Arama sonuçlarınız

1. moysonse

bacak kırılması (femur kırıgı)

Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı) yukardaki filmden bahsetmek ıstıyorum.... gorulen cubuk tıtanyum c75 cıvısı.... kalca kemıgının ordan baslayıp dız kapagının ustune kadar uzanıyor... altında ve ustunde vıdalar var sabıtlemek ıcın ..... dız kapagının ustundekı vıdaya bastırınca hafıften acı...

2. moysonse

Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı) ve nıhayet hafta sonu tatılı bıttı pazarttes oldu... zor bela amelıyat ıcın ısım yazdırdık..... ve pazartesı ogleden sonra amelıyata gıttık........yaa burdada en az 50 sedye degıstırdım yaffff..... :-[ 3-4 saat ameliyat almusum gece kendıme gelbıldım...
  3. moysonse

Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı) sonra hafta sonu tatili olmasıyla kırık halımızle servıse cıkardılar..... yanı mılletın senı zıyaret ettıgı ... elma armut. sut . biskuvit. meyva suyu .kolanya . cıcek falan getırdı gı odalara ;D yukarda bahsettım ... kaza gunu nun aksamında...

4. moysonse

Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı) hastaneye geldık ama hafta sonu tatili :o ??? sadece bır kac doktor var .... hemsıre falan ... ben bagırıyorum ama acil gurubuna gırmedıgımız ıcın beklemeye aldılar.... ??? :o :'( bu sırada ben istifra etmeye basladım.... ronntgen cekıldık ...
  5. moysonse

merhaba arkadaslar. 20 ekimde trafik kazası gecırdım. sol bacagın kalca kemıgının 5-10 santim altından kırık olustu..... basımdan gecen olayların ayrıntılarına kadar anlatmaya calısacam...(hastanedeyken cep ten ınternete gırdım cok fazla da bilgi bulamadım umarım sonra olasabilcek vakalarda...

6. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK new york a yolu düşen e yardımcı olurum ... ne nerde nasıl ....iyi biliyorum ... bu kadar foto yeter yaff. yoruldum eklerken :))) iyi seyirler.

7. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK çinliler ve yemekleri aslında çin mutfagı ğüzeldir ama bir kouyor bir kokuyor .sormayın gitsin
  8. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK ordan burdan
  9. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK amish (pennsilvania)[/size]amişler :teknoloji kullanmazlar .erkekler sakkalları ariflerin piri gandalf :)) kadardır.... bayanlar uzun, kapalı basşlarında küçük bir yazma :) vardır.

10. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK hollywood a film çekimi ... adamlar yolu kapayıp trafiği felç ettiler. olsun o kadar film seyretmesini seviyorum ama hangi film bilmiyorum ......burayaı izleyen varsa hangi film ?

11. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK polisler ....hiç sevmediğim bu kadar yetkide verilmezki polise :(
  12. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK bu amerikan komyonculari[/size]otobus konusunda turkiyenin acayip gerisinde ama kamyon da,,,,,havali kornalari var, yolda giderken elininzi yukari asagi yaparsaniz size havali korna caliyolar....

13. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK New York eyalet Yüksek Mahkemesi`! tarafından trafik cezasindan dolayi unlu TIMES meydanini temizleme cezasina carptirildim. ::(((( Hemde tam okulumun onu[/size]cezami layikiyle yerine getirmenin mutluluguyla ~ tanrı Amerikayı Korusun-- :P
  14. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK ben
  15. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK tips ile çalışan insanlar

16. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK 1 lavabo[/size]5 boya bidonu1 pazar arabasi1 kavurma tepsisi2 tencere1 bahsis bidonu = muzik
  17. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK 2
  18. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK yorumsuz...

19. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK ciplak cowboy, foto cekinmek parayle,,,,
  20. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK yahudi aile... hepsinde 5 cocuk, sakalli, yandan ip sallaniyo. fauller uzun(cennete faullerden tutulup atilacaklarmis,..... kadinin kafasinda peruk var,kadinlarin hepsiiii kel ve peruk takiyorlar...........manhh[/size]tan adasi yahudilerin elinde ..para nerde yahudi orda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR