Arama sonuçlarınız

1. semaver

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Niyazi Bey, geçmiş olsun. Aklıma XL-7 nin satış süreci geldi. Adamlar geldi Gebze'den, fiyat düşürmek için ne maymunluklar yapıyor. Dün baktığımız araç vardı şu rakama almadık, siz de o rakama inerseniz...

2. semaver

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Ben kimseye doğal ortamlara gitmeyin demiyorum. Burada yazan kimsenin de dediğini sanmıyorum. Ben kendim bizzat 26 yıl İstanbul'da yaşamış ve küçük yerleşim yerine taşınmış birisi olarak doğal ortamlarda müthiş zevk ve rahatlama buluyorum. Ama orada yaşayacağım fikri (yada...
  3. semaver

Kır Atına Bin Gel...

Ynt: Kır Atına Bin Gel... Çok güzel kareler, paylaşım için teşekkürler.

4. semaver

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Doğal yaşam meraklısı arkadaşlara söylüyorum, siz herhalde kendinizi alaska, amazonlar vs. gibi bir yerde zannettiniz. Türkiye'de ne kaldı orman namına bir de balta girmemişinden bahsediyorsunuz. Nereye giderseniz gidin öyle survival falan yaşayacak ortam bulamayacaksınız...
  5. semaver

Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim...

Ynt: Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim... Aracınız hayırlı olsun. Kum farklı bir deneyim. Sezon boyunca beklemiş basılmamış kum tehlikeli olabiliyor. Kış boyunca su biriken bölgeler kabarıyor, kuruyunca da öyle kalıyor. (Basılana kadar) Metrelerce sorunsuz gidip 1-1,5 metrede tereddütsüz...

6. semaver

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Niyazi Bey aracınız güzelmiş, hayırlı satışlar.

7. semaver

235/85 /16 Vs 265/75/16

Ynt: 235/85 /16 Vs 265/75/16 Ayhan Bey, orjinal lastik ve jantınız nedir söylememişsiniz ama geniş lastik takacaksanız geniş ve offsetli janta da ihtiyacınız olacak.
  8. semaver

Japon Sobasıyla Da Çok Güzel Isınılıyor. Nokta

Ynt: Japon Sobasıyla Da Çok Güzel Isınılıyor. Nokta Forumda 12 ve 24 voltluk elektrikli battaniyeler olduğu söyleniyor, ben alıp denemedim ama, kullananlar memnun, aküyü de çabuk tüketmiyormuş, onlardan da deneyebilirsiniz. Aracın içinde gazyağı, ateş falan, Allah korusun, zehirlenme yada yanma...
  9. semaver

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Fatih Bey, ürün takılacağı yere olmaz vs. den dolayı değil, tamamen (sizin de söylediğiniz gibi) çayınızı içmek amaçlı adres istemiştim. Tanışırız, belki araçla ilgili başka önerileriniz, tavsiyeleriniz olur.

10. semaver

Defender Düz Dizel Hararet Görememe

Ynt: Defender Düz Dizel Hararet Görememe Bu arad Bahadır Bey, tamamen orjinali ile sorun çözmek den kastınız nedir?

11. semaver

Ynt: Defender Düz Dizel Hararet Görememe Cevap için teşekkürler Bahadır Bey. Niyetim zihni sinir çözümü üretmek değil. Sanayiye fırsat bulup gidebilsem radyatörü temizletmek de istiyorum, diğer birkaç işin yanısıra. Aslında kendim de temizleyebilirim, elim o kadar anahtar tutar, ancak vakit...
  12. semaver

Ynt: Defender Düz Dizel Hararet Görememe Cevap için teşekkürler Namık Bey. Müşiri yaptırınca çorum kaloriferi de denemek istiyorum. Acaba hararet üzerinde ufak da olsa etkisi olmaz mı? Radyatör suyu ile çalışıyor neticede.

13. semaver

Suzukı Xl 7 2.0 Td Aranıyor

Ynt: Suzukı Xl 7 2.0 Td Aranıyor Merhaba Akif Bey, konu başlığınızı yeni gördüm, ben de aracımı satmaya niyetleniyordum, aşağıda linkini veriyorum: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sahibinden-boyasiz-cilasiz-grand-vitara-xl-7-161858391/detay Satmamın nedeni şu...
  14. semaver

Ynt: Defender Düz Dizel Hararet Görememe Sorun halen günceldir, cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  15. semaver

Ford Puma Motor Turbo Basıncı

Ynt: Ford Puma Motor Turbo Basıncı Söylemeyi unuttum, eğer turbo üflüyor ama basınç yükselmiyorsa bağlantılarda yada intercoolerda kaçak olabilir. Bunlar mekanik motor, işini bilen bir usta 10 dakikada sorunu çözebilir.

16. semaver

Ford Puma Motor Turbo Basıncı

Ynt: Ford Puma Motor Turbo Basıncı Turboyu kontrol ettirin, söylediğiniz basınç çok düşük geldi bana. (1-1,1 bar neredeyse normal atmosfer basıncına denk) Turbodan intercoolera giden hortumu söküp gaza basarak kontrol edin, hava üflüyormu. Eğer turbo çalışmıyorsa düz dizel puma kullanıyorsunuz...
  17. semaver

Düz dizel defender kullanıyorum, hararet göstergesi çalışmıyor. Elektrikçiye götürüp sigortaları kontrol ettirdim, sorun yok. Müşire bakacaktık, yerini bulamadık. :D Yerini bilen varsa yardım lütfen. Başka bir nedeni olabilir mi? Bir de bu motorlarda yokuş çıkarken hararet yükseldiğini...
  18. semaver

Satılık At Lastik

Ynt: Satılık At Lastik Harun Bey, telefon numaranızı gönderebilirseniz görüşelim. Bu lastikler orjinal defender jantına takılabilir mi?

19. semaver

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Fatih Bey, adresiniz var mı, yerinde gelsek görsek, hatta taktırsak...
  20. semaver

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Sabri Bey, resim+nereden kaça aldınız? Bu arada cesaretinizden ötürü kutluyorum. İnsanın tek başına aldığı zevk-heyecan bir başka oluyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR

Geri