Arama sonuçlarınız

1. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK arabayi sokaga parketmeye gor, coluk cocuk hemen ciziyo [/size]araba boyama sanatinda ustune yok

2. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK her eve lazim[/size]1991 yilinda abd de 65milyon kopek varmis.(1991 de turkiye nufusu 50 milyonu az gecmisti)
  3. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK new york sokaklarindan manzara......herkes istedigi sekilde giyinip dolasiyor. tabi bu adam biraz abartmis. [/size]1 foto =$1

4. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK manhattan da ekmek parasi icin calisan zenci:)[/size]cok fazla homless yani evsiz var. kisin mekan tren istasyonu( sicak oldugu icin)
  5. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK herkes istedigi yerde istedigi zaman ibadet edebilir ,kimse karisamaz.. allah kabul etsin :'(

6. moysonse

nEw YorK

Ynt: nEw YorK niyagara nın uzaydan gorünüşü ;D [/size]bizden oncekı gemı turu duzenleyen şanslı ınsanlar. rehberın anlattıgına gore pirana doluymus etraf onun ıçin yüzmeme ızın vermedıler

7. moysonse

nEw YorK

yeni üyeyim açılışı new york yapıyorum . başka ülkelerde görüşürüz.....
  8. moysonse

Macaristan

Ynt: Macaristan anokonda :o yı denedinmi hiç ? ??? (sanırsam şekerleme ) gerçekmi hayalmı ayırt edemedim ) ;D

9. moysonse

new york ....

Ynt: new york .... teşekkurler guzel noktayı yakalamıssınız. :) 9-10 foto vardı ama en fazla 5 foto yuklenebiliyormus bende onemli5 i yukledim.. bide ben fotoları güney amerikaya yüklemişim bunu kuzeye taşıyabilirmiyiz :)

10. moysonse

new york ....

arkadaşlar ;) new york için bi şey hazırladım ??? . umarım begenirsiniz..... :-* iyi gezmeler......Mb... 8)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR