Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı)
ve nıhayet hafta sonu tatılı bıttı pazarttes oldu... zor bela amelıyat ıcın ısım yazdırdık..... ve pazartesı ogleden sonra amelıyata gıttık........yaa burdada en az 50 sedye degıstırdım yaffff..... :-[
3-4 saat ameliyat almusum gece kendıme gelbıldım...
Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı)
hastaneye geldık ama hafta sonu tatili :o ??? sadece bır kac doktor var .... hemsıre falan ... ben bagırıyorum ama acil gurubuna gırmedıgımız ıcın beklemeye aldılar.... ??? :o :'(
bu sırada ben istifra etmeye basladım....
ronntgen cekıldık ...
merhaba arkadaslar. 20 ekimde trafik kazası gecırdım. sol bacagın kalca kemıgının 5-10 santim altından kırık olustu..... basımdan gecen olayların ayrıntılarına kadar anlatmaya calısacam...(hastanedeyken cep ten ınternete gırdım cok fazla da bilgi bulamadım umarım sonra olasabilcek vakalarda...
Ynt: nEw YorK
new york a yolu düşen e yardımcı olurum ... ne nerde nasıl ....iyi biliyorum ...
bu kadar foto yeter yaff. yoruldum eklerken :)))
iyi seyirler.
amish (pennsilvania)[/size]amişler :teknoloji kullanmazlar .erkekler sakkalları ariflerin piri gandalf :)) kadardır.... bayanlar uzun, kapalı basşlarında küçük bir yazma :) vardır.
hollywood a film çekimi ... adamlar yolu kapayıp trafiği felç ettiler. olsun o kadar film seyretmesini seviyorum ama hangi film bilmiyorum ......burayaı izleyen varsa hangi film ?
bu amerikan komyonculari[/size]otobus konusunda turkiyenin acayip gerisinde ama kamyon da,,,,,havali kornalari var, yolda giderken elininzi yukari asagi yaparsaniz size havali korna caliyolar....
New York eyalet Yüksek Mahkemesi`! tarafından trafik cezasindan dolayi unlu TIMES meydanini temizleme cezasina carptirildim. ::(((( Hemde tam okulumun onu[/size]cezami layikiyle yerine getirmenin mutluluguyla ~ tanrı Amerikayı Korusun-- :P
yahudi aile... hepsinde 5 cocuk, sakalli, yandan ip sallaniyo. fauller uzun(cennete faullerden tutulup atilacaklarmis,..... kadinin kafasinda peruk var,kadinlarin hepsiiii kel ve peruk takiyorlar...........manhh[/size]tan adasi yahudilerin elinde ..para nerde yahudi orda...