve celiklestirme islemleri bitti. Celil Usta dodikleri zimparalayip kaportaya basladi haydi Hayirlisi. Antronorlugunu yaptigim Hasanpasa genclik spordan birkac futbolcum surpriz yaparak sanayiye beni ziyarete geldiler...

10. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar ofrood nickli Arkadas, İlgi ve Alakan icin Tesekkur ederim Sagolun. Saygilarimla, Ali Gulcer.

11. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Onceden uzatma yaptigimiz amortisor kollarini kesip kaynaklari traslayip eski haline getirdim. Nuri Usta motor kaputunu dogrultuyor.
  12. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Nuri Ustanin bugun yine dis isleri cok yogundu aksama kadar gelmedi bende can sykintisindan once rolbarin eksik kalan kaynak isini bitirdim sonra arka makas takozlarini hazirlayip yerine kaynakladim Usta hala gelmeyince CJ nin on makaslari sabitlemeden...

13. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Gunaydinlar Kuzne, Tampon boyle cok daha guzel olmus, gezme problemini buradan http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46072.msg509873#msg509873 okuyup sorunu arastirabilirsin. Saygilarimla, Ali Gulcer.
  14. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Bugun Rolbari dogrultup 8 cm kisaltarak komple trasladim ve yerine uyarladim gun sonunda ancak nokta kaynagini yapabildim kalan kaynak isine yarin devam. Celil Usta dodikleri yeniden traslayip temizleyip son kontrolunu yaptiktan sonra macunladi...
  15. asilhector

Kumho Road Venture At

Ynt: Kumho Road Venture At Selamlar Aykut bey, BF Goodrich AT kullanmadigim icin bir degerlendirme yapamam ama Kumho Venture AT yi sorarsaniz ben cok memnunum tabi yineliyorum memnuniyetim CJ icin gecerli Sizin aracta beklentilerinizi karsilarmi bilemem biraz daha sabredin bu konu hakkinda...

16. asilhector

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Selamlar Savaş, Oncelikle İlgi, Alaka ve Oneriniz icin Tesekkur ederim. Hardtopu sadece kislik olarak kullandigimizdan arti yasadigimiz yerin rakim 1500 de yaylada cok soguk gecmesi ve aracin tum camlarinda acilir olmasindan dolayi sunroofa gerek...
  17. asilhector

Kumho Road Venture At

Ynt: Kumho Road Venture At Gunaydin Onur bey, TUV un 35'' lastiklere sorun cikardigini okuyor ve duyuyorum buda beni istemesemde 31'' leri yedekte bulundurmami zorluyor. Saygilarimla, Ali Gulcer.
  18. asilhector

Kumho Road Venture At

Ynt: Kumho Road Venture At Selamlar Aykut bey, Arac CJ olunca bu lastiklerin sesini duyamazsiniz ama Sizin avatarda gordugum araca takilirsa ses duzeyi ne olur bilemem konfor ve ofroad duzeyide extreme kacmadigin muddet cok iyi sayilir ornek verecek olursak traktorun gecebildigi her yerden...

19. asilhector

CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon

Ynt: CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon Guncel. En uygun teklife satilik Krom Tamponlar, Tamponlarla takasta yapabilecegim malzemeleri tercih siralamasina gore altta siraliyorum. Cok iyi durumda veya yeni 35''X12.50/13.50X15 MT lastikler olabilir. CJ 8 in disk frenli duz veya hidrolik...
  20. asilhector

Kumho Road Venture At

Ynt: Kumho Road Venture At Selamlar Atkut bey, 31'' kullaniyorum ne ses ne gezme cok guzel lastikler ben CJ mi yukselltmeden dolayi 35'' alacagim ve suan uzerinde olan 31'' leride TUV de 35'' ler sorun olabilir diyerek 2 yida 1 gun takabilmek icin elimde yedek tutacagim. Saygilarimla, Ali...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR